Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Melóba jövet láttam egy kis "öszeakadást" a mindszenti/Szegedi út #-ben.Egy Fabia és egy Megane II akadt össze.A Fábia húzta a rövidebbet, elég rondán leélődött az eleje.A Meganeban szinte jelentéktelen sérülések keletkeztek.

Elég gázos ez a hely.Nagyon écnél kell lenni csúcsidőben. :lol:

Elküldve
há nem nagyon bővül a krumpliszedő lista...

Jó lenne ha megpörgetnénk kicsit, aztán Gepárdnál betonozunk, füvesítünk, és nem tudom kinél mit kell még az idén, de pl nálam is lenne egy kis betonozás.

Ha valakinek jönne ismerőse aki nem opeles az is jó, bár lassan mi sem vagyunk azok :lol:

kicsit nagyobb lelkesedést :lol:

egyébként én is a hátam közepére kívánom a krumplit de csinálni kell mert Bazsi kérte és kész...légyszi na légyszi :lol:

Ha tudok,megyek hétvégén,de semmit nem tudok még hogyan alakul a hétvége.Lehet meló lesz.

Elküldve
Ebként a stifti 6L-t evett városban...... :lol:

Úgy veszem észre csökkent a fogyi,bár most nem toltam neki.Valahogy a moci hangja is csendesebb.Ennyit számítana,hogy tiszta az EGR? :lol:

Másrészt reggel amikor indítok Flextek bekapcs.Akkor kell,mert fulllákol,de utána(kb 5perc)kikapcs és olyan egyenletes az alapjárat,mint állat.Nem tudom eldönteni,hogy mikor müködik a flextek és mikor nem.Lehet nem is kell,mert a lambda annyira megvan bolondulva? :lol: Ha lesz időm menni kell Gubacsihoz.

Elküldve
Ha tudok,megyek hétvégén,de semmit nem tudok még hogyan alakul a hétvége.Lehet meló lesz.

Vasárnap talán (mondom talán) ráérek.

De ez még nagyon feltételes, nem merek ígérni.

Ha mégis megyek akkor kérek sofőrt.

Elküldve
Úgy veszem észre csökkent a fogyi,bár most nem toltam neki.Valahogy a moci hangja is csendesebb.Ennyit számítana,hogy tiszta az EGR? :lol:

Másrészt reggel amikor indítok Flextek bekapcs.Akkor kell,mert fulllákol,de utána(kb 5perc)kikapcs és olyan egyenletes az alapjárat,mint állat.Nem tudom eldönteni,hogy mikor müködik a flextek és mikor nem.Lehet nem is kell,mert a lambda annyira megvan bolondulva? :lol: Ha lesz időm menni kell Gubacsihoz.

Kikapcsolt FlexTeknél gázadásra befullad a gép.Szal ott tudod megnézni, hogy műxik-e.Álló helyzetben valszeg tol eleget majd az AC, ezért mondom azt, hogy inkább menet közben nézd majd meg.

Elküldve

J0hnny!

Ha kizárólag E85 van a tankban akkor kérlek ne kapcsold át benya állásra a flexteket, szegény mocivezérlő így soha az életben nem fog átállni. Ha már teljes a káosz akkor kell egy napos aksi levétel (reset). Másnap aksi vissza és kb. 8-10 perc járatás alapjáraton. Kb. 1-2 hét kell neki mire hozzászokik, hogy nem benyával megy és van flextek is benne. :lol:

Elküldve
J0hnny!

Ha kizárólag E85 van a tankban akkor kérlek ne kapcsold át benya állásra a flexteket, szegény mocivezérlő így soha az életben nem fog átállni. Ha már teljes a káosz akkor kell egy napos aksi levétel (reset). Másnap aksi vissza és kb. 8-10 perc járatás alapjáraton. Kb. 1-2 hét kell neki mire hozzászokik, hogy nem benyával megy és van flextek is benne. :lol:

Ahaaaa,akkor megcsinálom majd a resetet! :lol:

Elküldve

4-ért odaadom az enyém csonkostul, szűrőstül :lol:

lassan 2e km óta benn van, de semmi

megnéztem a csövet, azon sincs igazából semmi komoly szenyneződés

szóval nekem biztos nincs értelme

a fekete tetős, nem a kék

Elküldve
4-ért odaadom az enyém csonkostul, szűrőstül :lol:

lassan 2e km óta benn van, de semmi

megnéztem a csövet, azon sincs igazából semmi komoly szenyneződés

szóval nekem biztos nincs értelme

a fekete tetős, nem a kék

Olyat csináltál mit ami a képeken van?

Szűrő is olyan benne?

Én átveszem a lurdyban csüt este tőled! :lol:

Elküldve
Olyat csináltál mit ami a képeken van?

Szűrő is olyan benne?

Én átveszem a lurdyban csüt este tőled! :lol:

ilyen-e

de én külön szereztem a cuccokat

na, a Lurdy az msot egy kicsit lutri, de meglátjuk

07.jpg

Elküldve

Akkor aki tud jön, akinek sofőr kell az sem baj, megoldjuk. Ha kell Bazsi bejön a Vivaróval :lol: :lol: :lol:

Johnnyi a tied is lassan FX lesz vagy BX vagy CX :D

Elküldve

Nálam is ilyen a helyzet... majdcsak 7végén tudom meg, lesz-e időm kimenni turkálni a földben :lol:

Elküldve
holnap pesten vagyok, majd felhívom.

Tomi!

Te hogyhogy ilyenkor fent? tán kirúgott az assszony az ágyból? :lol: :lol:

de nem holnap kell, hanem csütörtökön.. :lol:

Elküldve
Tomi!

Te hogyhogy ilyenkor fent? tán kirúgott az assszony az ágyból? :lol: :lol:

odaértem, csináltam vacsorát, elrendeztem a jószágokat, bevásároltam és eljöttem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.