warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 SzaB!Én tudok most épen eladó felnit+gumit, 15'-ös, és asszem olyan 90 környékén adnák végső áron.Amúgy jól néznek ki, és a gumik is jó állapotúak. Érdemes még benézni a Mindszentin a Matkói úttal félig meddig szembe lévő gumishoz is, bár egy kicsit "maffia" hely, de vannak jó cuccaik.Új felnit, meg én soha nem vennék. Ha az első dolog érdekel, hívj fel, és elszaladunk.Mármint a gumishoz! :) :D 30/218-38-84 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 warwolf lattalak am ma reggel, csak kesore igy elmaradt a villantas :) alkatresz ugy nehezkerdes, opel boltosok rendesek cak dragak, legradiek is rendesek olcsobbak de meg mindig dragak, kis es tarsa vagy mi meg mindent meghoznak meg aznap ha delelott rendeled, es nem tul dragak :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Jó a látásom ,és láttam, hogy felemelted a kezed, én ezt már köszönésnek veszem.Amúgy tényleg "gyorsan" találkoztunk. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Jó, hogy mondod ezt az abaqua-t, nem tudtam, hogy kecsón is van kapcsolatuk, nyárra kéne majd új gumi, szanszét szálszakadásos. de várjá: melyik is az az 52-es? :) az merre visz? Zoli Én úgy akartam írni, hogy a Szent Miklós utcai bolt olcsóbb az abaqua-nál is. Az 52-es pedig Dunaföldvár felé visz (Auchan felé), de ha kérdezed akkor az 52-est szintén ismeri mindenki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Beeeeeeeeeeeeeeee.. akkor én meg egyedül leszek a GAstrakombifeketedízelmetál SZEKCIÓ!! ....természetesn azonnal ahogy eccer MOTE tag leszek!! Na most hogy is van ez kéremcépen? :finga: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Akkor stipi-stopi a kombi szexció! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Új felnit, meg én soha nem vennék. Ezt miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Ezt miért is? Említettem fentebb egy ajánlatot, amit figyelmen kívül hagytál. Szóval?Vélemény? Keressünk a gépedre hihető áron gumit+felnit? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Nos köszi az ötleteket, megvettem. Valeot, mivel Championt nem árultak sehol illetve árultak, de csak holnapra lett volna raktárról, spoileres lett volna de azért a kis műanyagért nem akartam plusz 2000-et adni (úgyis csak városban használom legtöbbet). Holnapig meg nem várhatok mert temetésre kell mennem és az cca 550-600 km oda vissza. Ez most 1 év garival 1998 forint volt, ha elszakad majd kicseréltetem. :) A gyári, mert az volt rajta, jól törölt, de az utóbbi két nap alatt levált róla a törlő réteg és elég hülyén nézett ki, arról nem beszélve, hogy nem törölt így semmit sem. szia, hol vehető ez a Valeo garival, nem tudtam, hogy ablaktörlőre is adnak garit, a többi márkára is? Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 A Kurucz körúton ( APEH) vettem a Bárdinál, (az Unix után van) és a doboz aljára, oldalára van ragasztva, hogy minőségi alkatrész, 1 év garancia, bárdi autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 ok, köszi Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Én szeretnék szólni, hogy a hétvégén szülőlátogatásra megyünk, és nem tudok jelen lenni a talin.Előre is bocsesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Egy ilyen ablaktörlőre benevezek én is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Én is ha valaki tud olcsón!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Ez most 1 év garival 1998 forint volt, ha elszakad majd kicseréltetem. na erre kiváncsi leszek....... kiváncsi leszek, hogy fogjátok érvényesiteni az ablaktörlö gumira a garrit............ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Na ja! :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Az hagyján, de én ma venni akartam és nem volt. :) Vettem helyette Valeo-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Elkapkodták!!! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Lehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Én Bosch ablaktörlőt vettem két hónapja, 2600 forint volt és szépen töröl. Sajna, gari nem volt hozzá. Tavaly eredeti Opel törlőt vettem, akciósan volt 2000 forint, de nem voltam elragadtatva tőle! Vékony volt és nem is bírta sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Én eddig mindig max 400 ft-osat vettem, és mindig volt egy "szett" a csomagtartóban tarcsiba. Mindig úgy kell kezdenem az indítózást, hogy subrutin: gumi rajta van? lehet egyszer veszek egy ilyen valeoboschopelchampinyint, ozt kipróbálom milyen subrutin nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Nekem muszáj volt kicserélni, mert kapott egy waxos kezelést tél előtt a kocsi, és valahogy ráment a lapátokra is a viasz. És semmivel nem jött le! :evil: Amikor törölt, csak hártyát húzott az üvegen, nem láttam semmit!.... Szóval a kukában landolt a GM-es törlő......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Valamit már régóta meg akarok kérdezni a kecskemétiektől: állítólag van ott egy olyan telephley, ahol a lízingből, hitelből visszavett kocsikat árulják jó pénzért. Ez igaz? Hol van ez a hely? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Nekem is a GM-es törlőt váltotta a Valeo(2000 pénz volt). Remélem beválik. Azt hogy mi baja lett nem tudom, de egyszer csak fogta magát és eszméletlen módon elkezdett csíkozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Berlina az a 400 forintos most asszem érdekelne engem! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts