warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 20000. HSZ. ebben a topikban :lol: Ez ma nem az én napom! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 hehej gratula! :lol: Thx! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Ez ma nem az én napom! :lol: :lol: :D az 1000.ik oldalról én is lecsúsztam, pedig még este néztem, hogy már csak 3-4 hsz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 vazze ez meg majdnem elmaradt...pedig még tegnap ezt is figyeltem... :lol: GEPÁRD! HEPPY BÖRZDÉJ! :lol: :D ezt is, de csak saját felelősségre :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Losiéknak! Gratula!!! Gepárdnak! Happy.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Gratula Losiénka, és Gepárdnak. Viszont a mai 17.00 nem jó sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 talán nem omega de nem is bánnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Gratula Losiéknak.. Losiéknak! Gratula!!! Gepárdnak! Happy.... :lol: Thx! :lol: talán nem omega de nem is bánnám :lol: .......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Sajna nem lustasgból, de valszeg nem leszünk ott mindkettőn az anyagiak miatt. Szerntem Losi is hasonlóképpen gondolkodik, mint én. Inkább nem írom le,mert nem tűrné a fórummotor! :lol: Mégha a klubosra nem is jösz el ok,de a szexciósra...vagy rohadt lusta vagy,vagy csak egyszerűen utálod a pofánk és a barátaid nem érnek meg egy estére 2 személyre számolva durván 5E-t!Azt hiszed én uszom a pénzben mióta pesten vagyok?Olyan minuszban van a számlám,hogy a racionális számok halmazán nem értelemzehető bameg!Mégis elmegyek,mert nézem ennyibe a BARÁTAIM! Most látom csak, hogy beszottá'....?? :lol: :lol: :lol: :D Be bameg!És be is fogok,ahogy én is elvárom,hogy te beugass,ha hülye vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Be bameg!És be is fogok,ahogy én is elvárom,hogy te beugass,ha hülye vagyok! :lol: Azt a Coltot pl. jó 5letnek tartanám... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Inkább nem írom le,mert nem tűrné a fórummotor! :lol: Mégha a klubosra nem is jösz el ok,de a szexciósra...vagy rohadt lusta vagy,vagy csak egyszerűen utálod a pofánk és a barátaid nem érnek meg egy estére 2 személyre számolva durván 5E-t!Azt hiszed én uszom a pénzben mióta pesten vagyok?Olyan minuszban van a számlám,hogy a racionális számok halmazán nem értelemzehető bameg!Mégis elmegyek,mert nézem ennyibe a BARÁTAIM! Szerintem nem kell részletezzem a kiadsaimat, meg a teendőimet. Ha nem kellene 2 házat felújjítsak, fizetni lakáshitelt, biztosítást 2 autó után, plusz még most öreganyámat is tutujgatni a rohadt ALZHEIMER miatt, akkor tuti megérne akár minden hónapban 5000-et, hogy a barátaimmal egyek egy jót. Meg ugye most hétvégén eljegyzés, aztán (talán) jövőre lagzi, stb.....sorolhatnám. Nem azt írtam hogy nem fogok elmenni, csak mindkettőre tuti hogy nem fogja futni. Te tudod a legjobba, ha tehetném minden nap vendéglőben kajálnék :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Azt a Coltot pl. jó 5letnek tartanám... :lol: :lol: A corsából nem tudnék most jól kiszállni,meglátjuk mennyi pénz jön abból,amit ígértek,aztán majd számolgatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Szerintem nem kell részletezzem a kiadsaimat, meg a teendőimet. Ha nem kellene 2 házat felújjítsak, fizetni lakáshitelt, biztosítást 2 autó után, plusz még most öreganyámat is tutujgatni a rohadt ALZHEIMER miatt, akkor tuti megérne akár minden hónapban 5000-et, hogy a barátaimmal egyek egy jót. Meg ugye most hétvégén eljegyzés, aztán (talán) jövőre lagzi, stb.....sorolhatnám. Nem azt írtam hogy nem fogok elmenni, csak mindkettőre tuti hogy nem fogja futni. Te tudod a legjobba, ha tehetném minden nap vendéglőben kajálnék :lol: :lol: Na így mindjárt világos! Üzenetet vettem,decemberben tehát jöttök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Na így mindjárt világos! Üzenetet vettem,decemberben tehát jöttök! :lol: Az tuti, de ha lesz r lé akkor a klubbosra is. Majd meglássuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 talán nem omega de nem is bánnám :lol: Mióta beszéltünk, azóta más fényben látom a dolgot.Sztem jóó 5let! :lol: A corsából nem tudnék most jól kiszállni,meglátjuk mennyi pénz jön abból,amit ígértek,aztán majd számolgatok. Csak nyugodtan. :lol: Ez csak egy vélemény volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Gepárd ! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk. Wolfi! Nektek meg még nagyon sok házassági évfordulót ,sok boldogságot ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Pistinek ilyen "prendájvot" veszek szülcsinapjára! :lol: Tököd érjen bokáig! :lol: Losinak és Timinek meg csak annyit: az arany lakodalmotokon ott leszünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Losi! Bontásra: 1.6 90ló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Köszönöm mindemkinek a jókívánságokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Pistinek ilyen "prendájvot" veszek szülcsinapjára! :lol: Köszcsi', arcsi' lennél. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Köszcsi', arcsi' lennél. :lol: :lol: :D Köszcsi,puszcsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Losinak egy finom vöröset!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Losinak egy finom vöröset!!! :lol: Miért pont neki? Nekem nem lehetne? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Miért pont neki? Nekem nem lehetne? :lol: :lol: Bocs, de Johnny ezt nekem adta.Keress másikat! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Bocs, de Johnny ezt nekem adta.Keress másikat! :lol: :lol: :lol: Ne stoppold a csaj :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts