Kacsero Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 odaértem, csináltam vacsorát, elrendeztem a jószágokat, bevásároltam és eljöttem. tipikus PAPUCS! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 elrendeztem a jószágokat Azon gondolkodom ez alatt mit értett: jószágok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Azon gondolkodom ez alatt mit értett: jószágok! :lol: :lol: talán a macskákat... :D ha még nem ütötte el mindet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 odaértem, csináltam vacsorát, elrendeztem a jószágokat, bevásároltam és eljöttem. A "pumát" is megetetted? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 A "pumát" is megetetted? :D :lol: :lol: "Mé?Mi legyen?Fapuma?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Nagyon állat! :lol: Lehet kódot villogtatni ebben ish! :lol: unokatesóm régi stiftijét mikor riasztótlanítottuk, mert hát semmilyen leírás nem volt hozzá, s csak a bajt csinálta, akkor találtam a műszerfalban egy nagy fehér kapcsolót, amit véletlen átbillentettem szerelés közben. Amikor végeztünk, próbáltuk indítani, és csak arra lettünk figyelmesek, hogy villog a lámpicska, szépen morzézott. Neked is ilyen van benne? Mit kell azon villogtatni, megomdom én mi a hibája : "szükségesnél 1el kevesebb henger" :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mit kell azon villogtatni, megomdom én mi a hibája : "szükségesnél 1el kevesebb henger" :lol: :lol: :lol: Eggyel? Minimum hárommal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 nem jár valaki földváron ma vagy holnap? meg kellene nézni ezt a kocsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Sajna csak USB változatot tudok ajánlani: http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2...p;prod_id=99303 Azért köszi! Igazság szerint fontos hogy soros legyen, mert akkor egy céláramkörrel le tudnám kezelni, ellenben az usb-hez kell egy egész számítógép :lol: Ja, nem tudom emlékszik-e valaki, de készül már a riasztóm. Egyenlőre csak "asztali" változatban, de már látom az alagút végét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 JOEE & SPEED! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Happy Birthday 2 U ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 http://img444.imageshack.us/img444/8145/be...estorieszw4.jpg Happy Birthday 2 U ! Csatlakozom!! SargaRigo! Most látom te is máriahegyi vagy, melyik részen Cartárs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Mit kell azon villogtatni, megomdom én mi a hibája : "szükségesnél 1el kevesebb henger" :lol: :D :D Az ördög nem alszik! :lol: Csak lenne kisit férősebb a belseje..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Csak lenne kisit férősebb a belseje..... :lol: Valamit, valamiért. Kicsi pénzért, kicsi kocsi, kicsi komforttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Csak lenne kisit férősebb a belseje..... :lol: volt Vectra-d!!! nem kellett :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 volt Vectra-d!!! nem kellett :lol: :D :D De nem is ilyen fentartási költségei voltak...... :lol: Ahogy fentebb írva vagyon: V.mit v.miért..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi4 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Opel Astra vagy Corsa tulajdonosok segítségét szeretném kérni. Ha valaki rendelkezik az említett modellek valamelyikével írjon az alábbi címre: opeles3@freemail.hu Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Opel Astra vagy Corsa tulajdonosok segítségét szeretném kérni. Ha valaki rendelkezik az említett modellek valamelyikével írjon az alábbi címre: opeles3@freemail.hu Köszi! Lentebb van a menüben olyan téma, hogy Astra F ill. Astra G, ott bátran kérdezhetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! 4 évesnél idősebb szerviz 4+ mi? <_< :huh: :D és mit írjak, azt, hogy igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 és mit írjak, azt, hogy igen :lol: :huh: :D :D Ebként nincs v.kinek véletlenül elfekvőben egy 2.0-ás USB csati?Vettem T-com-os internethozzáférést, de baróó lassú mert valszeg nem tolerálja az 1.0-ás dolgaimat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ott ahol használod van 3g és HSDP???? mi a seb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ott ahol használod van 3g és HSDP???? mi a seb? Látni kellett volna az arcát amikor a fenti sorokat olvasta. <_< :huh: :D Elvileg a belvárosban használja. A sebessége az opticonos honlap szerint 30-40Kb/s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ott ahol használod van 3g és HSDP???? mi a seb? <_< Értem....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Losi! Ilyet kell venned: PCI-USB vezérlő Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Sziasztok! 4 évesnél idősebb benzines Opel Astra vagy Corsa tulajdonosok segítségét szeretném kérni. Ha valaki rendelkezik az említett modellek valamelyikével írjon az alábbi címre: opeles3@freemail.hu Köszi! Aszem én is elmúltam már 4éves! Mi is a kérdés? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts