Kacsero Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Cserélni nem fogom,mert céges gép és én nem költök rá,de tuti tele van szarral,szal kiporolom majd. Ha nem cseréled, a kivétel, akkor is így műxik :) Figyu... navival, mizu? jó már? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Figyu... navival, mizu? jó már? :rolleyes: Nem mertem használni,Udival beszéltem,szerinte is a tápcsati forrasztása van megtörve,majd hétvégén megcsináljuk. Nem lehet,hogy az asztali töltőd csatija bacta szét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Cserélni nem fogom,mert céges gép és én nem költök rá,de tuti tele van szarral,szal kiporolom majd. Ha viszel róla számlát, nem fizetik ki? Nálunk valahogy így mÚkodik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Nem mertem használni,Udival beszéltem,szerinte is a tápcsati forrasztása van megtörve,majd hétvégén megcsináljuk. Nem lehet,hogy az asztali töltőd csatija bacta szét? :rolleyes: Lehet, akkor majd ma este elviszem az asztali töltőt is, és odaadom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Ha viszel róla számlát, nem fizetik ki? Nálunk valahogy így mÚkodik :rolleyes: Álmodj királylány,másrészt erre a rövid időre már nem vitázom ilyenen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 erre a rövid időre már nem vitázom ilyenen! :) Mi lenne, ha kisit másik szakaszon is szétnéznél, nem pedig csak a riasztótechnika szakaszon akarnál mozogni? Lehet, jobban keresnél ,és nem szop@tnának..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Johnnyval azt beszéltük, hogy mejünk Bundihoz.Aki akar, jöhet. Hogy-hogy gyáriasítás?? :rolleyes: Meguntad a nagy csapatásokat? Mondhatni úgy is. Uno elmegy a tanyából, vagyis már elment, de visszajött (de ez hosszú történet) Lényeg, hogy kell egy horgos használható kocsi, ami ugye ültetve nem igazán alkalmas mindenféle útra. Nameg majd tavasszal lehet megint betolom kereskedésbe kicsit, akkor már kis km-es masina lesz valszeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Udi. Ha sikerül életre keltened a Navigációt, feldobnál rá 1 magyar nyelvű menüt, és 1 igo frissítést is? :rolleyes: Köszi előre is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Mi lenne, ha kisit másik szakaszon is szétnéznél, nem pedig csak a riasztótechnika szakaszon akarnál mozogni? Lehet, jobban keresnél ,és nem szop@tnának..... :rolleyes: Na de milyen szakaszon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Na de milyen szakaszon? :rolleyes: Bármi máson. Nem tudhatod, hogy mi lesz az aminél el is ismernek és főleg megfizetnek.Nyitott szemmel kell járni, mert üres ígéretekkel sztem már neked is tele a polc+elmúltál már 18 éves, és remélhetőleg nem hiszel a tündérmesékben. A fővárosban sincsen kolbászból a kerítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Bármi máson. Nem tudhatod, hogy mi lesz az aminél el is ismernek és főleg megfizetnek.Nyitott szemmel kell járni, mert üres ígéretekkel sztem már neked is tele a polc+elmúltál már 18 éves, és remélhetőleg nem hiszel a tündérmesékben. A fővárosban sincsen kolbászból a kerítés. Ezzel újat nem mondtál,csak mostanában elég nehéz találni állást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Tankoltam.6.7L/100km.Baráti.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Ez nálunk megszokott (téli időszakban)...Nyáron ez már rengeteg...... :D :) :) :) Mondjuk a szusival szép lett volna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Mondjuk a szusival szép lett volna... :) Hátt.......az enyém tudja. :rolleyes: Bár múltkor rosszul tettem vissza a km.spirált az órára, és elég gáz sebességjelet kapott, aztán volt egyféle fogyija...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Tankoltam.6.7L/100km.Baráti.... :) Nem rossz... nekem most= 7.8L/ 100Km :) GSi-hez képest sztem, elég korrekt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Nem rossz... nekem most= 7.8L/ 100Km :) GSi-hez képest sztem, elég korrekt... :rolleyes: Megtanultál vele széépen közlekedni v. baromi sok a hosszútáv benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Megtanultál vele széépen közlekedni v. baromi sok a hosszútáv benne? Hát, 2X volt benne pest-kecsó, régi 5-ösön, tempomat 90-100-al :) Ma még 1 szusis sem tudott kihozni a "nyugalmamból"... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 De ma lehet,hogy sikerült belemennem, 1 trafiba.... mentem pest felé, a 4sávoson, a Bachus után, kint volt 1 fehér transporter a buszmegállóba, mikor mellé értem, akkor láttam benne a kamerát, de senki nem ült elöl....hátul meg dobozos... szal,olyan 100 körül mentem.... :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Ma még 1 szusis sem tudott kihozni a "nyugalmamból"... :) Mi csak a hüly-éket idegesítjük.A többinek van esze, és megelőz bennünket..... :) De ma lehet,hogy sikerült belemennem, 1 trafiba.... mentem pest felé, a 4sávoson, a Bachus után, kint volt 1 fehér transporter a buszmegállóba, mikor mellé értem, akkor láttam benne a kamerát, de senki nem ült elöl....hátul meg dobozos... szal,olyan 100 körül mentem.... :) :rolleyes: 110km/h-nál kezd el mérni.Az informátorom szerint aki motoros rendőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Mi csak a hüly-éket idegesítjük.A többinek van esze, és megelőz bennünket..... :) Ez idegesített, és inkább hagytam elmenni.... :) :D Utánna, láttam, hogy elég hajmeresztő előzésekbe is belement... igniszes volt.... :) 110km/h-nál kezd el mérni.Az informátorom szerint aki motoros rendőr. Hát, remélem annyinál kezdett mérni ez is.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Ez idegesített, és inkább hagytam elmenni.... :) :) Utánna, láttam, hogy elég hajmeresztő előzésekbe is belement... igniszes volt.... :) Azok elég merész versenyzők szoktak lenni.......az első kanyarig..... :D Hát, remélem annyinál kezdett mérni ez is.... :rolleyes: Még a zőőd korszakomban kérdeztem meg, mert az 52-n volt egy csörtém, aztán kb. én is 100km/h-val húztam el a Corolla mellett! :D Akkor már lassítottam..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Cikk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Voltam kint Bazsinál, belőtte a stift lámpáit.Mosmá' látok is vele! :) Meg ültem az Insigniában.nem rossz.Szép nagy, baróó kényelmes ülésekkel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Cikk..... Lehet, hogy szopatták a népet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts