szobikari Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 LOL ez egy TV műsorban volt? És nézik emberek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 ez egy TV műsorban volt? És nézik emberek? ez így ránézésre a maúnika saú. néha kaja közben bekapcsolom, állítólag jót tesz, ha vidámak vagyunk táplálkozás közben :D hétvégén hozom a gumikat! jövőhéttől szegeden, vagy hódmezőn lehet őket megtekinteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 hétvégén hozom a gumikat! jövőhéttől szegeden, vagy hódmezőn lehet őket megtekinteni! oké de még gondolkodom, hogy mi legyen, lehet DW510-et veszek, olcsóbb és nekem már bizonyított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 oké de még gondolkodom, hogy mi legyen, lehet DW510-et veszek, olcsóbb és nekem már bizonyított. eljössz megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 eljössz megnézni? még nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 :D ;) :P Kedves Olajdoki! Van egy 2001-es évjáratú 1.4 16V-s kombi G Astrám, 270.000 ezer km-rel normál városi, de néha zúzós autópálya-használat mellett. Én eddig Castrol Magnatec 10W-40-est használtam, de nem vált be, mert eszegette az olajat. Most legutóbb Mobil1 15W-40-est tettem bele, amivel mentem már 10.000, km-t, és nem eszi az olajat, de nagyobb lett a hangja. Kérdésem az lenne, hogy milyen olajat tegyek bele, amitől nem folyik, és nem is hangos. Köszönettel: István Kedves István! Használj csodaolajat! Azt hallottam róla, hogy egyáltalán nem eszi a motor, sőt, nagy terhelésnél még kicsit szaporodik is. Használat közben a légyzümmögést is hallani a motortérben, és 2-3 év után önmaga regenerálja a tömítéseket, újraépíti a kopott fémfelületeket. 270 000 km megtétele után nincs olyan olaj, amely az általad támasztott összes követelménynek megfelelne. Próbáld ki a Valvoline MaxLife 10W-40 kenőanyagot, hátha belefér az álmaidba. Üdv: Olajdoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Egy kamionos haver küldte http://garazs.de/radio/index.html amit a CBről tudni kell Morgónak valaki küldje el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Akinek van 7-es IGo-ja: Székely hangok IGo alá! :D Kiba jóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Ödön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Az előbb találkoztam Ócsánál, Tomival... :D Lehet, hogy kellene alapítanom, 1 gyorsfutár céget, kizárólag a Sztár Reklámnak... :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Az előbb találkoztam Ócsánál, Tomival... :D Lehet, hogy kellene alapítanom, 1 gyorsfutár céget, kizárólag a Sztár Reklámnak... :D :D ;) Kösziiiiiiii Csabi! Nagyon Nagyon hálás vagyok! ... na annyira nem mint a kisbugyis ott a kanyarban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nézd csak!Családi utazóverda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nézd csak!Családi utazóverda! köszi de nem automata :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nézd csak!Családi utazóverda! Ennek reálisan ennyi az ára? :D Meg milyen moci van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 namost a poen, hogy a joker mobilban van, és a tulajt ismerem, ügyfelem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 namost a poen, hogy a joker mobilban van, és a tulajt ismerem, ügyfelem is Jah, én is csak úgy találtam rá másként, ha a kecsói kereskedések közt kutakodtam. Ebként meg olyan 700 körüli az ára. De milyen motor van benne? NE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 NE? lehet én nem értek hozzá de sajna nem automata így nem is olyan érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Jah, én is csak úgy találtam rá másként, ha a kecsói kereskedések közt kutakodtam. Ebként meg olyan 700 körüli az ára. De milyen motor van benne? NE? Ne utolsó virágzása de ez már x-es. 700000 ? 1 bazinagy - számomra - alulmotorizált autóért kicsit soknak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 De milyen motor van benne? NE? X20SE.A C20SEH Omegára lebutított változata.Ha jól tudom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Udi meghozta a stift új belsejét(1000 hála és köszönet érte!!!).Mos'má majd nem olyan lepukkant benyomást kelt, ha az ember belenéz.Óccsó pézé volt, nem volt szabad otthagyni.... :D Mielőtt még bárki megkövez, hogy mijé költök péézt erre az izére... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Nagyon Nagyon hálás vagyok! ... na annyira nem mint a kisbugyis ott a kanyarban ;) mié? Neked hálás volt? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 namost a poen, hogy a joker mobilban van, és a tulajt ismerem, ügyfelem is A Joker mobil tulaját, vagy a verdáét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 lehet én nem értek hozzá de sajna nem automata így nem is olyan érdekes Ne utolsó virágzása de ez már x-es. 700000 ? 1 bazinagy - számomra - alulmotorizált autóért kicsit soknak tűnik. X20SE.A C20SEH Omegára lebutított változata.Ha jól tudom..... Kösz a felvilágosítást. Pista, ennyi körül láttam a használtautón. Persze volt olcsóbb is, de volt drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Kösz a felvilágosítást. Nm. Amúgy Opel16V-nek is ilyen motorral szerelt Omija van, csak Caravanban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts