Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
én úgy szoktam, hogy letöltöm a laptopra, abban van blútúsz és arra csat a nokia innen már egyszerű, ha szeretnéd segítek

Megköszönöm majd, de előtte veszek v.mi használható memóriakártyát.Mert ugye 32kbit-es van benne, az meg éppen nem elég semmire ! :D

Elküldve
Megköszönöm majd, de előtte veszek v.mi használható memóriakártyát.Mert ugye 32kbit-es van benne, az meg éppen nem elég semmire ! :D

nekem van egy 128M ha kell odaadom ajándékba

Elküldve
nekem van egy 128M ha kell odaadom ajándékba

Thx!Megdumáljuk! :P Van hír fóliázásügyben?Amúgy beszéltem a Jansikos nyuszival, aztat mondotta, hogy szeretne velem talizni, mert örömet akar nekem szerezni! ;) :D Hádnaná, hogy talizunk! :D :D

Elküldve
:D ügyesen apa

Éppen az acconnyal sétáltam, látni kellett volna a fejét.Kisit dúlt-fúlt! ;) Én persze jót mosolyogtam a dolgon, mert édes volt.Majd a 7n elugrok hozzá, hogy meghalgassam a mondandóját.Hátha kitörpölünk v.mi okosat.... :P

az jó, felcsatlakozol BT-n és mint egy pendrive-ot látjuk a laptopon. A kártya meg biztos jó bele.

de a microSD-t fogadja a noti is

Értem.......asszem......De ki ölte meg Kenedyt? :D

Elküldve

Reggel kimentem öcsémhez, mert a fordnak elfolyt a hűtővize. Egy hűtővízcső kidörzsölődött a venti tartószerkezetén. Valkaival is beszéltem, utána Tomit hívtam, trabantos múltjából kiindulva gondoltam hátha van csöve (de felhomályosított, hogy az léghűtéses (nekem sosem volt)) :D

Végül ideiglenesen kicseréltük egy locsolótömlőre, amíg megjön az új kibírja. Fel akartuk tölteni, de nem volt desztvíz, ezért elszaladtam a hetényi kútra és vettem.

Indultam volna vissza, de az autóm nem indult. Mint kiderült az ac pumpa van a halálán (mondjuk 12 éves korára nem is csoda) Losi telefonos segítséget adott. Udi pedig eljött, és megnéztük a problémát.

Kocogtatásra beugrik (van amikor jó helyen áll meg olyankor indul magától), és megy, de ugye ez nem tökéletes megoldás. Holnap Losival Kiskasza, illetve Kiss Bálint, az ártól függően lesz kicserélve a bűnös.

Köszi a segítséget srácok!!!

Elküldve
Tomit hívtam, trabantos múltjából kiindulva gondoltam hátha van csöve (de felhomályosított, hogy az léghűtéses (nekem sosem volt)) ;)

:P :D :D

Egyet mindig lehet tévedni!

Végül ideiglenesen kicseréltük egy locsolótömlőre, amíg megjön az új kibírja.

Igazi Corsás!Isten hozott közöttünk! :D

Losi telefonos segítséget adott.

Én is csak tippeltem.Ami mechanikus szakasz, az nem gond.De ami villanyász dolog, ott Udi a király!! :D

Elküldve
...Tomit hívtam, trabantos múltjából kiindulva gondoltam hátha van csöve (de felhomályosított, hogy az léghűtéses (nekem sosem volt)) :D

Trabi olajszivattyút, fűtőradiátort, padlóváltó gumiharangot, kesztyűtartó ajtót, hátsóajtó kilincset, féknyerget, fékrásegítő membránt, lemez sárvédőívet, szervószivattyút, ültetőrugót nem kerestél? ;)

Elküldve

Szerintem tudat alatt gondolhattam, ugyanis én meg Wartburgos voltam. Ahhoz mindenféle cuccom volt nekem is otthon.

Trabant Wartburg, szinte testvérek, talán ebből jött, hogy hátha van.

Bár így utólag kár magyarázkodni.... :D

Elküldve

Gepárd!

A Bárdi féle utángyártott AC kb. 14 eFt körül kapható és bírja az etanolt is. :D Ha bontóba mész csak Bosch-t vegyél!

Elküldve
"-Ezt követően a révészek a kishajóról a kompot azonnal lekötötték, és a vizen sodródó Suzuki nyomába eredtek..." ;) :P

Amíg el nem süllyedt...... :D Aztán a tűzoltóbácsik kihorgászták.......de mit írtak a fogási naplóba? :D :D

Elküldve
Amíg el nem süllyedt...... :P Aztán a tűzoltóbácsik kihorgászták.......de mit írtak a fogási naplóba? :D :D

Semmit, mert méreten aluli volt, ezért visszadobták ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.