Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gondolom a 7végén el leszel foglalva rendesen.BW-re mész?

Még semmi nem biztos,az is lehet,hogy nem megyek haza kecsóra,hanem balcsin cserélünk kocsit anyuékkal,Morzsa megy haza papírozásra.

A magnót küldöm azért,ne aggódj.

Előre is köszi a helpet! :lol:

Elküldve
A magnót küldöm azért,ne aggódj.

Előre is köszi a helpet! :lol:

Óóó nem aggódom.Éppen tegnap dobtam ki azokat a hagszórókat amik benne voltak, mert ultragázz állapotban voltak.

Hátul a kalaptartóba van beinstallálva 2db ovál, a sorsuk attól függ, hogyan szólalnak meg.Ha xarul, akkor kuka lesz mind2.

Szal a hifi egyelőre nemtéma.Ettől függetlenül thx! :lol:

Elküldve

Ha arra gondolok,hogy ott lehetnék mér péntek délután és még szombat délután is melózni fogok...pipa vagyok nem kicsit.

Főleg úgy,hogy persze most jó idő is van,még strandolni is lehetne.

Elküldve
Ha arra gondolok,hogy ott lehetnék mér péntek délután és még szombat délután is melózni fogok...pipa vagyok nem kicsit.

Főleg úgy,hogy persze most jó idő is van,még strandolni is lehetne.

Ha szombat este el tudsz jönni az is jó lenne.

Elküldve
Mi a megadott időpontban Kiskőrösön voltunk...... :lol:

gyanús volt pedig

egy zöld veki meg egy szürke h astra, mindig bevárták egymást

bár mondjuk nem voltak gyorsak, ebből gondolhattam volna, hogy nem ti vagytok :lol:

Elküldve
gyanús volt pedig

egy zöld veki meg egy szürke h astra, mindig bevárták egymást

bár mondjuk nem voltak gyorsak, ebből gondolhattam volna, hogy nem ti vagytok :lol:

Kb. 16:30-ig rep.napot néztem a reptér északi részénél lévő irányszögjeladó mellől, de robogóval voltam kint.Aztán kb. 20:00 körül már úton voltunk a szüleimhez.De nekem a Vecrám padlizsánlila, az Astrám pedig F és sötétzöldmetál volt.

Előbbi Balástyára, utóbbi pedig Budapestre került.Az útodról olvashatsz fentebb.....

Amúgy ma az utódot városban használtam, és teljesen tökéletes erre a célra.A váltó érdekes, megszokást igényel.A gyári futóműben pedig vannak tartalékok! :lol:

Viszont ami borzalmas, az a kormány.Na azt sztem amint lesz rá "kedv", kicserélem v.mi műbizis sportra. :lol:

Elküldve

Komolyan mondom kiakasztó! :lol:

Jöttem haza a hungárián az előbb,hát nem összeakadtam a boyracerekkel? :lol:

Egy nissan valami,egy C20XE Astra sedan és egy vétek civic.Nyomták a racsingot.Picit beszálltam,néha lemaradtam,de a sávváltásokat még gyakorolni kell a srácoknak,mert az árpádon felefelé elhúztam melettük. :D Hiába,a kiskörút otthon sokmindenre megtanít! :lol:

Elküldve
Komolyan mondom kiakasztó! :D

Jöttem haza a hungárián az előbb,hát nem összeakadtam a boyracerekkel? :D

Egy nissan valami,egy C20XE Astra sedan és egy vétek civic.Nyomták a racsingot.Picit beszálltam,néha lemaradtam,de a sávváltásokat még gyakorolni kell a srácoknak,mert az árpádon felefelé elhúztam melettük. :D Hiába,a kiskörút otthon sokmindenre megtanít! :lol:

Akkor most ki is a boyracer? :lol: :lol:

Elküldve
Komolyan mondom kiakasztó! :lol:

Jöttem haza a hungárián az előbb,hát nem összeakadtam a boyracerekkel? :D

Csak vigyázz nehogy összeakadj az én volt corsámmal :lol:

Elküldve
Nem rajtam múlik,de igyekszem.

Még, jó hogy akkor már nem jöttél le... elég facca vihar volt este 7 után... :lol:

Még azért a délelött jó volt... :lol:

1 kis életkép a délelötti órából:

Kep_096.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.