Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Klubos rendszámkeret és csak el fog férni a Seat, Honda és asszem Peugeot melett tán :lol: :lol: :lol: :D

Klubos rendszámkeret nekem is kellene 2 db,csütörtökön lesz még valaki lurdyban?

Elküldve
Klubos rendszámkeret és csak el fog férni a Seat, Honda és asszem Peugeot melett tán :lol: :lol: :D :D

:D :D Ennyi...

Én már annyiszor elmondtam, hogy nem az Opelek miatt vagyok itt, hanem a társaság...azért ezen felül persze érdekel a típus, és lesz majd megint egyszer...de most nem...ez van...szarni kell bele...

Amúgy tegnap láttam a ződet... :D :lol: Jó helyre került no para... :D

Elküldve

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. :lol:

:lol: :D :D

Morgónak meg köszi a tegnapi helpet, generátor lent

Akkor nemszótá' akkor.Pedig mint mondottam, 11 után ráértem már volna......

A mutyukisnak meg üzenem,

Akkor mos'má' nembeszélünk?Vagy miva? :lol: :D :D

Elküldve
Akkor nemszótá' akkor.Pedig mint mondottam, 11 után ráértem már volna......

csak nekem mennem kellett pestre délben, és csak este volt jó. de Csabi lelkesen zuhant neki igaz a éjfél fele csöppet elálmosodott.

Ma Zsoltiék visszacserélik 5-kor megyek ki.

Elküldve
...

Akkor mos'má' nembeszélünk?Vagy miva? :lol: :lol: :D

Csak, ha raksz bele C20XE-t :D :D

Na, de viccet félre téve, ha csak az az akadály, hogy "offautó", akkor gyertek! Szeretettel várunk! :lol:

Elküldve
Jaja. Ahányszor már én voltam Suzukival Opeltalálkozón... :lol: Egy a trükk. Omegáktól és Gelkótól messze kell állni. :lol:

Ahogy hallottam poros út esetén a Mantásoktól is :lol:

Elküldve
Csak, ha raksz bele C20XE-t :lol: :lol:

Na, de viccet félre téve, ha csak az az akadály, hogy "offautó", akkor gyertek! Szeretettel várunk! :lol:

Stefan!Te holnap leszel még lurdyban?

Elküldve
csak nekem mennem kellett pestre délben, és csak este volt jó. de Csabi lelkesen zuhant neki igaz a éjfél fele csöppet elálmosodott.

Mondjuk ezt éppen mondhattad volna mikor beszéltünk. :lol: Mosmá' mind1. A lényeg, hogy jó lett.

Elküldve
Gyere/Menj nyugodtan, szerintem hamar összehaverkodsz a Corsásokkal :lol:

Kiváncsi lettem volna a véleményedre,hívjá má fe vagy dobjál sms-t ha tudod,hogy jösz! :lol:

Elküldve
Kiváncsi lettem volna a véleményedre,hívjá má fe vagy dobjál sms-t ha tudod,hogy jösz! :lol:

Oké, ha tudni fogom mindenképp szólok. Én is kíváncsi vagyok a gépre. Egy ismerősnek van (volt?) ilyen és elég jól néz ki.

Tetszik benne, hogy gyárilag már szép a szpojlerezése és persze megyeget is :lol:

Elküldve
Ezt ma egy új szusis is megtudta a szentmihályin! :lol:

Hát még ha a kipuff is okés lesz, és az AGR is ki lesz iktatva! :lol:

Ebként Thx előre is a helpet! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.