warwolf Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Melóba jövet láttam egy kis "öszeakadást" a mindszenti/Szegedi út #-ben.Egy Fabia és egy Megane II akadt össze.A Fábia húzta a rövidebbet, elég rondán leélődött az eleje.A Meganeban szinte jelentéktelen sérülések keletkeztek. Elég gázos ez a hely.Nagyon écnél kell lenni csúcsidőben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ebként a stifti 6L-t evett városban...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 há nem nagyon bővül a krumpliszedő lista... Jó lenne ha megpörgetnénk kicsit, aztán Gepárdnál betonozunk, füvesítünk, és nem tudom kinél mit kell még az idén, de pl nálam is lenne egy kis betonozás. Ha valakinek jönne ismerőse aki nem opeles az is jó, bár lassan mi sem vagyunk azok :lol: kicsit nagyobb lelkesedést :lol: egyébként én is a hátam közepére kívánom a krumplit de csinálni kell mert Bazsi kérte és kész...légyszi na légyszi :lol: Ha tudok,megyek hétvégén,de semmit nem tudok még hogyan alakul a hétvége.Lehet meló lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ebként a stifti 6L-t evett városban...... :lol: Úgy veszem észre csökkent a fogyi,bár most nem toltam neki.Valahogy a moci hangja is csendesebb.Ennyit számítana,hogy tiszta az EGR? :lol: Másrészt reggel amikor indítok Flextek bekapcs.Akkor kell,mert fulllákol,de utána(kb 5perc)kikapcs és olyan egyenletes az alapjárat,mint állat.Nem tudom eldönteni,hogy mikor müködik a flextek és mikor nem.Lehet nem is kell,mert a lambda annyira megvan bolondulva? :lol: Ha lesz időm menni kell Gubacsihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ha tudok,megyek hétvégén,de semmit nem tudok még hogyan alakul a hétvége.Lehet meló lesz. Vasárnap talán (mondom talán) ráérek. De ez még nagyon feltételes, nem merek ígérni. Ha mégis megyek akkor kérek sofőrt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Úgy veszem észre csökkent a fogyi,bár most nem toltam neki.Valahogy a moci hangja is csendesebb.Ennyit számítana,hogy tiszta az EGR? :lol: Másrészt reggel amikor indítok Flextek bekapcs.Akkor kell,mert fulllákol,de utána(kb 5perc)kikapcs és olyan egyenletes az alapjárat,mint állat.Nem tudom eldönteni,hogy mikor müködik a flextek és mikor nem.Lehet nem is kell,mert a lambda annyira megvan bolondulva? :lol: Ha lesz időm menni kell Gubacsihoz. Kikapcsolt FlexTeknél gázadásra befullad a gép.Szal ott tudod megnézni, hogy műxik-e.Álló helyzetben valszeg tol eleget majd az AC, ezért mondom azt, hogy inkább menet közben nézd majd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 J0hnny! Ha kizárólag E85 van a tankban akkor kérlek ne kapcsold át benya állásra a flexteket, szegény mocivezérlő így soha az életben nem fog átállni. Ha már teljes a káosz akkor kell egy napos aksi levétel (reset). Másnap aksi vissza és kb. 8-10 perc járatás alapjáraton. Kb. 1-2 hét kell neki mire hozzászokik, hogy nem benyával megy és van flextek is benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 J0hnny! Ha kizárólag E85 van a tankban akkor kérlek ne kapcsold át benya állásra a flexteket, szegény mocivezérlő így soha az életben nem fog átállni. Ha már teljes a káosz akkor kell egy napos aksi levétel (reset). Másnap aksi vissza és kb. 8-10 perc járatás alapjáraton. Kb. 1-2 hét kell neki mire hozzászokik, hogy nem benyával megy és van flextek is benne. :lol: Ahaaaa,akkor megcsinálom majd a resetet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Udi! Voltam ma a CWG Kft-nél. A 113-5 szűrőpohár 3900Ft+áfa. :lol: Szal nem tom. Remélem találsz valamit a raktárban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 4-ért odaadom az enyém csonkostul, szűrőstül :lol: lassan 2e km óta benn van, de semmi megnéztem a csövet, azon sincs igazából semmi komoly szenyneződés szóval nekem biztos nincs értelme a fekete tetős, nem a kék Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 4-ért odaadom az enyém csonkostul, szűrőstül :lol: lassan 2e km óta benn van, de semmi megnéztem a csövet, azon sincs igazából semmi komoly szenyneződés szóval nekem biztos nincs értelme a fekete tetős, nem a kék Olyat csináltál mit ami a képeken van? Szűrő is olyan benne? Én átveszem a lurdyban csüt este tőled! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Olyat csináltál mit ami a képeken van? Szűrő is olyan benne? Én átveszem a lurdyban csüt este tőled! :lol: ilyen-e de én külön szereztem a cuccokat na, a Lurdy az msot egy kicsit lutri, de meglátjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ez kell nekem! Ki akarom próbálni mit fog fel! Max kimegyek érte Pilisre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Udi! Megtaláltam az EGR imitátort! EGR Egy baj van csak!A MAP tesztet ezzel sem lehet kiküszöbölni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Akkor aki tud jön, akinek sofőr kell az sem baj, megoldjuk. Ha kell Bazsi bejön a Vivaróval :lol: :lol: :lol: Johnnyi a tied is lassan FX lesz vagy BX vagy CX :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Johnny a tied is lassan FX lesz vagy BX vagy CX :lol: Csodákat nem akarok csak a sok ecotech marhaságot eltüntetni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Johnny a tied is lassan FX lesz vagy BX vagy CX :lol: AX! Esetleg 2CV. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nagyon állat! :lol: Lehet kódot villogtatni ebben ish! :lol: Mit kell azon villogtatni, megomdom én mi a hibája : "szükségesnél 1el kevesebb henger" :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Én átveszem a lurdyban csüt este .... :lol: Meg Gelgótól a mellényemet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ha tudok,megyek hétvégén,de semmit nem tudok még hogyan alakul a hétvége.Lehet meló lesz. Nálam is ilyen a helyzet... majdcsak 7végén tudom meg, lesz-e időm kimenni turkálni a földben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Meg Gelgótól a mellényemet :lol: :lol: Ha nem felejtem el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ha nem felejtem el... :lol: azért szóltam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 azért szóltam... :lol: holnap pesten vagyok, majd felhívom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 holnap pesten vagyok, majd felhívom. Tomi! Te hogyhogy ilyenkor fent? tán kirúgott az assszony az ágyból? :lol: :lol: de nem holnap kell, hanem csütörtökön.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Tomi! Te hogyhogy ilyenkor fent? tán kirúgott az assszony az ágyból? :lol: :lol: odaértem, csináltam vacsorát, elrendeztem a jószágokat, bevásároltam és eljöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts