hening Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Aszem én is elmúltam már 4éves! Mi is a kérdés? <_< Hagy el, szinte mindenhova beírta. Volt ahol kapott rá választ is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Losi! Ilyet kell venned: PCI-USB vezérlő Thx! <_< Igyexem nem elfelejteni a nevét! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Halihó, EZ az a topik, amit én keresek? <_< :D szerk. izgalmamban köszönni is elfelejtettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Halihó, EZ az a topik, amit én keresek? <_< :D Ez attól függ, melyiket keresed! :D más: Gepárd, Thx a helpet, végre itthon is műxik a ketyere.Ugyanolyan sebességeket produkál mit bent. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Astra I Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Iszonyat ronda megint a beltér... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Iszonyat ronda megint a beltér... <_< Hátt van benne mindenből minden...... :huh: Ebként faxa lett a ford.számmérő.Este viszont mindent elnyom a fénye.Ki fogom próbálni, ha nagyon zavaró lesz, lehet eszelni kell majd vele.Ha LED van benne, akkor 1Xű lesz.(ellenállat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Ebként faxa lett a ford.számmérő.Este viszont mindent elnyom a fénye.Ki fogom próbálni, ha nagyon zavaró lesz, lehet eszelni kell majd vele.Ha LED van benne, akkor 1Xű lesz.(ellenállat) Venni kell hozzá egy ilyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 MORGÓ Cartársnak SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! (tudom, hogy nem olvas fórumot... de hátha...) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Venni kell hozzá egy ilyet. <_< Addig nem mehetek el az örök vadászmezőkre, míg nem lesz egy ilyenem...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 J0hhny! Ha pesten leszel, és lenne időd, megnéznéd nekem ezt az autókát? <_< CORSA Ismimnek kellene... vagyis ilyen árba keresne autót... Gondolkodott szusiban, de eddig sikerült lebeszélnem róla... :huh: Köszi előre is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Iszonyat ronda megint a beltér... <_< Mutass egy szépet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra2.0dti caravan blue Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy 2.0dti vectrám 98 as motorhibát jelez fordulaton megjártam vele a Balatont hol elmegy rendesen húz és a hangja is tipikus érces hol letilt 1500 fordulat körül és a hangja tompa.szerelők már nézték főtengely jeladóra gondolnak esetleg kontakt hibára, azt mondják ha az elektronika elromlik nem javul meg. van tippetek kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Köszi a jókívánságokat mindenkinek! Lent voltunk most 5 napig szelíden. Kitsit szenvettem a telken lévő régi kúttal, de nem javult meg. Ígyhát furattam egy new kútot aztán elárasztottam a szomszédokat <_< Viszont a tó víze kellemes volt ebben dög melegben. Voltunk tegnap falunapon egy Dunaszentbenedeken. Volt egy 2 órás Irigy Hónaljmirigy koncert. Hát nem tartoznak a kedvenceim közé, de élőben elég jó kis show-t tudnak összehozni. Tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Gepárd, Thx a helpet, végre itthon is műxik a ketyere.Ugyanolyan sebességeket produkál mit bent. <_< Pendrive-ot ne felejtsd otthon!!! Viszont a tó víze kellemes volt ebben dög melegben. Én meg ástam, és ástam, és ástam....de nem találtam semmit....csak egy rozsdás kályhacsövet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Mutass egy szépet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 http://index.hu/cikkepek/totalcar/tesztek/...kk/mx5rc_35.jpg <_< Ez nékem tecc! :huh: Viszont v.mit tseszni kell a ford.számműszer pilácsával, mert sötétben vezetés közben baromira zavart az erős fénye. Vajh' mekkora ellenállást kell belehackelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Vajh' mekkora ellenállást kell belehackelni? Szerintem pár miliméternél nem lehet nagyobb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Szerintem pár miliméternél nem lehet nagyobb. :lol: Más esetleg? <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Ez nékem tecc! <_< Viszont v.mit tseszni kell a ford.számműszer pilácsával, mert sötétben vezetés közben baromira zavart az erős fénye. Vajh' mekkora ellenállást kell belehackelni? Meg kell nézni milyen előtét van most benne és nagyobbat kell rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Meg kell nézni milyen előtét van most benne és nagyobbat kell rakni. Érzésre kb. 3X akkorát mint benne van.Úgy néztünk ki mint aki TV-t néz. <_< Amúgy mentünk volna ma csobbanni.Élmény ugye bezárt.Széktóin kutyatali.Refi ilyenkor nincs nyitva.Maradt a FLESH. Tutijó hely, alig voltak, 6K volt a beugró.A tetejébe nincs is messze tőlünk. Stifti amúgy dobott hibajelet.Valszeg kezdi megszokni a szeszt, mert mikor dobta, viszatoltam 4be, kicsit padló, aztán elmúlt neki, a szaggatással együtt.Majd megszokja a gyöngyöm! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Érzésre kb. 3X akkorát mint benne van.Úgy néztünk ki mint aki TV-t néz. <_< Fél V6 és még dévédé is van benne? Nebasz! :huh: Hát ez nagyon lecsó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Tegnap átmentem Pjochoz rejasztót szerelni Dezsővel.Azéééé...szal Morzsa Morzsa,de Dezső az első! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts