Joee Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 Én benne vagyok a Szelidi banzájba. Sok nyarat ot töltöttem még régebben a szülőkkel. Amúgy kéretik megnézni és pontozni :) http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=10433
corsarulez Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 Hagalex! Én benne vagyok, hogy 10.26-án Kecskeméten legyen az országos tali!!! :!: Ujratöltve: Szelid tényleg jó hely én is sokszor voltam már ott lubickolni. Szerintem egy napra/egy délutánra biztos össze tudna jönni egy-két szekciótag, aki épp ráér és van kedve! Én benne vagyok. :)
Gepard Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 Az országos jó ötlet csak a helyet kellene megtalálni hozzá, bár van ötletem és ismerősöm is néhány lehetséges helyszínt illetően, de erről azért döntsenek majd a nagyok. A Szelidin még nem voltam, egy-két nap nem lenne hülyeség.
berlina Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 sziasztok, nem hazabeszélni akarok, de azért lehet, hogy mégis akarok ( :) )országos tali már van: igaz ez nagyon Mantás, aug első hetében a Balatonnál a tizedik nemzetközi OPEL tali. tavaly a kocsim a 6. napon 156-os érkezési sorszámot kapta, tehát jóó sokan voltak(unk). Zoli
Hagalex Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 Szió Berlina! Én csak azért bátorkodtam javasolni az októberit megszervezésre, mert az a MOTE rendezvénynaptárában mint Évzáró esemény benne van, csak a hely nem lett edöntve! Én meg arra gondoltam, hogy ha lenne a szekciónak kedve, energiája, ötlete hozzá akkor Senator - Admiralistol, meg a Mote tagságától megkérnénk a jogot.... csak ehhez támogatni kellene itt heyi szinten. Gepi, meg Corsarulez "nem ellenkezett"! :) ujratöltve ötletével sincs semmi bajom, csak ugye júniusban lesz egy országos rendezvény...később meg a nemzetközi... persze ettől még lehet szervezni ha van hozzá kedv, maximum télleg csak azok menek akiknek belefér! Én valszeg nem tok majd menni! :)((((
berlina Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 Okéoké, figyelmetlen voltam, elnézést én is támogatom, lehet hogy tudok szervezni jó időt, (van egykét hárpia ismerősöm, úgy olvastam ők okozták a mostani latyakos időt) :)
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 ....én is támogatom, lehet hogy tudok szervezni jó időt, (van egykét hárpia ismerősöm, úgy olvastam ők okozták a mostani latyakos időt) :).... :) :) :P :lol:
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Viszont ekkorra már gondolni kell a szar időre is, ha már két naposban gondolkoztok... :wink: Üdv.: Atommanó
Dini Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 ez csak ötlet volt ha van rá igény akkor körbe szaglászom a dolgokat és kitaláljuk hogyan legyen megoldva. De ugyis jó idő lesz! :) :)
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Mivel szép számban verődtünk össze anno Kecskeméten, mi is várunk ám mindenkit... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=784&start=15 Üdv.: Atommanó
Turner Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Viszont ekkorra már gondolni kell a szar időre is, ha már két naposban gondolkoztok... :wink: Üdv.: Atommanó Á,akkor jön el a mi időnk.. :) Lesz ott még vénasszonyok nyara :oops:
warwolf Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 ez csak ötlet volt ha van rá igény akkor körbe szaglászom a dolgokat és kitaláljuk hogyan legyen megoldva. De ugyis jó idő lesz! :) :) Részemről is okés, ott mindig jókat buliztunk, meg minden :wink: (Fregatt,Éden stb.)
Dini Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Fregatt már nics de van Éden böebben www.dtd.hu akkor szerintem van rá erdeklődés i kéne akoskodin egy hétvégét a következő pizzázás alkalmával!
Joee Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Mivel szép számban verődtünk össze anno Kecskeméten, mi is várunk ám mindenkit... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=784&start=15 Üdv.: Atommanó Igyekszem ottlenni, de majd feliratkozom ha tuti tudok menni.
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Várunk sok szeretettel, meg mindenkit... Mindenki hozzon magával.... :) :) Üdv.: Atommanó
corsarulez Elküldve Február21, 2005 Elküldve Február21, 2005 Fregatt már nics de van Éden böebben www.dtd.hu akkor szerintem van rá erdeklődés i kéne akoskodin egy hétvégét a következő pizzázás alkalmával! Jó ötlet! Legutóbb motorral voltam Szeliden, a szakmári "szerpentin" csúcs! :wink: De légysz-légyszi szóljatok időben a kecskeméti talikról, hogy tuti ott tudjunk lenni! :) Megkóstolnám a pizzát Gody-nál, mert múlkor csak az üdítőig jutottunk a nagy tömeg miatt! :)
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Kedves Feleslegem! Munkahelyen dógozni tessék ám nem pedig...... Nem elég neked a polgári nevem?? :)
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Jóvanmána!! Nem tudom odahaza derékig ér-e még a hó? :) Már az is baj,ha az emberjánya egy kicsit becélgetni akar? :oops: Mert ugye hajnalok hajnalán elzavarják otthonrul pénz keresni... :partyman:
warwolf Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 :) :) :) :P :lol: A moderátor közbelép c. epizód! :wink:
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 ....A moderátor közbelép c. epizód! :wink:.... Nem ez már a folytatás: "A moderátor közbelép II avagy A szekcióvezető rendet vág" :wink:
warwolf Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Helyesebben valamit nem érteni!Te a budapesti sexció vezére vagy!Nemde? Ez csak kukacoskodás részemről, tudod, hogy a módszereiddel 1T értek! :wink:
Gepard Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Én kértem meg, hogy a ruházatból tegye ide a csevelyt, és ne ott offolják szét a topicot a kedves szexciótársak. :)
warwolf Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Hát pont erről beszéltem! :smt035 :smt028 :smt033
Hagalex Elküldve Február24, 2005 Elküldve Február24, 2005 Hát asszem kicsit nem figyeltünk.... nyitni kéne talán egy --> ITT MINDEN TÉMÁBAN SZABAD OFFOLNI topicot!! :) :finga: :smt081
Recommended Posts