warwolf Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Csak nem úsztam meg pihenéssel a mai napot.Sógorom jelezte, hogy v.mi baróra zörög a majd 20 éves Corollája hátsó kerékfelfüggesztésénél.Elsőre v.mi elszabadult dologra gondoltam a csomagtartóban, de nem jött be.Na akkor kerék le, aztán kiderült, hogy a hátsó stabilizátorrúd tartópántja nemes egyszerűséggel elhervadt, és a stabrúd kolompolt ott. Semmi baj, a pánt egyik csavarját óvatiban kiimádkoztam, de a másik beleszakadt.Igazán remek, viszonylag egyszerű dolog kifúrni egy vázba beletört csavart.Végül fel let fúrva 10-re a 8-as menet, aztán egy házilagos pánttal vissza lett erősítve a helyére. Fájós háttal mindez egyszerű dolog volt. :lol: Aztán még életre keltettük a robogóját is, mert az meg nyár óta nem indult be.Kis gyertyapucolás után láss csodát, megy/halad/fékez.Mindenesetre furi volt a gyertya sárgás/pirosas szikrája, úgyhogy felhívtam Valkait, mi a véleménye a dologról.Szal javasolta, hogy szerezzen be söndöröm egy gyújtótrafót, mert az biza' haldoklik. Most meg alig várom, hogy végre bejussak a melegvízzel teli kádba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Na újra itthon! Jó volt Egerben, kóstoltunk borokat, várost néztünk, bort kóstoltunk, ettünk őzet, pisztrángot bort kóstoltunk.(ja már írtam) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Hazakerült Corsám Bazsitól, minden okés lett vele bicskakulcs teszi dolgát villog mint egy karácsonyfa szal fas...a. A járkálást az úton én nem vettem észre 195/50 15 szerintem nem túl nagy rá, ellenben a gumik 100 felett kicsit zajosak... Hazafele most este a 44 elkerülőn lukoilnál rá kelett előzni egy vagyonőrre /suzuki Wagon r+/ mert kissé balfék volt előttem menten ki is kellett próbálni a gépsast 160 körül milyen :lol: :lol: nem rossz na ennyi :lol: JOCCAKÁT URAK Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 áll az új garázs! rajta a tető, még nincs fala meg ajtó meg beton de legalább nagy! 3,7 x 6,2 m és 2,7 magas viszont lenne pár nm betonozás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Azt hiszem sos szerelés kell az astrának!Kifúj a kipuffom,a kipufsortömítésnél felül a motoron,legalábbis ha jól fülelem. Ütemes sziszegő hangja van,de éredekes módon nem dörmög,csak sziszseg. Remélem nem a hengerfejtömítésem égett el? :lol: Mondjuk annak jelei lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 rajta a tető, még nincs fala meg ajtó meg beton Legalább esőben is lehet falazni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Legalább esőben is lehet falazni. :lol: mi van a szendvics fronton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 A végére már mindig csak ez marad..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Azt hiszem sos szerelés kell az astrának!Kifúj a kipuffom,a kipufsortömítésnél felül a motoron,legalábbis ha jól fülelem. Ütemes sziszegő hangja van,de éredekes módon nem dörmög,csak sziszseg. Remélem nem a hengerfejtömítésem égett el? :lol: Mondjuk annak jelei lennének. Nem szerelt be valaki esetleg egy turbót titokban ?:lol: Vagy esetleg nem jártál állatkertben véletlen egy kigyóó talán? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Azt hiszem sos szerelés kell az astrának! Kíváncsi leszek, hogy mijabúbánatos menykő fáradt el benne.....Bár így 15? évesen sztem megbocsátható bűn lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Hátsó üléssort figyeljétek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 a párja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 a párja! :D Hungarian version! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Azt hiszem sos szerelés kell az astrának!Kifúj a kipuffom,a kipufsortömítésnél felül a motoron,legalábbis ha jól fülelem. Ütemes sziszegő hangja van,de éredekes módon nem dörmög,csak sziszseg. Remélem nem a hengerfejtömítésem égett el? :D Mondjuk annak jelei lennének. Széthajtották apádék? Remélem csak kipufogótömítés! Nézdted, hogy nem lazultak e meg a csavarok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Figyi ha nem birsz aludni akkor akár csinálhatnád a corsámat is :D Még van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Széthajtották apádék? Remélem csak kipufogótömítés! Nézdted, hogy nem lazultak e meg a csavarok? Az a vicces,hogy nem tudom mi van. Van egy ütemes szuszogó hang,ami a kupffsor és szívósor felöl jön,de hogy honnan nem tom. Ennél a dízelnél a kettő szinte egyben van,elég nehéz megállapítani. Áfonyával beszéltem telón,szerinte valamelyik szivó szelepen támaszt ki és ott nyomja el a nyomást kipuffogás ütemnél. Levettem a levegőszűrő házát és figyeltem változik-e,de nem.Szal nem oda dolgozik vissza.A kartelgázom nyomása sem nőtt meg,nivópálcánál nincs olyan borzalmasan nagy nyomás. Én még mindig azt mondom,hogy valahol átégett a kipuff tömítés egy nagyon pici helyen és ott szuszog ki,bár ennek ellentmond,hogy nem érzek kipufgáz szagot és kormot sem látok.Már amennyit látni lehet,mert szivódoboz mindent eltakar és szerintem a 3-as henger lesz a ludas. Lekaptam a szelepfedél házat is,de ott sem láttam semmi veszélyeset,szal megpróbálok vele haza eljutni holnap aztén meglátjuk mi lesz. Csütörtökön elmegyek Morgóhoz,szétkapjuk a corsa alapjáratiát,kitakarítunk mindent,sőt mivel ott van akna is,leveszem a komplett kipuffot és átnézzük azt is. Ha lesz időm rá,lehet nekiállok 10kilóssal a hátfalat visszaütni és felpróbálni rá az új fekete ajtót is. Ui: el vagyok keseredve,mert mindig nagyon vigyázok az autóimra,de valahogy engem üldöz a balszerencse.Kezdem ezt megunni,lehet eladom mindkettőt és veszek valami mást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 ... Na? Végül is megvan az fekete ajtó a Corsára? A kettő árából már csak összejönne valami mászkálós Corsa NE... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ui: el vagyok keseredve,mert mindig nagyon vigyázok az autóimra,de valahogy engem üldöz a balszerencse.Kezdem ezt megunni,lehet eladom mindkettőt és veszek valami mást... te látod...de az megen sok péz lesz biztosítóra nem lehet, neked ez mostanában nagyon megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Na? Végül is megvan az fekete ajtó a Corsára? A kettő árából már csak összejönne valami mászkálós Corsa NE... :D Megvan az ajtó igen,25E komplett fekete olaszból,de nem akarok már szögelni,kezdek beleunni,nincs rá időm és helyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Megvan az ajtó igen,25E komplett fekete olaszból,de nem akarok már szögelni,kezdek beleunni,nincs rá időm és helyem. Ezért kell csavarral rögzíteni ;) Csütörtökön Lurdynál meg lehet majd csodálni a zúj ajtót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ezért kell csavarral rögzíteni ;) Csütörtökön Lurdynál meg lehet majd csodálni a zúj ajtót? :D Dehogy,otthon van és még el sem kezdtük összerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Johnny! Végtelen hit...azaz kitartás, ennyi év és ennyi km után már ráférne egy alapos moci állapot felmérés. ;) Feri haverom sorozatban csak Szuzikat árul jelenleg arra van a kereslet...ha mégis váltani akarsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Feri haverom sorozatban csak Szuzikat árul jelenleg arra van a kereslet...ha mégis váltani akarsz. ;) legjobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ui: el vagyok keseredve,mert mindig nagyon vigyázok az autóimra,de valahogy engem üldöz a balszerencse.Kezdem ezt megunni,lehet eladom mindkettőt és veszek valami mást... Ne felejtsd el, hogy egyik verdád sem fiatal, ezért igénylik az átlagosnál nagyobb törődést. Ha eladod mind2-t, jó esetben max. 1M lesz a kezedben.Anyudéknak elég egy Swift a városban, erre itt a saját példám.Mondjuk olyan 5K körül már 6-7 éves verdát kapsz, akár klímával.De magadnak mit veszel a maradékból? Feri haverom sorozatban csak Szuzikat árul jelenleg arra van a kereslet...ha mégis váltani akarsz. :D Nem rossz választás, de hozzá kellene szoknia, hogy még annyiba sem nézik az autóstársak, mint a jelenlegi verdáival.Szal tolakodni kell. :D Sajnos nekem most költeni kell rá, mert elmentem a futóműveshez, aztán kiderült pár turpiszság.Mint pölö ki van szakadva mind2 külső oldali féltengely gumiharang, lóg a jobb oldalán a talpas, ergo lengőkarostól kell cserézni, továbbá a jobb oldali kormányösszekötő belső oldala is lóg, azt is cserélni kell. Mivel engem nagyon szeretnek a Kis és t.sánál :P , ezért minden kacatot megkapok féltegelyzsírral (1kg) 11e.ft-ért, már csak időt kell szakítanom mondjuk holnap délután a műveletre, ami nem biztos, hogy olyan 1Xű lesz, de kitartok a végsőkig! :D Amúgy éppen állt náluk egy Subaru Justy, ami bódéra detto mint az enyém, csak 4X4.Nagyon komolyan ki van merevítve a hátsó kihajtás, csak néztem.Olyan keresztstabik vannak alatta elöl/hátul, mint egy GSi alatt. Tetszett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 az elöbb azt szólta a kolegina, h neki otthon Barcelona-ba cls-e van, de nem ez az új hnem az elözö a másik meg, h H gsi-je és egy asztalnál ütjük az entert..... ez a globazáció.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts