Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Őrá már gondoltam én is, csak baromi drágán dolgozik... :lol:

na senki sem jó...inkább hajtsd amíg szét nem esik és kész. Ha meg szétesik, legalább megvan a hiba :lol:

Én hétfőn este megyek Árpihoz. Kellene egy másik autó ami behoz engem onnan. Esetleg kijöhetnél velem és legalább ránéz, hátha mond okosat.

Az ingyen van és mivel engem hozol vissza, nem maradunk két hónapig.

Elküldve
Őrá már gondoltam én is, csak baromi drágán dolgozik... :lol:

Lehet, hogy drágább (azért nem baromira) de nem is kell hetekig várni,hogy elkészüljön....

......mondjuk időpontot azt csak hetek mulva kapsz nála... :lol:

Elküldve
TOMI023!

Szia!

Nos nekem szerintem olyan fólia kellene mint GSI Csabinak van!

Szóval akkor fel a gatyaszárat...

Asszem neki AT35 van elöl és AT20 van hátul, de lehetne egyszínű AT35 mindenkhol (ez világosabb)

Elküldve
Én hétfőn este megyek Árpihoz. Kellene egy másik autó ami behoz engem onnan. Esetleg kijöhetnél velem és legalább ránéz, hátha mond okosat.

Az ingyen van és mivel engem hozol vissza, nem maradunk két hónapig.

Ok, ma este megbeszéljük... délutános vagyok, szóval, csak 22 után érek oda.. :lol:

Elküldve
Asszem kell nekem ez az Omega :lol:

Semmi közöm hozzá, de mijaráknak neked egy ilyen magas fentartási költségekkel rendelkező benzintemető???? :lol:

Koncentrálj a Volvóra.Sztem annak több becsülete van a későbbiek folyamán is :lol:

Elküldve
Semmi közöm hozzá, de mijaráknak neked egy ilyen magas fentartási költségekkel rendelkező benzintemető???? :lol:

Koncentrálj a Volvóra.Sztem annak több becsülete van a későbbiek folyamán is :lol:

Szerintem itt is van összefüggés.... :lol:

Elküldve
Szerintem itt is van összefüggés.... :lol:

Konkrétan a sűrűn előforduló, drágán javítható műszaki meghibásodásokra gondoltam zömében, nem pedig a fogyasztás/egyéb járulékos költségekre......

Elküldve
Sziasztok!

1 kis segítséget szeretnék kérni :lol:

Keresek 1 autót... ha valaki látná megkérném hogy szóljon...

Rendszáma: ICG-777

Tipus: Mercedes CLK200 fekete színű.

Állítólag, Üllő-Vecsés-Budapest környékén mozognak vele.

Szóval, ha látja valaki, akkor csörögjön rám: 06-203-222-790

Előre is nagyon köszönöm.

Mi történt ?

Talán összeakasztottátok a bajuszt ?

Elküldve
Losi? mondjuk ha nem omega.

Maradjunk annyiban, hogy az off autóknak is van topicja, ha lehet akkor azokról oda írjatok!

Ma megjött a sóder, és cement, lehet kezdeni betonozni. :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.