J0hnny Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Erről mi a véleményetek? Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Most keltünk fel csak! ;)
Joee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Most keltünk fel csak! :P Hát igen. Drága a víz, nem locsolunk. ;)
mélykék76 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Most keltünk fel csak! :D Khmmmm.... Ez egy Astra nem Corsa ;) :P :D :D
J0hnny Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Khmmmm.... Ez egy Astra nem Corsa ;) :P :D :D www.nyasgem.hu :D :D
warwolf Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Erre még úgy 400E-t el lehet locsolni mire autó lesz belőle. :D Röhögni fox, de detto ezt mondtam Joenak..... ;)
Joee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Röhögni fox, de detto ezt mondtam Joenak..... ;) Én meg elgondolkodtam Feri ötletén a TD-vel :D
J0hnny Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Én meg elgondolkodtam Feri ötletén a TD-vel :D Na az már inkább,abban van fantázia!
warwolf Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Én meg elgondolkodtam Feri ötletén a TD-vel :D 96'-os, szal....van bnne klíma, meg röhejes fogyasztás, meg meg van csinálva.Be kell próbázni, aztán...
Kacsero Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Kicsit megkésve, de nem nagyon volt időm feltenni..... de ami késik... az a vonat :D Szóval, itt vannak a képek a múlt hétvégi kolbászfesztiválról ;) 2008.kolbászfesztivál
mélykék76 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 János fiam, Nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne fotozz már pls. ? :D
Stefan Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 János fiam, Nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne fotozz már pls. ? ;) Az a baj, hogy csak úgy tudja mondani, hogy "egyebet nem mondhatok, kérem kapcsolja ki..." :D
Kacsero Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 János fiam, Nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne fotozz már pls. ? ;) Egyszer majd, begipszeljük azt az ujját... :D
warwolf Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Egyszer majd, begipszeljük azt az ujját... :D De előtte rász@bunk egy 32-es csillag-villással! ;)
Kacsero Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 De előtte rász@bunk egy 32-es csillag-villással! :D ;) :P :D
Joee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 96'-os, szal....van bnne klíma, meg röhejes fogyasztás, meg meg van csinálva.Be kell próbázni, aztán... Ezt most nem biztos hogy értem :D
warwolf Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Ezt most nem biztos hogy értem :D Eladja v. sem...... ;)
Joee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Eladja v. sem...... :D Félreértés történt!!!!!! Én arra gondoltam amit az én TD mocimról mondott. El akarja adni a gépét?
warwolf Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 El akarja adni a gépét? Egyelőre kicsi neki.De a fogyija meg tecc neki....szal... A tuning dologra meg kérni kell egy kontaktot, aztán hadfüstöljön.. :D
Joee Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Egyelőre kicsi neki.De a fogyija meg tecc neki....szal... A tuning dologra meg kérni kell egy kontaktot, aztán hadfüstöljön.. :D Karácsony elött már semmiképpen nincs rá zsé, de ha még meglesz a táltos tavasszal akkor lehet benevezek rá.
Dini Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 ha valakinek van infója akkor az kellene az izsáki úti shell kúton dolgozik: Kocsó Erika. jah megvan http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8463385 Dininek meg a füle érjen bokáig, bár vagy 1000 éve semmit nem tudok róla. :D A csaj volt osztálytársam..... köszönöm a jó kivánsagot. ;) Amugy meg lehet hamarosna autó vasárláson töröm a bucimat... Valamit hallotma Tomi Eladó Vectrajárol meg ilyesmi... gondolkodóba estem :P
kiskasza Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 Félreértés történt!!!!!! Én arra gondoltam amit az én TD mocimról mondott. El akarja adni a gépét? Ja ja , szerintem megy a háztól, nem teccik oszt kész fogyasztás ide-oda az A corsához képest a B corsa egy rakás szar... Szal szerintem nem marad sokáig a társaságomban. Amugy mint outó nem rossz de nekem nem nyerte meg a tetszésemet + most szerintem elég jó pénzbe ki tok szálni belőle... Ha valakit érdekel eladó a járat. 95 májusi, 1.5 td 49 kw, full extra igény szerint 15" felnivel is ó. Szal ennyi aki ismer tudja hol lehet sasolni verdát :D Bocs hogy hirdetés jelllegű dolgot toltam erre a forumra. ;)
Joee Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 Bocs hogy hirdetés jelllegű dolgot toltam erre a forumra. :D Ár? Jöhet pü-ben is,
warwolf Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 Ja ja , szerintem megy a háztól, nem teccik oszt kész fogyasztás ide-oda Akkor ez rövid barátság volt.... :D Nekem pénteken szimpi volt a kistaliga... ;)
Gepard Elküldve November2, 2008 Elküldve November2, 2008 Amugy meg lehet hamarosna autó vasárláson töröm a bucimat... Valamit hallotma Tomi Eladó Vectrajárol meg ilyesmi... gondolkodóba estem :D Te hol maradtál le? ;) Vagy arra gondlsz, hogy újra eladó?
Recommended Posts