tomi023 Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 Hali! Nekem tökéletes a cím, de a szerkesztéshez nem értek viszont szívesen készítek fotókat videókat. A sapiról van képem, 1,44Mbyte hová lehet megtekintésre feltenni vagy ha valaki feltenné eldobnám priviben. Beszéltem Vincze Sanyi barátunkkal és Ő támogatna egy MOTE-s sapit aminek hevenyészett látványtervét a kép ábrázolná.
Joee Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 Tomi, Joee! Mi 3-an meg leszünk a sedan szekció a szekción belül. :) :D :lol: :smt041
Hagalex Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 Beeeeeeeeeeeeeeee.. :bio: akkor én meg egyedül leszek a GAstrakombifeketedízelmetál SZEKCIÓ!! ....természetesn azonnal ahogy eccer MOTE tag leszek!! :)
Gepard Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 Beeeeeeeeeeeeeeee.. :bio: akkor én meg egyedül leszek a GAstrakombifeketedízelmetál SZEKCIÓ!! ....természetesn azonnal ahogy eccer MOTE tag leszek!! :lol: A kombifekete dízelmetálnak mi a színkódja? :) :D
Joee Elküldve Február10, 2005 Elküldve Február10, 2005 Ha valaki rohogni akar: este 7 fele megyunk korcsolyazni, de en meg nem tudok :). Kiderul, hogy megtanulok-e :D
corsarulez Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Ha valaki rohogni akar: este 7 fele megyunk korcsolyazni, de en meg nem tudok :). Kiderul, hogy megtanulok-e :D Joee! Hogy ment? Reméljük, még egyben vagy.... :lol: Ma raknak a kocsimba nagyobb hangszórókat (16-os). Már alig várom, hogy kipróbálhassam!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Joee Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Sehogy. Mar a portas ugy fogadott, hogy nincs tobb berelheto korcsolya :) . Ma megproblunk venni es sajattal ujrprobaljuk :lol: . Ott akattunk el hogy hol vegyunk. Tesco-Auchan kinalataban a legnagyobb meret edi a 39-es volt :D . Meg a metroban megnezzuk, de ha ott sincs akkor nemtom merre menjek. Nincs valakinek otlete.
Gepard Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Sehogy. Mar a portas ugy fogadott, hogy nincs tobb berelheto korcsolya :lol: . Ma megproblunk venni es sajattal ujrprobaljuk :lol: . Ott akattunk el hogy hol vegyunk. Tesco-Auchan kinalataban a legnagyobb meret edi a 39-es volt :lol: . Meg a metroban megnezzuk, de ha ott sincs akkor nemtom merre menjek. Nincs valakinek otlete. Sebészet. :) :D
Joee Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 Ma sikerult venni olcson korit es bejutottunk a palyara. Hat nem igazan jon be a korizas vagy inakbb nem vagyok eleg kitarto, de azert meg meegproblom meg1x valamikor :) (Minden vegtagom ep) :D
Gepard Elküldve Február11, 2005 Elküldve Február11, 2005 (Minden vegtagom ep) :D Pozitív hozzáállás :)
corsarulez Elküldve Február12, 2005 Elküldve Február12, 2005 Ha valaki korcsolyázni akar, most jöjjön Kőrösre...... (ónos eső) :)
warwolf Elküldve Február12, 2005 Elküldve Február12, 2005 Kecsón király havas latyakos csúszós minden.Na most aztán lehet tépni a kéziféket! :)
J0hnny Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Kellene nekem egy kipufogo hovedo lemez,ami a kipufogo rendszer alatt van!Ha valaki tud kecskemeten ilyet irjon nekem privat uzit!Koszi!
SZaB Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Hátsó dobnál ami van? Vagy a középső? Nekem a hátsóra azt mondták tök felesleges.
J0hnny Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Hátsó dobnál ami van? Vagy a középső? Nekem a hátsóra azt mondták tök felesleges. Nekem az egesz hianyzik! :shock: :roll: :evil: Leginkabb a kozepso es a katalizator fölé kellene!!!! Tudni illik,hetvegen aknara alltam a picimmel,es megneztuk mitol van neki torgyogo hangja!Van egy illesztes a katalizator es a kozepso dob kozott,ahol ket csavar es rugok tartanak ossze,ket (aszem) ontveny elemet.Ezek kozott van egy azbeszt tomites,ami nekem eltort es itt kifuj a kipufogo!!! Ez a tores a pincegarazs miatt van,amikor allok le/fel a kozepso dob eleje beleer a betonba egy kicsit.Kb 1-2 centit kene a dobon a vaz fele tolni,hogy ok legyen.Remelem kipufogos megtudja ezt majd oldani! :roll:
SZaB Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Az ott tényleg gáz. Nekem is sajna vésnem kellett a betont, hogy le tudjak állni a garázsba, de inkább a beton mint a középső dob. :)
Gepard Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Üdv Szab, eddig nagyon eltüntél, mi van veled?
corsarulez Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Mostanában nem vagyunk aktívak a társalgóban!!!! Akkor dicsexem egy kicsit: úgy néz ki, lesz két hét múlva nagyobb felnim+új, széles gumik rajta! Azt hiszem, kerékőrt is rakok bele, biztos, ami biztos! :) Jaaj, legyen már tavasz, hogy feltehessem őket!!!!! 8) (Két hónapig kenyéren és vizen fogok élni....)
SZaB Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 A múlt héten végig pesten voltam suliban. Elég is volt egy időre. :) Mostanság lesz elég időm ami nem is árt, mert kiégtek a középkonzolban az izzók és ha már cserélem lehet ledekre kellene, ami ha jól olvastam elég játszós megcsinálni.
SZaB Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Én is elkezdtem nézegetni felniket. Ki is néztem egyet plussz rá a gumikat, majd a végén az összeget meglátva elvetettem az ötletet :) más! Tudtok itt kecsón jó, megbízható, átverni nem akarós, opelhoz értős autószerelőt? Akár össze is gyűjthetnénk magunknak boltokkal együtt ahol érdemes vásárolni.
Gepard Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Nos én ajánlom a Karcsiékat ( Opel bolt ) az 52-esen, mikor elszakadt a km.óra spirálom ( két részes) a Kissék, és a Tormási is csak igérgette, hogy hoznak. Viszont amikor felhívtam a Károly feleségét ő azt mondta hogy van csak menjek ki érte. Ja és eleve olcsóbban adták, mint a Kissék klubkártyára. Felniben és gumiban pedig nézzétek meg a volt Jász utcai most Szent Miklós utcai autósboltot. még náluk is olcsóbbak--> www.abaqua.hu
berlina Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Jó, hogy mondod ezt az abaqua-t, nem tudtam, hogy kecsón is van kapcsolatuk, nyárra kéne majd új gumi, szanszét szálszakadásos. de várjá: melyik is az az 52-es? :) az merre visz? Zoli
J0hnny Elküldve Február14, 2005 Elküldve Február14, 2005 Jó, hogy mondod ezt az abaqua-t, nem tudtam, hogy kecsón is van kapcsolatuk, nyárra kéne majd új gumi, szanszét szálszakadásos. de várjá: melyik is az az 52-es? :D az merre visz? Zoli "földvár felé félúton..." :)
Addamsky Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 Mostanában nem vagyunk aktívak a társalgóban!!!! Akkor dicsexem egy kicsit: úgy néz ki, lesz két hét múlva nagyobb felnim+új, széles gumik rajta! Azt hiszem, kerékőrt is rakok bele, biztos, ami biztos! :) Jaaj, legyen már tavasz, hogy feltehessem őket!!!!! 8) (Két hónapig kenyéren és vizen fogok élni....) Én már a lemezfelnin is kerékőrt használok... Ártani nem árthat. Milyen felni lesz? Esetleg kép?
corsarulez Elküldve Február15, 2005 Elküldve Február15, 2005 MiM "Roma", 14-es, a gumi pedig Dayton D200-as, 185/65 . Kép nemsokára lesz, ha birtokba veszem őket!!!! Egyébként szerencsére el tudtam cserélni a régi alufelnit+gumit, így nem volt akkora a végösszeg.....
Recommended Posts