paja Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A kis gyöngyszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A kis gyöngyszem... Erről az 1.3CDTi-ről kérdezd csak meg Bazsit! :lol: A többi rendben lenne...így képről legalább ish. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Nos ! Kis kétely oszlatás gyanánt hagy szóljak be.... :lol: Szerintem a C Corsa illetve G astra 1.3 cdti nem rossz, igaz amit bazsi mond hogy van kis gond némelyikkel de nem ez a jellemző... Ami náluk előfordul az az hogy volt egy széria hiba ami abban nyilvánult meg hogy 5-10e km nél le kell venni hengerfejet és új tömitést kell berakni ennyi. Nálam még használthoz semmit nem kerestek hozzá, ellenben a C corsa ill G astra 1.7dti 16v hez folyamatosan keresik az adagoló elektronikát, néha néha hengerfejet. Azt sem szabad elfelejteni hogy ezt a motort nem csak opelbe hanem fiatba is rakják ugye mivel fiat termék , fiatos ismerőseim sm sok rosszat mondanak róla. Szerintem nem rossz a 1.3 cdti nagyon jó a fogyasztása és ha azt nézzük hogy bedobják ezt a motort H astrába is akkor tényleg nem lehet olyan szar,. Én mentem ilyen járattal szerintem okés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Nálam még használthoz semmit nem kerestek hozzá Egyelőre.... :lol: :lol: Amúgy 1.3DDiS-ként a Suzukiban is szolgál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Holnap a mániámnak köszönhetően meg is nézem ezt a verdát... :D :D Megnéztem.Ennyiért sok.Vannak rajta hibák, amik kategóriához mérten elég drágán javíthatóak.Amúgy akkora, mint egy tank.Még a Vekinél is tágasabb.Ha belőttem megamnak a vezetőoldali ülést, magam mögött át tudok szaladni a hátsóüléssor előtt úgy, hogy nem akadok fel semmiben.Nagyon állat a verda.Legalább 3 hulla elfér a csomitartójában! :lol: Olyan 800e. körül lenne érte reális.....de ez a felső határ. :lol: Jelentősége ugysemnincsen, mert keret nincs rá.Csak kicsit fájdítottam a szívem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Megnéztem.Ennyiért sok.Vannak rajta hibák, amik kategóriához mérten elég drágán javíthatóak.Amúgy akkora, mint egy tank.Még a Vekinél is tágasabb.Ha belőttem megamnak a vezetőoldali ülést, magam mögött át tudok szaladni a hátsóüléssor előtt úgy, hogy nem akadok fel semmiben.Nagyon állat a verda.Legalább 3 hulla elfér a csomitartójában! :lol: Olyan 800e. körül lenne érte reális.....de ez a felső határ. :lol: Jelentősége ugysemnincsen, mert keret nincs rá.Csak kicsit fájdítottam a szívem. :D Mi a ráknak ekkora dög? :lol: Én ma egy Metro GT- láttam eltépni,elöl atom ültetve és úgy ment mintZállat! :D Böszmén nézett ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Mi a ráknak ekkora dög? :lol: Hogy boldog legyen benne a tököm, no meg ami fontosabb, biztonságban a családom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Hogy boldog legyen benne a tököm, no meg ami fontosabb, biztonságban a családom! :lol: Akkor nem kellett volna eladni a vekit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Akkor nem kellett volna eladni a vekit! :lol: Hátha kigyulladt volna alattam.De jó is lett volna.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Hátha kigyulladt volna alattam.De jó is lett volna.... :lol: Ménnnnn akinek eladtad, alatta kigyulladt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Hátha kigyulladt volna alattam.De jó is lett volna.... :lol: Mitől gyulladt volna az ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ménnnnn akinek eladtad, alatta kigyulladt ? Nem tudok róla, de nem is érdekel.Amikor megláttam Bazsinál, hogy a látható részeken hogy néz ki a motorvezérlő köteg, elég is volt..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 A kis gyöngyszem... Jól néz ki, nekem az szín is bejön. a motort talán kicsinek érzem ekkora autóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ma vezettem az új céges autót!Nem rossz! Citroen berlingo 1.6HDi.Nem egy gyorsulási bajnok,de végre jó a váltó benne franciákhoz viszonyítva és a futóműve iszonyat jó.Nagyon jó tartása van neki kanyarban,de piszok jól tompít. A Ford focus is jobb volt,mint eddig bármelyik opel,amiben ültem futómű szempontjából. Viszont ma föni lányának a fiat stiloját javítottam(izzócsere) na olyat nem vennék.Olajgombája gatya mint kiderült,BC kiírta,hűtője lyukas.Jó kocsi az. :lol: Persze ezek nem tüntek fel a girlracer csajnak! :lol: Ő csak a pedált tapossa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Jól néz ki, nekem az szín is bejön. a motort talán kicsinek érzem ekkora autóhoz. Demó....... :lol: Viszont ma föni lányának a fiat stiloját javítottam(izzócsere) na olyat nem vennék.Olajgombája gatya mint kiderült,BC kiírta,hűtője lyukas.Jó kocsi az. :lol: Persze ezek nem tüntek fel a girlracer csajnak! :lol: Ő csak a pedált tapossa! :D Lehúzós autószerelők álma egy ilyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Lehúzós autószerelők álma egy ilyen! :lol: Hagyad má!Mondom neki nézzük már meg mi van,mer kiír valamit!Áááá elviszi szervizbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Hallod Papa! 4db semperit téli(kb 5mm profilmélység) 155/80 R13 lemezfelnin 20E-ért?Hmm? Egy telet kihúz rajta a corsa,aztán majd cserélem rajta a gumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Hallod Papa! 4db semperit téli(kb 5mm profilmélység) 155/80 R13 lemezfelnin 20E-ért?Hmm? Egy telet kihúz rajta a corsa,aztán majd cserélem rajta a gumikat. Határon van.Mikori a gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Jónak tünhet, a 4 kopasz felniért is elkérnek ennyit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Jónak tünhet, a 4 kopasz felniért is elkérnek ennyit.... Szezonban....Amúgy meg eladni sem bírod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Sírok a röhögéstől! "van valamilyen csatakiáltása a roma családnak?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Sírok a röhögéstől! "van valamilyen csatakiáltása a roma családnak?" :lol: dévényitibibácsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 én nem vennék használt gumit főleg nem télit. A vectrara vettem, jó szarok is voltak. Nem is olcsó. Szerintem ilyen Trabant méretben én is tudok adni jó téli gumit :lol: 20ért meg pláne. Ez van a Trabin! 155/80 R13 kell a felni is? Ha kell vidd de az új sem sokkal drágább, az enyém biztos elmegy még 4-5 szezont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 én nem vennék használt gumit főleg nem télit. A vectrara vettem, jó szarok is voltak. Nem is olcsó. Szerintem ilyen Trabant méretben én is tudok adni jó téli gumit :lol: 20ért meg pláne. Ez van a Trabin! 155/80 R13 kell a felni is? Ha kell vidd de az új sem sokkal drágább, az enyém biztos elmegy még 4-5 szezont. suzuki alá nem 155/70 kell? :lol: olyanom van nekem is, azért kérdezem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 suzuki alá nem 155/70 kell? :lol: olyanom van nekem is, azért kérdezem :lol: Nekem kellene, ha meg tudunk egyezni.Képet kérnék róla emailben: los.istvan@gmail.com Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts