warwolf Elküldve Október29, 2008 Elküldve Október29, 2008 Kishebrák Morgónál.Nemrégen értem haza.Veki is, Stifti is.Köszönet neki érte. :D
kiskasza Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Hy Tomi023! Szerintem neked kell lenni az áldozatnak mert tegnap nem sikerült a ragasztás... Szal az ku...va vékony anyag és csak nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlt nyuuuuuuuuuuuult, szal rába ás.
tomi023 Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Hy Tomi023! Szerintem neked kell lenni az áldozatnak mert tegnap nem sikerült a ragasztás... Szal az ku...va vékony anyag és csak nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlt nyuuuuuuuuuuuult, szal rába ás. ez is egy szakma, én sem bontok opelt :D
warwolf Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Nem semmi a vas, mi ? ;) Az ilyen verda az, ami felesleges pénztemető, és kínkeserv lesz eladni a belefeccelt pénz töredékéért........ :D
Stefan Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Az ilyen verda az, ami felesleges pénztemető, és kínkeserv lesz eladni a belefeccelt pénz töredékéért........ :D Nem is eladásra kell ilyet építeni ;)
warwolf Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Nem is eladásra kell ilyet építeni ;) Egyszer minden játéknak lejár az ideje.A tiédnek is le fog egyszer ...... :D
Stefan Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Egyszer minden játéknak lejár az ideje.A tiédnek is le fog egyszer ...... ;) Ááá, soha! :D Amúgy meg tudom :P
tomi023 Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Egyszer minden játéknak lejár az ideje.A tiédnek is le fog egyszer ...... :D egy dolog van amit megtanulhattunk ebben az életben...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? Hibakód kiolvasás, meg kb. 50000 dolgot meg lehet nézni vele, amit lehet bogarászni mi mit jelent, milyen érték ;) :P Nem tooom, hogy a kábel és a szoftver mennyi lenne külön, de spec én ennél komolyabb gépet ajándékoztam el :D COM1 port kell a gépen és telepíteni a progit + kábel.
J0hnny Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? Mit akarsz nézegetni a dízelen? :D
J0hnny Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Hibakód kiolvasás, meg kb. 50000 dolgot meg lehet nézni vele, amit lehet bogarászni mi mit jelent, milyen érték ;) :P Nem tooom, hogy a kábel és a szoftver mennyi lenne külön, de spec én ennél komolyabb gépet ajándékoztam el :D COM1 port kell a gépen és telepíteni a progit + kábel. Nem egyszerűbb egy rövidzár az A-B pont közé? :D
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Nem egyszerűbb egy rövidzár az A-B pont közé? ;) Okos kis program ám, Voszinak egyszer én adtam gépet, hogy tudjon nézelődni az értékek között :D
paja Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Mit akarsz nézegetni a dízelen? :D Hát a kékben max filmet nézhetek rajta..... ;)
Stefan Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Skacok ! Jó lehet ez valamire ? :D Ez a legjobb diagnosztikai interfész:
Kacsero Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 -----KATT----- ;) :P :D :D :D ez nagyon nagy.... :D
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 -----KATT----- :D ;) :P Ááááá,a sok finnyás! :D
tomi023 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Ez sem pitti itt! köszi a gumit! A gépet mé nem hozta?
warwolf Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Jöttem el ma melóhelyről.A Bertrans kisutcájából kikanyarodott egyCaravan B Omi mögém.A Praktiker felüljáró felé vettem az irányt, ez a tök meg nekilát még 70nél is tolni.Semmi baj, jött a Praktiker körforgó, tökéletes ívben a külső sávon leautóztam a töketlent.Jet kútnál már a belsőben volt, gondolván majd jóól beragadok.Nem jött be, mert v.hogy sejtettem, hogy szintén a Csongrádira fog bejönni, így külső íven ismét lekanyarodtam a tagot, majd a Csongrádin sem tudott elém kerülni, nem beszélve arról, hogy teljesen szabálytalanul kanyarodott be.A kiskörúton pedig úgy jutott előrébb a belsőben, hogy kis híján öszetört 2 autót kisorolván a Jókaira.Ennek volt értelme..... Sajnos azt kell mondjam, nem egyedi eset.Sok embert valósággal flusztrál, ha régi Swift megy előtte.Az újakkal már senki nem szórakozik mert tudják, hogy jó autók.Akár csak a régiek...... :D Még ha 1.0 és csak 3 henger van benne.ha v.ki tudja vezetni, akkor 100ig tud meglepit okozni.Utána meg nem nagy kunszt gyorsan menni.De addig...... :D Nyilván nem mindenki agyhalott aki Swiftet vezet...... :P Úgyhogy megint levontam egy konzekvenciát.Nincs bunkó/kötsög Suzukis, de van bunkó/kötsög másik autót vezető, aki így vélekedik róluk. ;)
berlina Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 heyhey!! két jó dolog: tegnap este baragadt a lenyíl, úgyhogy f10-tól reggel 11ig nem olvastam és nem választam levélre reggel első utam a helpdeskre vitt, ahol azonnal kicserélték a laptopot a vinyón: most van egy zsír új 430asom púpos akksival, és nem kopott a billentyűzete!!! másik: bekapcsolták a 3g-t a falummbba!!! a proxin keresztül is úgy tép, mint az istennnnnyila!!
warwolf Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Erről mi a véleményetek? Én már elmondtam telón.... :D
Recommended Posts