J0hnny Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Klubos rendszámkeret és csak el fog férni a Seat, Honda és asszem Peugeot melett tán :lol: :lol: :lol: :D Klubos rendszámkeret nekem is kellene 2 db,csütörtökön lesz még valaki lurdyban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Klubos rendszámkeret nekem is kellene 2 db,csütörtökön lesz még valaki lurdyban? BW-re jössz ? :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 .......Ezen a héten is melzózunk szombaton,szal BW-t kihagyom. f@cca@ :lol: nesze Neked új melóhely... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Klubos rendszámkeret és csak el fog férni a Seat, Honda és asszem Peugeot melett tán :lol: :lol: :D :D :D :D Ennyi... Én már annyiszor elmondtam, hogy nem az Opelek miatt vagyok itt, hanem a társaság...azért ezen felül persze érdekel a típus, és lesz majd megint egyszer...de most nem...ez van...szarni kell bele... Amúgy tegnap láttam a ződet... :D :lol: Jó helyre került no para... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Na zsír...ki lesz ott a régi jó brigádból??? Csomóan nem jönnek...mi van itt kérem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Klubos rendszámkeret nekem is kellene 2 db,csütörtökön lesz még valaki lurdyban? Nálam is van, tudok adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nálam is van, tudok adni. akkor a korzára lésgyszíves, köszi a navit, átadtam Csabinak Morgónak meg köszi a tegnapi helpet, generátor lent Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. :lol: :lol: :D :D Morgónak meg köszi a tegnapi helpet, generátor lent Akkor nemszótá' akkor.Pedig mint mondottam, 11 után ráértem már volna...... A mutyukisnak meg üzenem, Akkor mos'má' nembeszélünk?Vagy miva? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Akkor nemszótá' akkor.Pedig mint mondottam, 11 után ráértem már volna...... csak nekem mennem kellett pestre délben, és csak este volt jó. de Csabi lelkesen zuhant neki igaz a éjfél fele csöppet elálmosodott. Ma Zsoltiék visszacserélik 5-kor megyek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 kész a generátor 15-be fájt fesz szabáyzó csere :D lassan vectra mennyiségű pénz lesz benne :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 ... Akkor mos'má' nembeszélünk?Vagy miva? :lol: :lol: :D Csak, ha raksz bele C20XE-t :D :D Na, de viccet félre téve, ha csak az az akadály, hogy "offautó", akkor gyertek! Szeretettel várunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Jaja. Ahányszor már én voltam Suzukival Opeltalálkozón... :lol: Egy a trükk. Omegáktól és Gelkótól messze kell állni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Jaja. Ahányszor már én voltam Suzukival Opeltalálkozón... :lol: Egy a trükk. Omegáktól és Gelkótól messze kell állni. :lol: Ahogy hallottam poros út esetén a Mantásoktól is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 f@cca@ :lol: nesze Neked új melóhely... :lol: Banki meló,csak hétvégén csinálható.Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Csak, ha raksz bele C20XE-t :lol: :lol: Na, de viccet félre téve, ha csak az az akadály, hogy "offautó", akkor gyertek! Szeretettel várunk! :lol: Stefan!Te holnap leszel még lurdyban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 csak nekem mennem kellett pestre délben, és csak este volt jó. de Csabi lelkesen zuhant neki igaz a éjfél fele csöppet elálmosodott. Mondjuk ezt éppen mondhattad volna mikor beszéltünk. :lol: Mosmá' mind1. A lényeg, hogy jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Stefan!Te holnap leszel még lurdyban? Nem tudom, ez attól függ, mikor megyek Hajósra... Vagy túl sokat beszélek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nem tudom, ez attól függ, mikor megyek Hajósra... Vagy túl sokat beszélek? :lol: :lol: Akkor ki se megyek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Akkor ki se megyek! :lol: Gyere/Menj nyugodtan, szerintem hamar összehaverkodsz a Corsásokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Gyere/Menj nyugodtan, szerintem hamar összehaverkodsz a Corsásokkal :lol: Kiváncsi lettem volna a véleményedre,hívjá má fe vagy dobjál sms-t ha tudod,hogy jösz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Kiváncsi lettem volna a véleményedre,hívjá má fe vagy dobjál sms-t ha tudod,hogy jösz! :lol: Oké, ha tudni fogom mindenképp szólok. Én is kíváncsi vagyok a gépre. Egy ismerősnek van (volt?) ilyen és elég jól néz ki. Tetszik benne, hogy gyárilag már szép a szpojlerezése és persze megyeget is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 és persze megyeget is :lol: Ezt ma egy új szusis is megtudta a szentmihályin! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ezt ma egy új szusis is megtudta a szentmihályin! :lol: Hát még ha a kipuff is okés lesz, és az AGR is ki lesz iktatva! :lol: Ebként Thx előre is a helpet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Hát még ha a kipuff is okés lesz, és az AGR is ki lesz iktatva! :lol: Ebként Thx előre is a helpet! :lol: 8 körül megyek érte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts