Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Akinek már egyszer volt Corsája, sosem tud szabadulni :lol: Mert nem veszi meg senki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Mert nem veszi meg senki? :lol: Ez is egy ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Hidd el óriási űrt fog hagyni. Folyton a visszapillantót lesed majd, hogy mikor szállnak beléd... :) :lol: Így is azt teszem! :lol: Nem sok kedvem van már kocsit szögelgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Így is azt teszem! :lol: Nem sok kedvem van már kocsit szögelgetni. Mégis csak az a street-Kraz lesz a jó megoldás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Mégis csak az a street-Kraz lesz a jó megoldás... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ez pl kecsói: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ez pl kecsói: http://img357.imageshack.us/img357/9830/img0763kz3.jpg :lol: Nem a reptér környékén láthattam én tavaly repnapon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nem a reptér környékén láthattam én tavaly repnapon? De bizony! :lol: :) Milyen nehezen fér el a szűk angol utakon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 De bizony! :lol: :P Milyen nehezen fér el a szűk angol utakon! :lol: Szívesen megnéztem volna pár f@ckalap arcát mikor feltűnt szembe velük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 De bizony! :lol: :P Milyen nehezen fér el a szűk angol utakon! :lol: Komoly darabok :) Nem is lényeg, hogy szűk az út, ha befordulsz valahova ezzel, nem lesz többé szűk az az út :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nem sok kedvem van már kocsit szögelgetni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Hétfőn motorral kellett mennem melóba.Kevés benya volt benne, de oda/vissza kibiírja, gondoltam.Meló végeztével igen hideg volt, így motorkámat rugdostam van 15 percig, mire életre kelt a kincsem.Utána is nagyon le akart állni egy ideig. Mivel tixtában vagyok vele, hogy a kopotság miatt már nem a régi a kompressziója, így a biztonság kevéért Vpower100-at tankoltam bele.Nehogymá' azon múljon címszóval. Ma is motorral mentem, és sokkal hidegebb volt mint 7főn, de érdekes módon első rúgásra indult a kincsem.Egészen hazáig, aholis leállítottam! :lol: Most meg próbálom felmelegíteni a lábaimat, mert a farmer motoron ilyen kinti hőfok mellett öléggé halovány viselet. :lol: Szerencsére a motoros kabát ill. kesztyű viszont megint jó szolgálatot tett, de annak kell igazat adjak, aki inkább zárt bukót vesz.Nékem is fázott a dióm, pedig a sálat amennyire csak tudtam, felhúztam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ez pl kecsói: http://img357.imageshack.us/img357/9830/img0763kz3.jpg :lol: A háttérben meg Dezső látható, ha jól sejtem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 A háttérben meg Dezső látható, ha jól sejtem? Jaja,még a nagy crash előtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Jaja,még a nagy crash előtt! Hát igen, egy Kraz komoly csapást tud mérni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 ....Ma is motorral mentem, és sokkal hidegebb volt mint 7főn, de érdekes módon első rúgásra indult a kincsem.Egészen hazáig, aholis leállítottam! :) Most meg próbálom felmelegíteni a lábaimat, mert a farmer motoron ilyen kinti hőfok mellett öléggé halovány viselet. :lol: Szerencsére a motoros kabát ill. kesztyű viszont megint jó szolgálatot tett, de annak kell igazat adjak, aki inkább zárt bukót vesz.Nékem is fázott a dióm, pedig a sálat amennyire csak tudtam, felhúztam.... Ízületeidet nem félted ? :lol: Csak a fő fázásá miatt a hidegben ? Gondolom, nem találkoztál még ellenkező irányba közlekedő darázzsal :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ízületeidet nem félted ? :lol: Csak a fő fázásá miatt a hidegben ? Gondolom, nem találkoztál még ellenkező irányba közlekedő darázzsal :lol: :) Érdekes kettősség.Választhatnám még a bringát is, de akkor tovább fázom.Inkább rövid ideig, de akkor nagyon! :P De sztem be fogok szerválni v.mi rendes nacit az ilyen alkalmakra.Mostanában már nem vagyok annyira lelkes motoros mint a nyáron. Darázskaland volt már, de a 40 fokos kánikula kivételével mindig zárt öltözetben motorozok.Pont ilyyen csattanások miatt, okulva más kárán.De elég komolyat tud durranni a plexin egy ilyen hízott bogár.Volt, hogy én is megilyedtem, hogy mijarákvoltez! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Érdekes kettősség.Választhatnám még a bringát is, de akkor tovább fázom.Inkább rövid ideig, de akkor nagyon! :lol: De sztem be fogok szerválni v.mi rendes nacit az ilyen alkalmakra.Mostanában már nem vagyok annyira lelkes motoros mint a nyáron. Darázskaland volt már, de a 40 fokos kánikula kivételével mindig zárt öltözetben motorozok.Pont ilyyen csattanások miatt, okulva más kárán.De elég komolyat tud durranni a plexin egy ilyen hízott bogár.Volt, hogy én is megilyedtem, hogy mijarákvoltez! :lol: Inkább valami szakadt trabi,de motort soha.Nem akarok 40évesen fájós térddel botorkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Inkább valami szakadt trabi,de motort soha.Nem akarok 40évesen fájós térddel botorkálni. Nem csak a motortól lesz izületes a lábad.Elég hozzá egy aktív sportolásos dolog is.Aztán bringázás közben is majd bexarx mire hazaérsz.Pedig csak 3.5km...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nem csak a motortól lesz izületes a lábad.Elég hozzá egy aktív sportolásos dolog is.Aztán bringázás közben is majd bexarx mire hazaérsz.Pedig csak 3.5km...... :lol: Csak kicsit egészségesebb és griinpisz is küld egy panda alakú csokit :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Csak kicsit egészségesebb és griinpisz is küld egy panda alakú csokit :lol: :lol: :) Asszem tehetnek egy szívességet a csokijukkal! :P Csináljanak hybrid robogót! :P Ez meg mekkora :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ez meg mekkora :lol: :lol: minimax-on mennek ezek a rövidke animációk eme két állattal. Ezt a részt valahogy még nem adták le! Ugyan miért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Tomi!Voltam kint, csacsogtunk.Tényleg olyan, amilyennek leírtad.Hihetetlen közvetlen, kellemes jelenség, sztárallűrök nélkül.Küllemileg is. De félő, nem lesz business.Még "kevés" vagyok a dologhoz, erőteljesen.Jó lenne meg minden, de az ésszerűség...... Vagy inkább lehet, másik, jobban fizető meló után kellene néznem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Ma voltam az új helyen tankolni náluk 219 Ft-ba kerül az E85! Adatok: IVY Kft. üzemanyagtöltő állomás Kecskemét, Szent István király krt. 50 22 óráig vannak nyitva, este hazafelé még bemegyek tankolni 160 litert... :lol: Voltam ma én is tankolni ott,jó kis hely lesz ez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Kecskeméten mostanában egyre több helyen lehet kapni E85-öt, találtam egy másik helyet is: Tico Tex kft. benzinkútja a Brill mellett ott 229 Ft körüli áron lehet kapni ha jól láttam. Kkfházánál lévő Agip benzinkúton meg biodieselt lehet kapni 300 Ft-os áron. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts