Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem.Költséghatékonyabb megoldást választottam.... :lol: De attól még péntekenként várunk ám a meeten is.. a társágtól nem szabadulsz ám meg ilyen könnyen :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 szia!! mi a nemopel?? én meg műszakira készülök ősszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 De attól még péntekenként várunk ám a meeten is.. a társágtól nem szabadulsz ám meg ilyen könnyen :D :D :lol: :lol: Hát persze.Nem is terveztem elszakadni tőletek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Azért, mert off autó, még nyugodtan eljöhetnél... más is lesz ott nem OPEL-al... :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ezt nem hiszem el! bármi mást el tudtam volna képzelni! nem csoda hogy nem merted kiírni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :lol: :lol: :lol: ugye mondtam...meg is jelent... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát persze.Nem is terveztem elszakadni tőletek. :lol: :lol: akkorjóvanakkor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ezt nem hiszem el! bármi mást el tudtam volna képzelni! nem csoda hogy nem merted kiírni Miazmiazmiaz??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ugye mondtam...meg is jelent... :D :lol: Mondhatjuk úgy is, hogy "jelenésed" volt... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Miazmiazmiaz??? :lol: nem mondhatom meg mert priviben kaptam választ nem az én autóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 A nagy érdeklődésre való tekintettel ezennel hivatalosan is bejelentem, hogy egy 95'-ös 1.0 53HP :lol: 3 hengeres Suzuki Swift lett a zőőd paripám utóda.Metálfény, ütött/kopott alufelnis verzió, semmi extra. Kókemény 350e.ft-ért jutottam hozzá, ha minden igaz, holnap már azzal mejek haza a melóhelyről, mert addig elintézik rá a friss műszakit. Kihangsúlyoznám, ez jelenleg kényszerpálya, jobb 5letem nem volt.Igyexem nem nekimenni semminek, és bízom benne, hogy nem talál meg senki. Amint lesz rá lehetőség, viszacserélem v.mi komolyabb autóra. :lol: Na.Most elmondtam. :lol: Viszont nem viszem el a BW-re, mert nem odavaló.Tudom, nem feltétlenül az autókról kell, hogy szóljon egy ilyen tali, de ezt talán most mégsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kőőőszőőőnjük szééépen! 350ért nekem is kellett volna!!! nem ezzel kezdted! bár nem tudom mire, de óccsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Kőőőszőőőnjük szééépen! 350ért nekem is kellett volna!!! nem ezzel kezdted! bár nem tudom mire, de óccsó Jönni/menni jó lesz. Amúgy NM. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 akinek meg pici autója van vigyázzon magára, annyi a baleset mostanában inkább késsen el az ember minthogy soha többé ne érkezzen meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 akinek meg pici autója van vigyázzon magára, annyi a baleset mostanában mit értesz pici autónak? :lol: motorikusan, vagy kasztnira? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 mit értesz pici autónak? :lol: motorikusan, vagy kasztnira? :lol: :lol: inkább a kis kasztnisba halnak bele de a kis moci nagy autóval olyan meg nem is nagyon van szóval mindkettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ...de a kis moci nagy autóval olyan meg nem is nagyon van... Opel Manta 1.2 motorral pl. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 akinek meg pici autója van vigyázzon magára, annyi a baleset mostanában inkább késsen el az ember minthogy soha többé ne érkezzen meg Hiába vigyázol, ha más xarik az alkotmányra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Jó lenne összefutni, hogy akkor megbeszéljük, hogy is legyen az indulás, stb... Én itthon vagyok a héten, szerintem bármelyik nap ráérek dumálni. Voltam a malomban, de a parkolóban nem, mert gázos kocsival mentem. A mutyukisnak meg üzenem, hogy jöjjön neki össze mihamarabb a terv, és üljön át valami normális verdába. Az Off autó nem kizáró ok a BW-ről, de ezt már többen írták. Az én autóm meg elvileg ma ment festőhöz, utána még egy-másfél hét. Vissza kellett rakni padra, mert az előző gazdájánál is törték a hátulját, és a hátfal nem egészen állt jól. Más: Tud valaki olcsón folyami kavicsot, cementet, és meszet? BW. utáni szekciózáshoz kell. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Most, hogy 3 hétig asszony szusijával jártam én is elgondolkoztam ilyesmin. Nézegettem a neten őket és 800 körül már elég fiatalt lehet kapni klímával. Aztán kihoztam az astra-t és ahogy beleültem rájöttem, hogy fityfenét kell nekem suzuki. Ég és föld :lol: Most ezzel nem akarlak bántani Wolfi, azért a pénzért ténleg nem igen tudtál volna jobb vételt csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Losi! Csalódtam benned......k*cs*g Suzukis lettél! :lol: :D Gratula a géphez, tudom most ez van. :D Pesti k*cs*g Corsába mikor kerül bele a Flextek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :lol: ezaz Udi... osszad a népet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Én meg beszéltem Emy-vel is ma, mert hosszabbítottam a tagságit.(pedig most még autóm sincs) Ez a hsz olyan Berlinás volt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát sajnálom a ződet Losi,én láttam,hogy mennyire volt boldog benne a tököd... Flextek nem tudom mikor kerül be,majd amikor lesz időm rá.Ezen a héten is melzózunk szombaton,szal BW-t kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ....Viszont nem viszem el a BW-re, mert nem odavaló.Tudom, nem feltétlenül az autókról kell, hogy szóljon egy ilyen tali, de ezt talán most mégsem.... Klubos rendszámkeret és csak el fog férni a Seat, Honda és asszem Peugeot melett tán :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts