J0hnny Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ha nem akarsz kiszabni a szépótóddal, akkor nem tankolsz Agip kúton.... :lol: ...de esson sem,mert gázolajuk valami nagyon kaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ótóról volt szó, nem traktorról! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ótóról volt szó, nem traktorról! :lol: Pofád befogod traktoros! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ma mentem volna tankolni a szokásos kutra, ahol kapni lehetett E85-öt. Meglepődtem, mert be volt zárva, technikai okok miatt... :lol: A belső pultrész is teljesen le volt ürítve...szvl valszeg most megint "új" tulaj és kúthálózat lesz... :lol: Most akkor nálunk megint nem lehet kapni boibenyát :) Nem tudom hova szoktál járni, de valszeg az OIL-hoz. Viszont még1 helyen kapható kecson biobenya. A Szőlőfürt Fogadóval szinte szemben levő kútnál. Nem tudom milyen kút, de ott ki van írva. Ha jól emlékszem valami 210-220 közötti áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 A Szőlőfürt Fogadóval szinte szemben levő kútnál. Nem tudom milyen kút, de ott ki van írva. Ha jól emlékszem valami 210-220 közötti áron. Emlékeim szerint MOL kút... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Holnap reggel kipróbálom mivel most vakrepülés van nálam....digit megint behalt és nem tudom mennyi van a tankban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 A volt esso kúton meg ugye van 3 forint minuszunk is a nafta árából klubkártyára. Tévedtem: 5 forint literenként. Akármit mondotok, én kipróbálom, rengetegen tankolnak ott, és cikk még nem volt róla, hogy gallyra vágja az autókat. Ahol vigyázni kell az üzemanyaggal azok a kis forgalmú kutak, mert ott le tud rakódni rengeteg trutyi a tartályokba. Én anno a Tiko-nál jártam úgy, hogy a karburátort rendszeresen kellett takarítanom. Ahogy másik forgalmasabb kútra mentem, már nem volt az említett probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Be vannak szerelve az ülések/kárpitok.Kiskasza embere 3000ft-ért kitakarította géppel vasárnap. Tök királyságos lett, hogy nem az a szürke, vagyis inkább fekete beltér van.Mivel az ajtókárpitok is szövettel vannak borítva, halkabb lett a beltér is, a lehetőségekhez mérten. Thx még1X a segítséget. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Tévedtem: 5 forint literenként. Akármit mondotok, én kipróbálom, rengetegen tankolnak ott, és cikk még nem volt róla, hogy gallyra vágja az autókat. Ahol vigyázni kell az üzemanyaggal azok a kis forgalmú kutak, mert ott le tud rakódni rengeteg trutyi a tartályokba. Én anno a Tiko-nál jártam úgy, hogy a karburátort rendszeresen kellett takarítanom. Ahogy másik forgalmasabb kútra mentem, már nem volt az említett probléma. Majd amikor dobálja az XE a hibakódokat hallgatsz ránk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Kár hogy Ő már nem dolgozik a Saloon Pizzériába... :lol: Pár képe azért ott van a top-on :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Losi! Örülök, hogy tudtam segíteni. Ferinek mondtam ha lesz valami jó Szuzi cucc szóljon nekem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Losi! Örülök, hogy tudtam segíteni. Ferinek mondtam ha lesz valami jó Szuzi cucc szóljon nekem. :) Pl. GTi front....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Emlékeim szerint MOL kút... Nem arra az irányba, hanem tovább az István Király krt felé. Club 97 vagy valami ilyesmi a kút neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Nem arra az irányba, hanem tovább az István Király krt felé. Club 97 vagy valami ilyesmi a kút neve. Van ott egy ótómosó is ugye?Mert akkor vágom, melyik az! :lol: Ebként a Seal CD? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Kár hogy Ő már nem dolgozik a Saloon Pizzériába... :lol: Pár képe azért ott van a top-on :lol: kár, hogy nem látni belőle többet, a KOMA user nincs többé, - kit küldjünk erre az ügyre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Kár hogy Ő már nem dolgozik a Saloon Pizzériába... :) Pár képe azért ott van a top-on :lol: Nem baj, legalább nem zabálsz annyit a csaj miatt :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ma voltam az új helyen tankolni náluk 219 Ft-ba kerül az E85! Adatok: IVY Kft. üzemanyagtöltő állomás Kecskemét, Szent István király krt. 50 22 óráig vannak nyitva, este hazafelé még bemegyek tankolni 160 litert... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Ma voltam az új helyen tankolni náluk 219 Ft-ba kerül az E85! Adatok: IVY Kft. üzemanyagtöltő állomás Kecskemét, Szent István király krt. 50 22 óráig vannak nyitva, este hazafelé még bemegyek tankolni 160 litert... :lol: Az murva jó,ott van tőlem egy köpésre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Neked nem Mekis odaégett olaj lenne a férfinemiszerv@? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Neked nem Mekis odaégett olaj lenne a férfinemiszerv@? :lol: Corsába nem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 A franc! Annyira bennem van a Dezső, hogy a kis feketét mindig elfelejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 kár, hogy nem látni belőle többet, a KOMA user nincs többé, - kit küldjünk erre az ügyre? Kell meghívó az iwiwre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 A franc! Annyira bennem van a Dezső, hogy a kis feketét mindig elfelejtem. Akinek már egyszer volt Corsája, sosem tud szabadulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Akinek már egyszer volt Corsája, sosem tud szabadulni :lol: Pedig lehet hogy fogok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Pedig lehet hogy fogok! :lol: Hidd el óriási űrt fog hagyni. Folyton a visszapillantót lesed majd, hogy mikor szállnak beléd... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts