warwolf Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 H gsi-je Már mint OPC-je van? ;) más: A kiskörúton az északi térfal magasságában 2 palánkraszorítás volt, a nagykörúton a Kuti butiknál pedig egy Ignis buccolt le egy pótkocsit.Pici kocc volt, de lett nyoma.A rendőr végzett az egyik helyen, aztán mehetett a másikra.Gondolom volt még pár ilyesmi ma.A meleg kisit megviselte a népeket..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Már mint OPC-je van? :D Vagy inkább Vauxhall Vrx... Arrafelé az járja.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Vagy inkább Vauxhall Vrx... Arrafelé az járja.... ;) Igaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Kezdem ezt megunni,lehet eladom mindkettőt és veszek valami mást... De csak KRAZ-t vehetsz, annak nem árt ha koccolják minden másnak igen. Nem azért vetted a Corsát, hogy ha törik akkor ne a Dezső sajnáld? Ha más lesz,és törik akkor azt majd nem sajnálod? Más: 368.000-t utalt a biztosító, most várom a Mabisztól a maradékot. Úgy 50-80 között. Most már tutira jól jövök ki belőle. :D ;) Merre lehetne még megnézni a Csóka utca és a Géza fejedelem körút kivételével? Vidéken nem szoktál járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 De csak KRAZ-t vehetsz, annak nem árt ha koccolják minden másnak igen. Nem azért vetted a Corsát, hogy ha törik akkor ne a Dezső sajnáld? Ha más lesz,és törik akkor azt majd nem sajnálod? Hát a Kra3-t imádtam,de a corsával is tele a tököm,mert nincs rá időm. Dezső pedig tényleg koros,de nem vártam volna,hogy a mocival lesz gondom.Remélem csüt reggel hazavisz,ha nem,akkor hívok majd valakit,hogy huzzon haza. Leginkább az idegesít,hogy nem tudom mi baja van és mennyibe fog fájni a javítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Udi! Ha csütörtökön ráérsz,megkérhetlek hogy gyere majd át Morgóhoz Corsat szervízelni? :D Kitakarítjuk az egész pillangószelepházat,alapjáratit és stb,sőt még valszeg kipuffot is hekkelünk majd! Jó lenne,ha egy szakértő is figyelné mit és hogyan bacunk el! Persze csak akkor,ha van időd és kedved!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Jaja de jó a kertes ház lalalalalalaaaaa ;) Amúgy kezdek arra jutni,hogy nem is kell saját lakás,inkább egy jó albi olcsón,aztán ha gáz van lehet lépni azonnal. :D Ja tényleg, ezután minden évben fogok garázst építeni, melléképületet is minden évben helyreállítok, meg fürdőszobát is felújítok évente (azt panelben nem szoktak :P ) Persze lehet úgy is ahogy te írod, de azt meg szokni kell, én nem vállalnám többet. Nem szeretem a szomszéd fingását, veszekedését, zenéjét, ajtócsapkodását hallgatni. Inkább fizetem a kölcsönt, és néhány év múlva az enyém lesz, utána meg majd veszek egy másikat is, és azt meg kiadom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ....Remélem csüt reggel hazavisz,ha nem,akkor hívok majd valakit,hogy huzzon haza. Ha esetleg baj van, nyugodtan hívhatsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ha esetleg baj van, nyugodtan hívhatsz... :P Gyanítom, szerda éjszaka boldogul majd egyedül ish.... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ...Dezső pedig tényleg koros,de nem vártam volna,hogy a mocival lesz gondom.... Biztos a sok tisztítás ártott meg neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 J0hnny! Csütörtök részemről oks...esetleg Losi TID-jét is berakhatnánk a Szuziba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ja tényleg, ezután minden évben fogok garázst építeni, melléképületet is minden évben helyreállítok, meg fürdőszobát is felújítok évente (azt panelben nem szoktak :D ) Persze lehet úgy is ahogy te írod, de azt meg szokni kell, én nem vállalnám többet. Nem szeretem a szomszéd fingását, veszekedését, zenéjét, ajtócsapkodását hallgatni. Inkább fizetem a kölcsönt, és néhány év múlva az enyém lesz, utána meg majd veszek egy másikat is, és azt meg kiadom neked. Néhány év? A mai fiatalságnak ha lakást akar,olyan terhet kell a nyakába venni min 20évre,hogy kockásat szarik. Azt pedig,hogy nem minden évben kell tatarozni,festeni stb?Majd megtudod!Mindig van mit csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Csütörtök részemről oks...esetleg Losi TID-jét is berakhatnánk a Szuziba. :D Thx a lehetőséget, de én nem leszek most pár napig kméten.Esetleg később majd.Viszont a K.belttvvel kapcs. egyeztetni kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Losi! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Rohadna meg az összes kátyú.... :D Ma reggel hazafele jövet, a Zápor utcán jöttem, és belementem valami kátyúba... ez nem is lenne gond, de most délután indultam volna, és látom, jobb első lapos... facca... kerékcsere, majd kivittem a defektes kereket, a Kicsihez... akkor mondja, hogy nem defekt, hanem szétment a felnim belső pereme ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 J0hnny! Csütörtök részemről oks...esetleg Losi TID-jét is berakhatnánk a Szuziba. :P A licenc ügyében tárgyalhatunk..... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Losi! http://www.imageserve.info/img_store/2008/...f92a4bbbe12.jpg :D :D :P ...........és ne végy minket a kísértésbe, de adjál egy ilyen vörös dögöt, mert tiéd a Corsám, és a futóművem......mindörökké.... :D ;) :D szétment a felnim belső pereme :P http://gallery.site.hu/d/6596466-2/Kep004.jpg Hű bakker.Ez pedig nemkicsit kapott ám..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 ...........és ne végy minket a kísértésbe, de adjál egy ilyen vörös dögöt, mert tiéd a Corsám, és a futóművem......mindörökké.... :P :D ;) Ámen Atyám! Futóművet én is fel tudok ajánlani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 már csak időt kell szakítanom mondjuk holnap délután a műveletre, ami nem biztos, hogy olyan 1Xű lesz, de kitartok a végsőkig! ;) Megtörtént.Azért 2X rá kellett csörögnöm Valkaira, mielőtt még lilára vertem volna kalapáccsal a technikát, ugyanis itt is van 1-2 trükk pl. féltengelyszétszedésnél......Flexelni azért kellett, mert a 14 éves fémperselyes szilentek máshogy nem jöttek le.A váltóolaj betöltése is külön kaland volt.Gyakorlatilag belefújtam a váltóba. Egyedül a jobb oldali belső kormánygömbfej maradt ki, azt majd anyuéknál kicserélem.Nem nagy kaland.....lesz.....talán.... :P Érdekes módon a kormányközép nem mászott el, pedig lengőkart is cseréltem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Boldog szülinapot Tomi és Losi! Kicsit idejét múlta már a 023, nem Tomi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Boldog szülinapot Tomi és Losi! Csatlakozom... Fületek érjen bokáig ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Hű bakker.Ez pedig nemkicsit kapott ám..... ;) Pedig nem mentem gyorsan, épphogy befordultam az Izsákiról, elhagytam az Énekes utcát, és ott volt a gödör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Rohadna meg az összes kátyú.... ;) Ma reggel hazafele jövet, a Zápor utcán jöttem, és belementem valami kátyúba... ez nem is lenne gond, de most délután indultam volna, és látom, jobb első lapos... facca... kerékcsere, majd kivittem a defektes kereket, a Kicsihez... akkor mondja, hogy nem defekt, hanem szétment a felnim belső pereme :P Elvigyelek a Szentgyörgyi Lacihoz??Ég a Palikék is oda hordják a felniket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Csatlakozom: Boldog szülinapot LOSI és TOMI!!!! Happy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat, és Tominak én is Boldog Születésnapot kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts