J0hnny Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Ha nem akarsz kiszabni a szépótóddal, akkor nem tankolsz Agip kúton.... :lol: ...de esson sem,mert gázolajuk valami nagyon kaka.
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Ótóról volt szó, nem traktorról! :lol:
J0hnny Elküldve November12, 2008 Elküldve November12, 2008 Ótóról volt szó, nem traktorról! :lol: Pofád befogod traktoros! :lol:
Joee Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Ma mentem volna tankolni a szokásos kutra, ahol kapni lehetett E85-öt. Meglepődtem, mert be volt zárva, technikai okok miatt... :lol: A belső pultrész is teljesen le volt ürítve...szvl valszeg most megint "új" tulaj és kúthálózat lesz... :lol: Most akkor nálunk megint nem lehet kapni boibenyát :) Nem tudom hova szoktál járni, de valszeg az OIL-hoz. Viszont még1 helyen kapható kecson biobenya. A Szőlőfürt Fogadóval szinte szemben levő kútnál. Nem tudom milyen kút, de ott ki van írva. Ha jól emlékszem valami 210-220 közötti áron.
warwolf Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 A Szőlőfürt Fogadóval szinte szemben levő kútnál. Nem tudom milyen kút, de ott ki van írva. Ha jól emlékszem valami 210-220 közötti áron. Emlékeim szerint MOL kút...
Udi Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Holnap reggel kipróbálom mivel most vakrepülés van nálam....digit megint behalt és nem tudom mennyi van a tankban.
Gepard Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 A volt esso kúton meg ugye van 3 forint minuszunk is a nafta árából klubkártyára. Tévedtem: 5 forint literenként. Akármit mondotok, én kipróbálom, rengetegen tankolnak ott, és cikk még nem volt róla, hogy gallyra vágja az autókat. Ahol vigyázni kell az üzemanyaggal azok a kis forgalmú kutak, mert ott le tud rakódni rengeteg trutyi a tartályokba. Én anno a Tiko-nál jártam úgy, hogy a karburátort rendszeresen kellett takarítanom. Ahogy másik forgalmasabb kútra mentem, már nem volt az említett probléma.
warwolf Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Be vannak szerelve az ülések/kárpitok.Kiskasza embere 3000ft-ért kitakarította géppel vasárnap. Tök királyságos lett, hogy nem az a szürke, vagyis inkább fekete beltér van.Mivel az ajtókárpitok is szövettel vannak borítva, halkabb lett a beltér is, a lehetőségekhez mérten. Thx még1X a segítséget. :lol: :lol: :)
J0hnny Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Tévedtem: 5 forint literenként. Akármit mondotok, én kipróbálom, rengetegen tankolnak ott, és cikk még nem volt róla, hogy gallyra vágja az autókat. Ahol vigyázni kell az üzemanyaggal azok a kis forgalmú kutak, mert ott le tud rakódni rengeteg trutyi a tartályokba. Én anno a Tiko-nál jártam úgy, hogy a karburátort rendszeresen kellett takarítanom. Ahogy másik forgalmasabb kútra mentem, már nem volt az említett probléma. Majd amikor dobálja az XE a hibakódokat hallgatsz ránk? :lol:
Kacsero Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Kár hogy Ő már nem dolgozik a Saloon Pizzériába... :lol: Pár képe azért ott van a top-on :lol:
Udi Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Losi! Örülök, hogy tudtam segíteni. Ferinek mondtam ha lesz valami jó Szuzi cucc szóljon nekem. :lol:
warwolf Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Losi! Örülök, hogy tudtam segíteni. Ferinek mondtam ha lesz valami jó Szuzi cucc szóljon nekem. :) Pl. GTi front....... :lol: :lol:
Joee Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Emlékeim szerint MOL kút... Nem arra az irányba, hanem tovább az István Király krt felé. Club 97 vagy valami ilyesmi a kút neve.
warwolf Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Nem arra az irányba, hanem tovább az István Király krt felé. Club 97 vagy valami ilyesmi a kút neve. Van ott egy ótómosó is ugye?Mert akkor vágom, melyik az! :lol: Ebként a Seal CD? :lol:
tomi023 Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Kár hogy Ő már nem dolgozik a Saloon Pizzériába... :lol: Pár képe azért ott van a top-on :lol: kár, hogy nem látni belőle többet, a KOMA user nincs többé, - kit küldjünk erre az ügyre?
Stefan Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Kár hogy Ő már nem dolgozik a Saloon Pizzériába... :) Pár képe azért ott van a top-on :lol: Nem baj, legalább nem zabálsz annyit a csaj miatt :P :lol:
Udi Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Ma voltam az új helyen tankolni náluk 219 Ft-ba kerül az E85! Adatok: IVY Kft. üzemanyagtöltő állomás Kecskemét, Szent István király krt. 50 22 óráig vannak nyitva, este hazafelé még bemegyek tankolni 160 litert... :lol:
J0hnny Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Ma voltam az új helyen tankolni náluk 219 Ft-ba kerül az E85! Adatok: IVY Kft. üzemanyagtöltő állomás Kecskemét, Szent István király krt. 50 22 óráig vannak nyitva, este hazafelé még bemegyek tankolni 160 litert... :lol: Az murva jó,ott van tőlem egy köpésre! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Neked nem Mekis odaégett olaj lenne a férfinemiszerv@? :lol:
J0hnny Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Neked nem Mekis odaégett olaj lenne a férfinemiszerv@? :lol: Corsába nem jó!
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 A franc! Annyira bennem van a Dezső, hogy a kis feketét mindig elfelejtem.
Kacsero Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 kár, hogy nem látni belőle többet, a KOMA user nincs többé, - kit küldjünk erre az ügyre? Kell meghívó az iwiwre? :lol:
Stefan Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 A franc! Annyira bennem van a Dezső, hogy a kis feketét mindig elfelejtem. Akinek már egyszer volt Corsája, sosem tud szabadulni :lol:
J0hnny Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Akinek már egyszer volt Corsája, sosem tud szabadulni :lol: Pedig lehet hogy fogok! :lol:
Stefan Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Pedig lehet hogy fogok! :lol: Hidd el óriási űrt fog hagyni. Folyton a visszapillantót lesed majd, hogy mikor szállnak beléd... :) :lol:
Recommended Posts