J0hnny Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Tőlem járhat is a szád, de akkor szerezz nekem is kicsi"pézé". :rolleyes: Szerintem két ködlámpa kapcsoló is jó lenne,de pl Ferit is felhívhatnád,nincs-e neki.Jó oda bármilyen,értsd: veci,omega stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Szerintem két ködlámpa kapcsoló is jó lenne,de pl Ferit is felhívhatnád,nincs-e neki.Jó oda bármilyen,értsd: veci,omega stb. Némi kreativitással... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Némi kreativitással... :rolleyes: :) Corsás vagyok vagy mifene! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Corsás vagyok vagy mifene! :) Kérdés, hogy meddig?Mármint.......nyomozatilag...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 ...de pl Ferit is felhívhatnád,nincs-e neki. Nincs, de a vectrás dolgot még nem néztük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Tigra Crash..... Ismerős a gép, láttam párszor.A tag kisit elszámolta magát, aztán a kukába küldte a gépet. Érdemes nézegetni a képgalériát.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ilyen gumikkal nem csodálom, hogy elszállt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Tigra Crash..... Ismerős a gép, láttam párszor.A tag kisit elszámolta magát, aztán a kukába küldte a gépet. Érdemes nézegetni a képgalériát.... :rolleyes: Az ott egy nagyon elnyújtott balos,szerintem végsebesség körül mehetett,hogy így elszállt vagy valami eldobta. Azért az üléseket átvenném még így is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Baon lány: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Tigra Crash..... Ismerős a gép, láttam párszor.A tag kisit elszámolta magát, aztán a kukába küldte a gépet. Érdemes nézegetni a képgalériát.... :rolleyes: Hinnye... pedig szépen meg volt csinálva... jól lekukázta a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Hinnye... pedig szépen meg volt csinálva... jól lekukázta a srác. Majd az alvázszáma tovább él egy másik bódéban! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Ma beszélgettem a lányom egyik "jóképességű" óvónőjével.Kiderült, Tigrája van.kb. porig ültetve.Sztem min. 60-as futómű lehet alatta, és nincs kartervédője.......mármint a verdának persze! :rolleyes: 1.4 16V, klímás, az ablakból ítélve 98'-as a gép, és eladó.Csak kisit sokat kér érte....szvsz. v.mi 1.25M-ről beszélt.Az árak reálisan most v.hol 850e. környékén vannak annak az évjáratnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 "jóképességű" óvónőjével.Kiderült, Tigrája van.kb. porig ültetve.Sztem min. 60-as futómű lehet alatta, és nincs kartervédője.......mármint a verdának persze! :rolleyes: Most a Tigra érdekel vagy az "alvázmosás"?! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Most a Tigra érdekel vagy az "alvázmosás"?! :rolleyes: :) A hölgy nincs az iwiw-en? Ha látnánk a képeit, könnyebben tudnánk tanácsot adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 A hölgy nincs az iwiw-en? Ha látnánk a képeit, könnyebben tudnánk tanácsot adni. Feltúrtam.Nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Feltúrtam.Nincs. pech Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 msn-en mindenki a http://xmas.realcoolss.com linket küldözgeti, gyanítom, hogy vírussal állunk szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 msn-en mindenki a http://xmas.realcoolss.com linket küldözgeti, gyanítom, hogy vírussal állunk szemben. Akkor tök jó, hogy be is linkelted :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 msn-en mindenki a http://xmas.realcoolss.com linket küldözgeti, gyanítom, hogy vírussal állunk szemben. Remélem én nem...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 egy kis matek: 2008. első öt hónapjában közel 11 milliárd Ft hátralékot szedett be az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága végrehajtási eljárások keretében. Május végéig 16.145 db végrehajtási eljárás indul 27 milliárd Ft–ot meghaladó adótartozás behajtására. Tehát: 27.000.000.000 / 16.145 = 1.672.000 Ft/adózó Több, mint 31 ezer db inkasszó kiadásának következtében 5,5 milliárd Ft-ot meghaladó adótartozás folyt be tehát: 5.500.000.000 / 31.000 = 178.000 Ft / adózó Vagyis ha jól értem az első 5 hónapban sikerült átlagosan 178 ezer forintot beszedni 31 ezer adózótól??? Erre büszkék? inkább elgondolkodnék a módszer és az adórendszer helyességén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 egy kis matek: 2008. első öt hónapjában közel 11 milliárd Ft hátralékot szedett be az APEH Észak-alföldi Regionális Igazgatósága végrehajtási eljárások keretében. Május végéig 16.145 db végrehajtási eljárás indul 27 milliárd Ft–ot meghaladó adótartozás behajtására. Tehát: 27.000.000.000 / 16.145 = 1.672.000 Ft/adózó Több, mint 31 ezer db inkasszó kiadásának következtében 5,5 milliárd Ft-ot meghaladó adótartozás folyt be tehát: 5.500.000.000 / 31.000 = 178.000 Ft / adózó Vagyis ha jól értem az első 5 hónapban sikerült átlagosan 178 ezer forintot beszedni 31 ezer adózótól??? Erre büszkék? inkább elgondolkodnék a módszer és az adórendszer helyességén! ...és erre csak most jöttél rá?Jó reggelt!köszöntelek az országunkban! :rolleyes: Tomi!C Corsában hol van a pollenszűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Tomi!C Corsában hol van a pollenszűrő? A bal oldali ablaktörlőburkolat alatt, a jobb oldalon az aksi van vagy ott mellette, Csabi? Valahol középtájt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 A bal oldali ablaktörlőburkolat alatt, a jobb oldalon az aksi van vagy ott mellette, Csabi? Valahol középtájt... Tehát kivülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Tehát kivülről. Miért nem egyből engem kérdezel? :) :rolleyes: A motortérben, a tűzfal mögött, fel kell szedni a rajta lévő gumikédert, és azt a műanyag burkolatot, ami az ablaktörlő alatt van, azt csak fel kell hajtani, és az alatt, rejtőzik a pollenszűrő középen. A cseréje egyszerű, felfelé ki kell húzni a tartójából, az újat vissza, borítást vissza, és kész. Semmi szerszám nem kell hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Miért nem egyből engem kérdezel? :) :rolleyes: A motortérben, a tűzfal mögött, fel kell szedni a rajta lévő gumikédert, és azt a műanyag burkolatot, ami az ablaktörlő alatt van, azt csak fel kell hajtani, és az alatt, rejtőzik a pollenszűrő középen. A cseréje egyszerű, felfelé ki kell húzni a tartójából, az újat vissza, borítást vissza, és kész. Semmi szerszám nem kell hozzá. :) Cserélni nem fogom,mert céges gép és én nem költök rá,de tuti tele van szarral,szal kiporolom majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts