tomi023 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Reninek nem tud valaki valami jó melót? Kezd elegünk lenni a budmil-ból! a kórházba nem kell ápoló? Dórinak is kell meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Joe-nak integettem délután, de nem vett észre, mert off biciklivel voltam. Sorry, nem figyeltem ténleg a bicajosokat :lol: Kellene valami kolomp a bringára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 a kórházba nem kell ápoló? Dórinak is kell meló? Azt nem tudom, hogy Dórinak kell-e meló, de az ápolóknak egészségügyi suli kell sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ment péééééűűűűűűű :lol: THX! Este beszélek banyával, ahogy pééééééüü-ben is irtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 THX! Este beszélek banyával, ahogy pééééééüü-ben is irtam :lol: rendben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Csabi, ez az avatarkép mikor, és hol készült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Csabi, ez az avatarkép mikor, és hol készült? :lol: Ezt még Te csináltad, a szelidi itiner alatt, lent a duna parton... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 :lol: Ezt még Te csináltad, a szelidi itiner alatt, lent a duna parton... :lol: Most, hogy mondod.... Alakul a kocsim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 jó ez a lámpa átalakításos móka. :lol: Csak lenne már kész. Igaz Pisti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 jó ez a lámpa átalakításos móka. :lol: Csak lenne már kész. Igaz Pisti? Ahogy mondod.....várom már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ahogy mondod.....várom már. Ismerős érzés! :lol: :lol: Mai wannaberacer: Toyota verso D4D! :lol: Nem ment neki annyira,hogy bevágjon elém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 na majdnem összetörött a korza. Astra fehér sedan F, színre fújt lökös nincs sotétítve...ennyi maradt meg Van egy a városban, amivel okosan szoktak közlekedni.Braziloké.Anno a Merkantilnál állt sokáig, ezek meg megvették kispézé.Kb. annyit is ér, ahogy jelenleg is kinéz.Nekem is volt szerencsém hozzá, még a zőőddel voltam. :lol: :lol: Alakul a kocsim. http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/20..._1219691138.jpg Penge lesz, de azt a matrinyát uninstallálhatnád róla...... :lol: Mai wannaberacer: Motorkontrol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 In Memorian.....sajnos gyilkosság áldozata lett, saját barátai ölték meg.Pedig csinos, helyes kis hölgy volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mai wannaberacer: Toyota verso D4D! :D Nem ment neki annyira,hogy bevágjon elém. :D de mit fog így fogyasztani :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Sziasztok! Szeretnék egy belépő szintű sötétítést a Corsámra. Azt olvastam, hogy a B oszlop előtti üveget 70%-os áteresztő képességű fóliával, a hátsókat pedig tetszólegesen lehet sötétíteni ha van műbizonylat. A kérdésem, hogy mennyit kóstál egy ilyen "beavatkozás", illetve tudtok-e valakit Kecskeméten aki megcsinálja nekem rendőrbiztosra? Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Motorkontrol? Nincs.Szerintem vagy az AGR szorult meg egy pillanatra(iszonyat mit kapott,mert ideges voltam) vagy a zőcséglé túl sok benne és azt nem tolerálta.Vagy még az is lehet,amit Udi mondott:az új gyertyákat a mocielektronika még nem szokta meg! :D de mit fog így fogyasztani :lol: :lol: :lol: 20litert evett most meg 260km alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Kecskeméten aki megcsinálja nekem rendőrbiztosra? Krisz ilyen nincs a gyári üveg 70 % os. tehát bármit teszel rá bukta. Ez bele van írva az üvegbe, ha nincs akkor lehet tiszta és akkor fóliázható DE műbizonylat, amit elfogad a vizsga csak az EWFA és a NKH által kiadott plasztik kártya ami meg csak LLUMAR fóliára létezik, és csak a Gál és Társa Kft jogosult kiállítani. A Gál és Társa Kft nem fóliáz, csak importál. A fóliázást partnerei végzik. Tehát ma Magyarországon csak a LLumar telepíthető hivatalosan és az is korlátok között. Amúgy sokan fóliáznak, sok féle árakon, sok féle anyagból. 20-30 ezerig én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Rakjál már ki rendes képet avatarnak a corzáról, ne ilyen rajzot... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 JOhnny! Ha csütörtökön mennél Luryba, Gelkótól, lécci kérd már el a sárga-biztonsági mellényem, mert a 7végén Nála maradt... :lol: THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 JOhnny! Ha csütörtökön mennél Luryba, Gelkótól, lécci kérd már el a sárga-biztonsági mellényem, mert a 7végén Nála maradt... :lol: THX Azt hiszed én erre emlékezni fogok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Alakul a kocsim. http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/20..._1219691138.jpg Ezért bírom Ferit:nézd meg az illesztéseket!Halál pontosak!Nem a festőnek kell majd szobrászkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azt hiszed én erre emlékezni fogok? :lol: Szóltam már Gelkónak is... de majd akkor még figyelmeztetlek addig... :lol: amúgy mi van, nem dolgozol? itthon Vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 amúgy mi van, nem dolgozol? itthon Vagy? na ez az? nem dolgozol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 2-re megyek törökbálintra a pannonba,10-ig nyomjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Javaslom, hogy indítsunk egy listát, ... Hotel: 3. Tomi023 5. .... 6. Dóri :lol: Tomi Úgy, mint a BW-re? De akkor ezek szerint nem 1 autóval fogunk menni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts