Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Vagy Rolettával ugyebár :lol: :lol: :D :D

Mi köne neked ?

A BW.-n, Gelgónál maradt a sárga bizt. mellényem... majd csak aztat kellene elhoznia J.-nek. :D

De gondolom, J0hnny is szívesebben talizna Lorettával, mint Gelkóval... :lol: :D

Elküldve

IPU-s Astra G egyik kecskeméti kollégámé...ő is MOTE tag és hozzánk tartozik. Talira nem jár...de Bazsinál már páran találkoztak vele amikor a távindítós riasztót szereltük be neki. :lol:

Elküldve
De gondolom, J0hnny is szívesebben talizna Lorettával, mint Gelkóval... :lol: :lol:

Az még hagyján!Tegnap egész úton hazafelé telóztam,hívott...szal te tudod ki.Neeeem...nem az S-es! :lol:

Elküldve
IPU-s Astra G egyik kecskeméti kollégámé...ő is MOTE tag és hozzánk tartozik. Talira nem jár...

Köszi az infót...

Akkor ezért ismeretlen még nekünk... :lol:

Elküldve
Majd 7végén belebújunk.Nem lehet olyan nagy kaland...... :lol:

Hááát,nem tom még mi lesz,mert ha szombaton melózom,(de lehet ha nem)akkor vasárnap reggel megyek haza és nem egyedül. :lol:

Elküldve
Jöhetnek krumplit szedni a Bazsihoz! :lol:

:lol: :lol: :D Úúúú de kemény lenne!

-Figyu szivem,volna egy kis romantikus meló!

-Micsoda?

-Ááá semmi,csak krumplit szedünk b@meg! :D

Elküldve
:lol: :lol: :lol: Úúúú de kemény lenne!

-Figyu szivem,volna egy kis romantikus meló!

-Micsoda?

-Ááá semmi,csak krumplit szedünk b@meg! :D

:D :D :D

de milyen komoly lenne már... :D

Természetben fizetés... :D

Elküldve
szakáll nélkül meg se ismertem, csak amikor felrakta a szemüveget :lol:

Hát,amikor azon a szombati reggel találkoztunk, én is csak vigyeltem,hogy ki is ez a jólborotvált emberke.. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.