tomi023 Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 TOMI ! A 2500 x 2000 valójában 2610 x 2070 ez a teljes külső méret. Tehát jól gondoltuk a belső nyílás méretét adják meg... :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Ha valaki vásárolna nagyobb összegben még az idén a metró-ba, az csörögjön már rám. Odaadnám neki Reni kártyáját, mert az ottani dolgozóknak jár 200.000-ként vásárlási utalvány. Már 150 megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Ha valaki vásárolna nagyobb összegben még az idén a metró-ba, az csörögjön már rám. Odaadnám neki Reni kártyáját, mert az ottani dolgozóknak jár 200.000-ként vásárlási utalvány. Már 150 megvan :lol: Azt tudod, hogy az Apech-ez befut az összes vásárlása kedvesednek? Ezért nem Yo a kártyás vásárlási módi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Már 150 megvan :) Akkor már csak 199850 Ft hiányzik... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Akkor már csak 199850 Ft hiányzik... :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Azt tudod, hogy az Apech-ez befut az összes vásárlása kedvesednek? Ezért nem Yo a kártyás vásárlási módi... :lol: Nem tudtam, de csak egy tv-t vettünk eddig. Azt csak szabad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Akkor már csak 199850 Ft hiányzik... :lol: :lol: Hüle :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ma ezt az üzenetet kaptam az iwiw rendszertől: "Nem vagy elég aktív a Corner Hamburgéria [Fagyizó] klubban. Ha nem teszel ellene 9940 napon belül, akkor meg fog szünni a tagságod........" :P Az kb 27 év, :lol: szóval, asszem meg fogom gondolni,nehogy megszünjön a tagságom :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ma ezt az üzenetet kaptam az iwiw rendszertől: "Nem vagy elég aktív a Corner Hamburgéria [Fagyizó] klubban. Ha nem teszel ellene 9940 napon belül, akkor meg fog szünni a tagságod........" :P Az kb 27 év, :lol: szóval, asszem meg fogom gondolni,nehogy megszünjön a tagságom :lol: :) :P Akkor most majdnem össze csináltad magad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Akkor most majdnem össze csináltad magad? :) Hát eléggé megijedtem ezen a fenyegetésen.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Ma volt nálam Udi Geller, hekkelte az okos tv-t, meg a vindózban is megtaláltuk az elrejtett hibát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Gepárd Pisti!! Erről a hírdetésről beszéltem neked tegnap emesenen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Gepárd Pisti!! Erről a hírdetésről beszéltem neked tegnap emesenen. :rolleyes: Fúúúúú, nekem kéne az a kapcsoló, a tálcával együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Fúúúúú, nekem kéne az a kapcsoló, a tálcával együtt. Neki is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Sőt szerintem mindenkinek kellene... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Talán ez a legjobb példa arra, hogy itthon nagyon nagy gáz van...... :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Talán ez a legjobb példa arra, hogy itthon nagyon nagy gáz van...... :) :) Szerintem nem csak itthon... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Gepárd Pisti!! Erről a hírdetésről beszéltem neked tegnap emesenen. :rolleyes: Az a baj, hogy eladta az autót egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Az a baj, hogy eladta az autót egyben. Az baj. :rolleyes: A szándék megvolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Az ülésfűtés kapcsolóra megy a licit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Az ülésfűtés kapcsolóra megy a licit? :) Arra ment volna, de már elkelt, ahogy hallom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Arra ment volna, de már elkelt, ahogy hallom. :rolleyes: Akkor én kussolok,nekem anno Demó ingyé adta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Akkor én kussolok,nekem anno Demó ingyé adta... :) Küldhetnél annyiért nekem is. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Küldhetnél annyiért nekem is. :rolleyes: :) Puszit a sok hajadra testvír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Akkor én kussolok,nekem anno Demó ingyé adta... :rolleyes: Tőlem járhat is a szád, de akkor szerezz nekem is kicsi"pézé". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts