hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nm. Amúgy Opel16V-nek is ilyen motorral szerelt Omija van, csak Caravanban.... Komolyan gondolkozom rajta, hogy lecserélem az astrát egy nagyobbra. Az meg, hogy csak 8 szelepes, számomra csak jobb is. Meg én nem szoktam az autóval olyan pörgéseket produkálni, mint a "Pééééésta", amihez olyan egetverően nagy teljesítmény "kőőőőő". :P Én szolíd, öreguras autózáshoz vagyok hozzászokva. :D ;) Azt tudtam, hogy a Gabinak 2 ezrese van, de azt hittem 16V-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Mielőtt még bárki megkövez, hogy mijé költök péézt erre az izére... :D azét én megkövezlek, csak, hogy érezd a törődést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Tomi az ugafonok még nálad vannak? Vagy már hazavittem? 14:00 körül bent leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Tomi az ugafonok még nálad vannak? Vagy már hazavittem? 14:00 körül bent leszel? lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Komolyan gondolkozom rajta, hogy lecserélem az astrát egy nagyobbra. Állítólag ezek a kotlák lomhák.De mint írtad, nem vágysz kilincsel előre feelingre.Az X20XEV-k.........nos....Astrába jók pl.. ;) azét én megkövezlek, csak, hogy érezd a törődést! Kabbee! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Sztem ezt holnap megnézem magamnak......Kivi vagyok.A jelenleginél csak jobb lehet.A színe pedig nagyon bejön. :D meséjjé má milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 vagy ez: http://www.hasznaltauto.hu/2509044_opel_omega_1991 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 meséjjé má milyen? Nem volt időm.Talán holnap...... :D vagy ez: http://www.hasznaltauto.hu/2509044_opel_omega_1991 Nincs ilyen kódszámú hirdetés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Gepárd, erre a pulykára gondoltam.nemsemmi csajéé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Gepárd, erre a pulykára gondoltam.nemsemmi csajéé! :D Az arca nagyon ismerős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Az arca nagyon ismerős. Cuki az arca mi ? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Cuki az arca mi ? :D ;) :P Na igen.... De ettől függetlenül egy régi kolléganőmre emlékeztet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Cuki az arca mi ? :D ;) :P http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/56/32/8.jp Jaja! :D Mind2! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 nézzetek utána mi lett a KOMA iwiw-el mert nincs ilyen user az iwiw szerint ismerőseitek között megvan-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 nézzetek utána mi lett a KOMA iwiw-el mert nincs ilyen user az iwiw szerint ismerőseitek között megvan-e? Nincs meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Kell meghívó? :D Amúgy, mostanában bajok vannak az iwiwel, sorozatban tünnek el az ismerőseim... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Kell meghívó? :D Amúgy, mostanában bajok vannak az iwiwel, sorozatban tünnek el az ismerőseim... :P Pedig mennyi körlevél jött, hogy, ha nem adod meg a bankszámlaszámodat, meg a pinkódodat, akkor törlik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Wolfi ! Na mizu a gázellátástáramszüneteseténmegszakítókészülékkelamielkezdettberregni ???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Wolfi ! Na mizu a gázellátástáramszüneteseténmegszakítókészülékkelamielkezdettberregni ???? :D Úgy volt, hogy beszélünk majd, de nem híttál.Amúgy hol zúg, hol nem.Szal ugyanúgy likvidálni kellene a rednszerből.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Én kérek elnézést..... ;) Én úgy emlékszem aztat beszéltük, hogy megvizuálod a méreteket, és itt megosztod vélem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Én kérek elnézést..... ;) Én úgy emlékszem aztat beszéltük, hogy megvizuálod a méreteket, és itt megosztod vélem.... :D :P :D :D Bakkerrr......Híg az agyam.....Ez szívás! :D :D Szóval félcolos! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Paja én megvizuáltam a kádat, és nem látok, hallok semmit. Szerintem bontunk és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 mi ez a nagy pangás? ;) Wolfi... utánna kérdeznél, hogy a corsámhoz, mennyi lenne 1 pár első lengéscsillapító!? Nem kell még megrendelni, csak az ára érdekelne... :D THX! Amúgy, már az egyik rugóösszehúzó kész van Morgónak, a másikat ma viszem be reparálásra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Wolfi... utánna kérdeznél, hogy a corsámhoz, mennyi lenne 1 pár első lengéscsillapító!? Nem kell még megrendelni, csak az ára érdekelne... :D THX! Átlagos minőség 16500ft, prémium kategória 20e.-kedvesség persze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Olvastam egy népítéletet, amiben a tag ILYEN autóról álmodik. Hát nem tudom.Én még 1t sem láttam belőlük.V.hol talán egy Atos technikája lehet, de elég jól felszerelt, más kérdés, hogy pl. kisebb bucc esetén a kasztnielem valszeg nem 2 fillér lesz hozzá.Amúgy 1nek jó lehet..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts