warwolf Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Nemhiába kocsit mostam bameg.... :lol:
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080930/K_p002_www.k...ltoltes.hu_.jpg :lol: földműves :lol: Milyen vidám és kisimúlt az arca, hogy végre nem a betonon kell szédelegni :D :lol: :lol: Ezentúl a neved: Gyapotszemű Johnny. Röviden: Káttonájdzsó... :D
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 :lol: http://kepfeltoltes.hu/080930/K_p002_www.k...ltoltes.hu_.jpg :lol: földműves :lol: Nagyon diplomatikusan fogalmazol Tomi. :D
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Hogy Tomi te mekkora genya vagy :lol: Bezzeg azt nem raktad fel,ahogy te kinéztél?Traktoros paraszt! :lol: Na várjál csak,megkeresem azt a képet. :lol: Amúgy ma reggel volta kárszakértő,péntekre info lesz mennyit kapok és köv héten már jön a zsé. Hátfal,ajtó,lámpa csere,hátulja fújás,mindent belevett.
tomi023 Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 én nem akartalak leparasztozni de akko most vedd úgy, hogy megtettem :lol: :lol: :lol: Corsa: akko helyes akko minden csere+festés
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Kurucz krt Unix bolt.Ott van LM és 25% kedvesség a klubkártyára. Ezt kicsit helyesbíteném: Az UNIX bolt, kiköltözött a BAJNOK u. 1 alá, és sajnos csak 10% kedvezményünk van... :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Ezt kicsit helyesbíteném: Az UNIX bolt, kiköltözött a BAJNOK u. 1 alá, és sajnos csak 10% kedvezményünk van... :lol: Na kapják be! :lol:
Gepard Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Na kapják be! :lol: Nem mintha sokat vásároltunk volna ott. Csütörtökön de. megyek a nagyvárosba, ha esetleg kell valakinek valamit elhozni szóljon. Csabi! Nem beszélsz Futó Gabival olaj ügyben, esetleg el tudnám hozni.
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Nem mintha sokat vásároltunk volna ott. Csütörtökön de. megyek a nagyvárosba, ha esetleg kell valakinek valamit elhozni szóljon. Csabi! Nem beszélsz Futó Gabival olaj ügyben, esetleg el tudnám hozni. Köszi, de Futó Gabi, csak METABOND-ot forgalmaz, nekem meg LM kell! UNIX-ba lehet kapni, és már, majdnem meg is vettem, csak nem lehet náluk kártyával fizetni, így majd holnap megyek vissza a cuccért :lol:
warwolf Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Tomi!Mi volt ma a gumisműhely előtt a Jókain?Annyit láttam, hogy egy Audi A2-t palánkra szorított egy 124-es.Kisit odatolta a gumisműhely előtti szakaszhoz... Motoros rendőrök irányították a forgalmat.
mackosajt Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Ezt kicsit helyesbíteném: Az UNIX bolt, kiköltözött a BAJNOK u. 1 alá, és sajnos csak 10% kedvezményünk van... :lol: Unixba az EDC-re 20% van! Ez fix. :lol: Ha neked 10-et akarnak adni, az furcsa. Itt Debrecenben 20%-ot mutat a gép EDC-s kártyásoknak.
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Unixba az EDC-re 20% van! Ez fix. :lol: Ha neked 10-et akarnak adni, az furcsa. Itt Debrecenben 20%-ot mutat a gép EDC-s kártyásoknak. Ez konkrétan minden UNIX boltra érvényes, vagy azért ettől eltérhetnek? Van erről lista? Mert ha egységes, akkor holnap kiverem a balhét, hogy át akartak b@szni... :lol: közben megtaláltam a mote oldalon az EDC keresőt... EDC KERESŐ Sajnos ott is 10%-ot ír, de a debreceni unix boltra is... szvl, Mackósajt, nem tudom, Te hol nézted.... :lol:
Kacsero Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Csak a Moly jó bele? :lol: Jaja, nekem nagyon bevált, és anno DEMÓ szaki ezt ajánlotta... :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Ez konkrétan minden UNIX boltra érvényes, vagy azért ettől eltérhetnek? Van erről lista? Mert ha egységes, akkor holnap kiverem a balhét, hogy át akartak b@szni... :lol: ez így most jó kérdés, de amikor én nemrég ott vásároltam, akkor meglepetésemre közölte az eladó, hogy az edc 20%-os. Nem akarok hülyeséget mondani, de itt ennyi. És simán csak az edc miatt.
warwolf Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Jaja, nekem nagyon bevált, és anno DEMÓ szaki ezt ajánlotta... :lol: Anno mikor Kiskasza vette még az XE-be Ausztriában, ott az eladó mondta neki, hogy alte motor-ba jó.Szal sztem jó a tiédbe bármelyik 10W-40 ill. 5W-40.Mobil 1, Castrol, Metabond, Texaco, miegymás.... Sztem. :lol: A Stiftbe amúgy Castrolt tettem.Tudom túlzás, de cserébe igen magas a mérce! :D Ma mentem 1t reggel egy Corsa C 1.2-vel, és nem maradtam érdemileg le.... :lol:
tomi023 Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 nem tudom mi volt a jókain, én is ennyit tudok. Nekem csütörtökön jön emberem aki hoz mindent így neked nem kell, Köszi!
Stefan Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Jaja, nekem nagyon bevált, és anno DEMÓ szaki ezt ajánlotta... :lol: Nekem meg valószínűleg emiatt az olaj miatt élte túl a motor a múltkori olajelfolyást... :lol:
Stefan Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Johnny! Holnap Pesten vagy? Jössz este Lurdyhoz? A Corsával?
J0hnny Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Johnny! Holnap Pesten vagy? Jössz este Lurdyhoz? A Corsával? Eddig úgy néz ki megyek este,de nem a corsával.
J0hnny Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Losi! Egy ilyen japóba beleülnék! Spiderman Honda!
warwolf Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Losi! Egy ilyen japóba beleülnék! Spiderman Honda! Akkor itt egy lehetséges alap hozzá....
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 Akkor itt egy lehetséges alap hozzá.... A felújítást állod? :lol:
warwolf Elküldve Október2, 2008 Elküldve Október2, 2008 A felújítást állod? :lol: Seeemmmi közöm hozzá! :lol:
Recommended Posts