kiskasza Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Gyors segítségre lenne szükségem! Hol tudnám megnézni hogy az opelnál pl az X18XEL az euro 1,2,3 besorolású-e vagy milyen lehet.? Köszi
warwolf Elküldve Október17, 2008 Elküldve Október17, 2008 Losi! Komplett fekete GSi ajtót adnak holnap azonnal 35ért a 16kerben. Ha más nem lesz elhozom azt! Mint már mondottam, ennyiért sok.25e. oszt kész. Gyors segítségre lenne szükségem! Hol tudnám megnézni hogy az opelnál pl az X18XEL az euro 1,2,3 besorolású-e vagy milyen lehet.? Köszi Az X-es motorkódok Euro-2-es besorolásúak.Az Opel szerette volna az AGR és más egyéb csacskaságokkal rögtön megugrani az Euro-3t, de nem sikerült.Az Y-tól kezdődnek az Euro-3-as motorok, de ott sem mind.
warwolf Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 6L.......kb. ezért szeretem amim van.... :lol: Meg ugye, jobb, mint gyalog! :lol:
kiskasza Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 Hm hm hm ... Vannak még nem pitlák DOLGOK a világon...
kiskasza Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 Viszont ha most nem arra kellene a zsé mint amire kell akkor EZT azonnal bevállalnám :lol:
J0hnny Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 Hm hm hm ... Vannak még nem pitlák DOLGOK a világon... Nekem egy ilyen gép az álmom valami szolid V8-al,de ezért ez kurv4 drága. Viszont ha most nem arra kellene a zsé mint amire kell akkor EZT azonnal bevállalnám :lol: Ezt ismerjük,szerb a tulaj,gyönyörű gép,nagyon igényesen összerakva.
warwolf Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 Ezt ismerjük,szerb a tulaj,gyönyörű gép,nagyon igényesen összerakva. Csak felújítva, ez a verda évekig garázsban állt.12ST a motorkódja.Akárcsak a mgboldogult Corsámnak.
kiskasza Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 EZ OSZT MI ÉS HUN VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTT ?????????????
warwolf Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 EZ OSZT MI ÉS HUN VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTT ????????????? Egy CRX-es emberke oldalán találtam a stylingon.Nemsemmi módon lemosták a gépét.... :lol: :lol:
Kacsero Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 Ma hazahoztam a GSit, Árpitól... ahhoz képest hogy tegnapra ígérte... :lol: na mind1. Aztat mondta, hogy nem talátak semmit, megnézték a vízpumát, a görgőket,de semmi rendellenességet nem vettek észre...most feszítettek az ékszíjon, és egyenlőre nincs meg az a hang ami eddig volt... majd meglássuk, mi lesz így... :lol: THX Tominak a fuvart... :lol:
Kacsero Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 akkor vége? Részemről igen.. mámint a mercizésnek... De majd még lesz 1 pár köröm vele... :lol:
warwolf Elküldve Október18, 2008 Elküldve Október18, 2008 semmi rendellenességet nem vettek észre...most feszítettek az ékszíjon, és egyenlőre nincs meg az a hang ami eddig volt. Tehát melegen lazult az vezmű.szíj?Remek...... :lol:
kiskasza Elküldve Október19, 2008 Elküldve Október19, 2008 pangás van_? Figyi ha nem birsz aludni akkor akár csinálhatnád a corsámat is :lol:
J0hnny Elküldve Október19, 2008 Elküldve Október19, 2008 Figyi ha nem birsz aludni akkor akár csinálhatnád a corsámat is :lol: Mit kell azon csinálni? :lol:
SZaB Elküldve Október19, 2008 Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Jó régen voltam már errefelé. :lol: Segítséget szeretnék kérni, mert én már kifogytam az ötletekből. Múlt pénteken egy "agysebész" egy kaviccsal eltalálta a bal hátsó ajtómon lévő kis háromszög alakú üveget, ami természetesen egyből szétrobbant. Bontóban keresgettem, de csak zöldes árnyalatú üveget tudtak volna adni. A gondom az, hogy nekem gyári "barnás" színezetű van. Hétfőn még megkérdezem a Tormásinál mennyi lenne, de gyanítom picit drágán fogják adni. Arra is gondoltam, hogy esetleg nem színezett üveg is jó lenne és befóliáztatnám hasonló árnyalatúra. Merre lehetne még megnézni a Csóka utca és a Géza fejedelem körút kivételével?
warwolf Elküldve Október19, 2008 Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Jó régen voltam már errefelé. :lol: Segítséget szeretnék kérni, mert én már kifogytam az ötletekből. Múlt pénteken egy "agysebész" egy kaviccsal eltalálta a bal hátsó ajtómon lévő kis háromszög alakú üveget, ami természetesen egyből szétrobbant. Bontóban keresgettem, de csak zöldes árnyalatú üveget tudtak volna adni. A gondom az, hogy nekem gyári "barnás" színezetű van. Hétfőn még megkérdezem a Tormásinál mennyi lenne, de gyanítom picit drágán fogják adni. Arra is gondoltam, hogy esetleg nem színezett üveg is jó lenne és befóliáztatnám hasonló árnyalatúra. Merre lehetne még megnézni a Csóka utca és a Géza fejedelem körút kivételével? Top-Glas Bt az Agroker udvarában, v. pedig a Ceglédi úton, szal inkább üvegeseknél..
mélykék76 Elküldve Október19, 2008 Elküldve Október19, 2008 ....Nekem egy ilyen gép az álmom valami szolid V8-al,de ezért ez kurv4 drága.... Hogy lehet egy v8as szolid ? :lol: :lol: :lol: :D
Recommended Posts