warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 én úgy szoktam, hogy letöltöm a laptopra, abban van blútúsz és arra csat a nokia innen már egyszerű, ha szeretnéd segítek Megköszönöm majd, de előtte veszek v.mi használható memóriakártyát.Mert ugye 32kbit-es van benne, az meg éppen nem elég semmire ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 :D ;) :P :D :D :D Kb. sztem ish! :D Hogy v.ki ennyire vakon legyen bakker.....alapból egy hengerfej felújítás/szelepszárszimeringek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Megköszönöm majd, de előtte veszek v.mi használható memóriakártyát.Mert ugye 32kbit-es van benne, az meg éppen nem elég semmire ! :D nekem van egy 128M ha kell odaadom ajándékba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Megköszönöm majd, de előtte veszek v.mi használható memóriakártyát.Mert ugye 32kbit-es van benne, az meg éppen nem elég semmire ! :D Milyen telcsid van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 nekem van egy 128M ha kell odaadom ajándékba Thx!Megdumáljuk! :P Van hír fóliázásügyben?Amúgy beszéltem a Jansikos nyuszival, aztat mondotta, hogy szeretne velem talizni, mert örömet akar nekem szerezni! ;) :D Hádnaná, hogy talizunk! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Milyen telcsid van ? Nokia 6230. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 a Jansikos nyuszival, aztat mondotta, hogy szeretne velem talizni, mert örömet akar nekem szerezni! :D ügyesen apa Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nokia 6230. az jó, felcsatlakozol BT-n és mint egy pendrive-ot látjuk a laptopon. A kártya meg biztos jó bele. de a microSD-t fogadja a noti is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 :D ügyesen apa Éppen az acconnyal sétáltam, látni kellett volna a fejét.Kisit dúlt-fúlt! ;) Én persze jót mosolyogtam a dolgon, mert édes volt.Majd a 7n elugrok hozzá, hogy meghalgassam a mondandóját.Hátha kitörpölünk v.mi okosat.... :P az jó, felcsatlakozol BT-n és mint egy pendrive-ot látjuk a laptopon. A kártya meg biztos jó bele. de a microSD-t fogadja a noti is Értem.......asszem......De ki ölte meg Kenedyt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Reggel kimentem öcsémhez, mert a fordnak elfolyt a hűtővize. Egy hűtővízcső kidörzsölődött a venti tartószerkezetén. Valkaival is beszéltem, utána Tomit hívtam, trabantos múltjából kiindulva gondoltam hátha van csöve (de felhomályosított, hogy az léghűtéses (nekem sosem volt)) :D Végül ideiglenesen kicseréltük egy locsolótömlőre, amíg megjön az új kibírja. Fel akartuk tölteni, de nem volt desztvíz, ezért elszaladtam a hetényi kútra és vettem. Indultam volna vissza, de az autóm nem indult. Mint kiderült az ac pumpa van a halálán (mondjuk 12 éves korára nem is csoda) Losi telefonos segítséget adott. Udi pedig eljött, és megnéztük a problémát. Kocogtatásra beugrik (van amikor jó helyen áll meg olyankor indul magától), és megy, de ugye ez nem tökéletes megoldás. Holnap Losival Kiskasza, illetve Kiss Bálint, az ártól függően lesz kicserélve a bűnös. Köszi a segítséget srácok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Tomit hívtam, trabantos múltjából kiindulva gondoltam hátha van csöve (de felhomályosított, hogy az léghűtéses (nekem sosem volt)) ;) :P :D :D Egyet mindig lehet tévedni! Végül ideiglenesen kicseréltük egy locsolótömlőre, amíg megjön az új kibírja. Igazi Corsás!Isten hozott közöttünk! :D Losi telefonos segítséget adott. Én is csak tippeltem.Ami mechanikus szakasz, az nem gond.De ami villanyász dolog, ott Udi a király!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 ...Tomit hívtam, trabantos múltjából kiindulva gondoltam hátha van csöve (de felhomályosított, hogy az léghűtéses (nekem sosem volt)) :D Trabi olajszivattyút, fűtőradiátort, padlóváltó gumiharangot, kesztyűtartó ajtót, hátsóajtó kilincset, féknyerget, fékrásegítő membránt, lemez sárvédőívet, szervószivattyút, ültetőrugót nem kerestél? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Szerintem tudat alatt gondolhattam, ugyanis én meg Wartburgos voltam. Ahhoz mindenféle cuccom volt nekem is otthon. Trabant Wartburg, szinte testvérek, talán ebből jött, hogy hátha van. Bár így utólag kár magyarázkodni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Bár így utólag kár magyarázkodni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Azé' ez igenderék bakker...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Azért ez sem kutya. Öcsémet kérdeztem mit tud a dologról, de azt mondta semmit mert nem volt ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Azért ez sem kutya. Öcsémet kérdeztem mit tud a dologról, de azt mondta semmit mert nem volt ott. ;) Gondolom a "játékosok klubbja" volt a dologban...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Azért ez sem kutya. Öcsémet kérdeztem mit tud a dologról, de azt mondta semmit mert nem volt ott. :D Nyilvános tarkólövés a "buckalakóknak".... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Gepárd! A Bárdi féle utángyártott AC kb. 14 eFt körül kapható és bírja az etanolt is. :D Ha bontóba mész csak Bosch-t vegyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Udi ! Mizu a GPS-el ? A jovő héten elképzelhető hogy kelleni fog..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Paja! Készen van a héten átviszem Feriével együtt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Azé' ez igenderék bakker...... ;) Nesze,autómata váltó... :D Ez már azért az idiótaság határát súrolja :D "-Ezt követően a révészek a kishajóról a kompot azonnal lekötötték, és a vizen sodródó Suzuki nyomába eredtek..." :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Nem semmi....elvenném a jogsit tőle. A féket nem ismeri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 "-Ezt követően a révészek a kishajóról a kompot azonnal lekötötték, és a vizen sodródó Suzuki nyomába eredtek..." ;) :P Amíg el nem süllyedt...... :D Aztán a tűzoltóbácsik kihorgászták.......de mit írtak a fogási naplóba? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Amíg el nem süllyedt...... :P Aztán a tűzoltóbácsik kihorgászták.......de mit írtak a fogási naplóba? :D :D Semmit, mert méreten aluli volt, ezért visszadobták ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts