Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A géptető még csakcsak.De a kamera benne szokott lenni! :P Nem a tetején.... :D

Most akkor mivan? :D Elveszítettem a fonalat :D Mérnek a rendőrök, vagymi? ;) Megjegyzem, kollégámat a szegedi úton mozgó trafis kocsiból lőtték le...

Elküldve
Megjegyzem, kollégámat a szegedi úton mozgó trafis kocsiból lőtték le...

De nem lett komolyabb baja? :D ;)

Feri!

A GPS-t odaadtam a lovéval együtt a kollegádnak.

Elvileg már tudsz is róla.

Elküldve
De nem lett komolyabb baja? :D :P

Nem, sőt, még segítettek is neki. Megszabadították 40.000 fölös forintjától, melynek további sorsától, romlásától származó gondok nem az ő vállát nyomják többé ;)

Elküldve

Tomi023!

Nálad esetleg beszerezhető képernyő védő folia fényképező gépre kéne 3" méret kb.

Olyanra gondolok mint a navikra szoktak adni.

Vagy menjek speedshop-ba?

Köszi.! :D

Elküldve
Tomi023!

Nálad esetleg beszerezhető képernyő védő folia fényképező gépre kéne 3" méret kb.

Köszi.! :D

Van neki! ;)

Elküldve
Toma007!

Mit találtam neked : A TUTI? Opel Omega 2.5 V6 automatic 130.000.-

Beajánl érte 100e.ft-ot, aztán hozhassa is, ha használható egyáltalán.Csak az átírása lesz kb. 130e.ft....De ahogy elnézem a képeket, nem mostóta állt ott.A lapos kerékből ítélve......

Elküldve
Tomi023!

Köszi.! ;)

Nem a filmoluxról van szó? :D

Olyat is hallottam már telefonra rakni, de szerintem ugyanúgy lehet fEnyképezőre is :P

Elküldve
Johnny most hívott Morgó, mivan???? ;)

Nem tudjuk még mindig,engem már nem is izgat,majd Gabiék megcsinálják!Van aki megvigasztaljon! :P Nem érdekelnek a kocsik annyira most!

U.i.:Mindenkinek köszönöm a segítséget,amit nyújtotok nekem otthon! :D

Elküldve
U.i.:Mindenkinek köszönöm a segítséget,amit nyújtotok nekem otthon! :D

velem te ne nyújtsál, csak kiviszem a kocsid Morgóval és kész, nyújtózkodjál a csajoddal! :D ;) :P

Elküldve
velem te ne nyújtsál, csak kiviszem a kocsid Morgóval és kész, nyújtózkodjál a csajoddal! :D ;) :P

Végül csak nem kellett nyújtanom,apám otthon volt...amiről én nem is tudtam,de szerintem Csabi sem.

Azért kösz Don!

Elküldve
jah!

Taliztam az öreg Tordaival :D mondta Ő is, hogy válság van de amíg esténként van miért felállni... ;)

És milyen b@szott igaza van az öregnek! :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.