Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Akinek már egyszer volt Corsája, sosem tud szabadulni :lol: Mert nem veszi meg senki? :lol:
Stefan Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Mert nem veszi meg senki? :lol: Ez is egy ok :lol:
J0hnny Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Hidd el óriási űrt fog hagyni. Folyton a visszapillantót lesed majd, hogy mikor szállnak beléd... :) :lol: Így is azt teszem! :lol: Nem sok kedvem van már kocsit szögelgetni.
Stefan Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Így is azt teszem! :lol: Nem sok kedvem van már kocsit szögelgetni. Mégis csak az a street-Kraz lesz a jó megoldás... :lol:
J0hnny Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Mégis csak az a street-Kraz lesz a jó megoldás... :) :lol: :lol:
hening Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Ez pl kecsói: http://img357.imageshack.us/img357/9830/img0763kz3.jpg :lol: Nem a reptér környékén láthattam én tavaly repnapon?
J0hnny Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Nem a reptér környékén láthattam én tavaly repnapon? De bizony! :lol: :) Milyen nehezen fér el a szűk angol utakon! :lol:
hening Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 De bizony! :lol: :P Milyen nehezen fér el a szűk angol utakon! :lol: Szívesen megnéztem volna pár f@ckalap arcát mikor feltűnt szembe velük. :)
Stefan Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 De bizony! :lol: :P Milyen nehezen fér el a szűk angol utakon! :lol: Komoly darabok :) Nem is lényeg, hogy szűk az út, ha befordulsz valahova ezzel, nem lesz többé szűk az az út :P
warwolf Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Nem sok kedvem van már kocsit szögelgetni. :lol: :lol:
warwolf Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Hétfőn motorral kellett mennem melóba.Kevés benya volt benne, de oda/vissza kibiírja, gondoltam.Meló végeztével igen hideg volt, így motorkámat rugdostam van 15 percig, mire életre kelt a kincsem.Utána is nagyon le akart állni egy ideig. Mivel tixtában vagyok vele, hogy a kopotság miatt már nem a régi a kompressziója, így a biztonság kevéért Vpower100-at tankoltam bele.Nehogymá' azon múljon címszóval. Ma is motorral mentem, és sokkal hidegebb volt mint 7főn, de érdekes módon első rúgásra indult a kincsem.Egészen hazáig, aholis leállítottam! :lol: Most meg próbálom felmelegíteni a lábaimat, mert a farmer motoron ilyen kinti hőfok mellett öléggé halovány viselet. :lol: Szerencsére a motoros kabát ill. kesztyű viszont megint jó szolgálatot tett, de annak kell igazat adjak, aki inkább zárt bukót vesz.Nékem is fázott a dióm, pedig a sálat amennyire csak tudtam, felhúztam....
mackosajt Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Ez pl kecsói: http://img357.imageshack.us/img357/9830/img0763kz3.jpg :lol: A háttérben meg Dezső látható, ha jól sejtem?
J0hnny Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 A háttérben meg Dezső látható, ha jól sejtem? Jaja,még a nagy crash előtt!
Stefan Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Jaja,még a nagy crash előtt! Hát igen, egy Kraz komoly csapást tud mérni :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 ....Ma is motorral mentem, és sokkal hidegebb volt mint 7főn, de érdekes módon első rúgásra indult a kincsem.Egészen hazáig, aholis leállítottam! :) Most meg próbálom felmelegíteni a lábaimat, mert a farmer motoron ilyen kinti hőfok mellett öléggé halovány viselet. :lol: Szerencsére a motoros kabát ill. kesztyű viszont megint jó szolgálatot tett, de annak kell igazat adjak, aki inkább zárt bukót vesz.Nékem is fázott a dióm, pedig a sálat amennyire csak tudtam, felhúztam.... Ízületeidet nem félted ? :lol: Csak a fő fázásá miatt a hidegben ? Gondolom, nem találkoztál még ellenkező irányba közlekedő darázzsal :P :P
warwolf Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Ízületeidet nem félted ? :lol: Csak a fő fázásá miatt a hidegben ? Gondolom, nem találkoztál még ellenkező irányba közlekedő darázzsal :lol: :) Érdekes kettősség.Választhatnám még a bringát is, de akkor tovább fázom.Inkább rövid ideig, de akkor nagyon! :P De sztem be fogok szerválni v.mi rendes nacit az ilyen alkalmakra.Mostanában már nem vagyok annyira lelkes motoros mint a nyáron. Darázskaland volt már, de a 40 fokos kánikula kivételével mindig zárt öltözetben motorozok.Pont ilyyen csattanások miatt, okulva más kárán.De elég komolyat tud durranni a plexin egy ilyen hízott bogár.Volt, hogy én is megilyedtem, hogy mijarákvoltez! :P
J0hnny Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Érdekes kettősség.Választhatnám még a bringát is, de akkor tovább fázom.Inkább rövid ideig, de akkor nagyon! :lol: De sztem be fogok szerválni v.mi rendes nacit az ilyen alkalmakra.Mostanában már nem vagyok annyira lelkes motoros mint a nyáron. Darázskaland volt már, de a 40 fokos kánikula kivételével mindig zárt öltözetben motorozok.Pont ilyyen csattanások miatt, okulva más kárán.De elég komolyat tud durranni a plexin egy ilyen hízott bogár.Volt, hogy én is megilyedtem, hogy mijarákvoltez! :lol: Inkább valami szakadt trabi,de motort soha.Nem akarok 40évesen fájós térddel botorkálni.
warwolf Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Inkább valami szakadt trabi,de motort soha.Nem akarok 40évesen fájós térddel botorkálni. Nem csak a motortól lesz izületes a lábad.Elég hozzá egy aktív sportolásos dolog is.Aztán bringázás közben is majd bexarx mire hazaérsz.Pedig csak 3.5km...... :lol:
mélykék76 Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Nem csak a motortól lesz izületes a lábad.Elég hozzá egy aktív sportolásos dolog is.Aztán bringázás közben is majd bexarx mire hazaérsz.Pedig csak 3.5km...... :lol: Csak kicsit egészségesebb és griinpisz is küld egy panda alakú csokit :lol: :) :P
warwolf Elküldve November15, 2008 Elküldve November15, 2008 Csak kicsit egészségesebb és griinpisz is küld egy panda alakú csokit :lol: :lol: :) Asszem tehetnek egy szívességet a csokijukkal! :P Csináljanak hybrid robogót! :P Ez meg mekkora :lol: :o
mackosajt Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Ez meg mekkora :lol: :lol: minimax-on mennek ezek a rövidke animációk eme két állattal. Ezt a részt valahogy még nem adták le! Ugyan miért? :)
warwolf Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Tomi!Voltam kint, csacsogtunk.Tényleg olyan, amilyennek leírtad.Hihetetlen közvetlen, kellemes jelenség, sztárallűrök nélkül.Küllemileg is. De félő, nem lesz business.Még "kevés" vagyok a dologhoz, erőteljesen.Jó lenne meg minden, de az ésszerűség...... Vagy inkább lehet, másik, jobban fizető meló után kellene néznem? :lol:
J0hnny Elküldve November16, 2008 Elküldve November16, 2008 Ma voltam az új helyen tankolni náluk 219 Ft-ba kerül az E85! Adatok: IVY Kft. üzemanyagtöltő állomás Kecskemét, Szent István király krt. 50 22 óráig vannak nyitva, este hazafelé még bemegyek tankolni 160 litert... :lol: Voltam ma én is tankolni ott,jó kis hely lesz ez! :lol:
Udi Elküldve November17, 2008 Elküldve November17, 2008 Kecskeméten mostanában egyre több helyen lehet kapni E85-öt, találtam egy másik helyet is: Tico Tex kft. benzinkútja a Brill mellett ott 229 Ft körüli áron lehet kapni ha jól láttam. Kkfházánál lévő Agip benzinkúton meg biodieselt lehet kapni 300 Ft-os áron. :lol:
Recommended Posts