Joee Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Én benne vagyok a Szelidi banzájba. Sok nyarat ot töltöttem még régebben a szülőkkel. Amúgy kéretik megnézni és pontozni :) http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=10433 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Hagalex! Én benne vagyok, hogy 10.26-án Kecskeméten legyen az országos tali!!! :!: Ujratöltve: Szelid tényleg jó hely én is sokszor voltam már ott lubickolni. Szerintem egy napra/egy délutánra biztos össze tudna jönni egy-két szekciótag, aki épp ráér és van kedve! Én benne vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Az országos jó ötlet csak a helyet kellene megtalálni hozzá, bár van ötletem és ismerősöm is néhány lehetséges helyszínt illetően, de erről azért döntsenek majd a nagyok. A Szelidin még nem voltam, egy-két nap nem lenne hülyeség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 sziasztok, nem hazabeszélni akarok, de azért lehet, hogy mégis akarok ( :) )országos tali már van: igaz ez nagyon Mantás, aug első hetében a Balatonnál a tizedik nemzetközi OPEL tali. tavaly a kocsim a 6. napon 156-os érkezési sorszámot kapta, tehát jóó sokan voltak(unk). Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Szió Berlina! Én csak azért bátorkodtam javasolni az októberit megszervezésre, mert az a MOTE rendezvénynaptárában mint Évzáró esemény benne van, csak a hely nem lett edöntve! Én meg arra gondoltam, hogy ha lenne a szekciónak kedve, energiája, ötlete hozzá akkor Senator - Admiralistol, meg a Mote tagságától megkérnénk a jogot.... csak ehhez támogatni kellene itt heyi szinten. Gepi, meg Corsarulez "nem ellenkezett"! :) ujratöltve ötletével sincs semmi bajom, csak ugye júniusban lesz egy országos rendezvény...később meg a nemzetközi... persze ettől még lehet szervezni ha van hozzá kedv, maximum télleg csak azok menek akiknek belefér! Én valszeg nem tok majd menni! :)(((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Okéoké, figyelmetlen voltam, elnézést én is támogatom, lehet hogy tudok szervezni jó időt, (van egykét hárpia ismerősöm, úgy olvastam ők okozták a mostani latyakos időt) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 ....én is támogatom, lehet hogy tudok szervezni jó időt, (van egykét hárpia ismerősöm, úgy olvastam ők okozták a mostani latyakos időt) :).... :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Viszont ekkorra már gondolni kell a szar időre is, ha már két naposban gondolkoztok... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ez csak ötlet volt ha van rá igény akkor körbe szaglászom a dolgokat és kitaláljuk hogyan legyen megoldva. De ugyis jó idő lesz! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Mivel szép számban verődtünk össze anno Kecskeméten, mi is várunk ám mindenkit... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=784&start=15 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Viszont ekkorra már gondolni kell a szar időre is, ha már két naposban gondolkoztok... :wink: Üdv.: Atommanó Á,akkor jön el a mi időnk.. :) Lesz ott még vénasszonyok nyara :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ez csak ötlet volt ha van rá igény akkor körbe szaglászom a dolgokat és kitaláljuk hogyan legyen megoldva. De ugyis jó idő lesz! :) :) Részemről is okés, ott mindig jókat buliztunk, meg minden :wink: (Fregatt,Éden stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Fregatt már nics de van Éden böebben www.dtd.hu akkor szerintem van rá erdeklődés i kéne akoskodin egy hétvégét a következő pizzázás alkalmával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Mivel szép számban verődtünk össze anno Kecskeméten, mi is várunk ám mindenkit... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=784&start=15 Üdv.: Atommanó Igyekszem ottlenni, de majd feliratkozom ha tuti tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Várunk sok szeretettel, meg mindenkit... Mindenki hozzon magával.... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Fregatt már nics de van Éden böebben www.dtd.hu akkor szerintem van rá erdeklődés i kéne akoskodin egy hétvégét a következő pizzázás alkalmával! Jó ötlet! Legutóbb motorral voltam Szeliden, a szakmári "szerpentin" csúcs! :wink: De légysz-légyszi szóljatok időben a kecskeméti talikról, hogy tuti ott tudjunk lenni! :) Megkóstolnám a pizzát Gody-nál, mert múlkor csak az üdítőig jutottunk a nagy tömeg miatt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Kedves Feleslegem! Munkahelyen dógozni tessék ám nem pedig...... Nem elég neked a polgári nevem?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Jóvanmána!! Nem tudom odahaza derékig ér-e még a hó? :) Már az is baj,ha az emberjánya egy kicsit becélgetni akar? :oops: Mert ugye hajnalok hajnalán elzavarják otthonrul pénz keresni... :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 "Nocsak ki beszél"? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 :) :) :) :P :lol: A moderátor közbelép c. epizód! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 ....A moderátor közbelép c. epizód! :wink:.... Nem ez már a folytatás: "A moderátor közbelép II avagy A szekcióvezető rendet vág" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Helyesebben valamit nem érteni!Te a budapesti sexció vezére vagy!Nemde? Ez csak kukacoskodás részemről, tudod, hogy a módszereiddel 1T értek! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Én kértem meg, hogy a ruházatból tegye ide a csevelyt, és ne ott offolják szét a topicot a kedves szexciótársak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Hát pont erről beszéltem! :smt035 :smt028 :smt033 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Hát asszem kicsit nem figyeltünk.... nyitni kéne talán egy --> ITT MINDEN TÉMÁBAN SZABAD OFFOLNI topicot!! :) :finga: :smt081 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts