tomi023 Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 ma le akartam venni a generátort kitisztítani meg ellenőrizni mert kicsit pulzál. 13.8-14.7-ig alapjáraton de a japán rá tette az olajpumpát és a vákumszivattyút is. ez a kisebb baj a nagyobb, hogy a német meg elé építette a klímacsöveket. Tehát vagy a klímát kell lebontani vagy a bölcsőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Na tessék! Már meg is volt az első racsingoló a budafokin befelé ma este. 1.3 ignis Tök nyugisan jöttem be 70-nel,erre lámpánál mellém álltak és néztek át,meg cipőzgették.Kövi lámpától csak a corsa seggét látták. :lol: Apa kezdődik! :lol: V.mit tseszni kell a kipuffoddal, mert sztem fogja a gépet.vagy az AGR-t kell majd lefalazni.......nehogy tönkre menjen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Üdv. mindenkinek ! Hazaérkeztünk mi is... :lol: Gyorsan elszaladt ez a hét. amint látom itthon sem állt meg az élet, nem győzök visszaolvasni mik is történtek.... Ha TD lenne soha nem tenném. Ebben ne legyél olyan biztos....szerintem egy turbós sokkal hamarabb kifekszik. A te Dezsőd is fehér hollló, hát akkor milyen ritka lehet egy jó tádé..... na, akkor mégiscsak a szomszéd corzája? :lol: nyugi...majd segítünk építgetni :D De ehhez előbb bontani kell ! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 ma le akartam venni a generátort kitisztítani meg ellenőrizni mert kicsit pulzál. 13.8-14.7-ig alapjáraton de a japán rá tette az olajpumpát és a vákumszivattyút is. ez a kisebb baj a nagyobb, hogy a német meg elé építette a klímacsöveket. Tehát vagy a klímát kell lebontani vagy a bölcsőt... Szerintem meg ne piszkáld ! Különben meg amit piszkálni kell az ISUZU mocin az könnyen hozzáférhető....(szerencsére nem sok minden. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Üdv. mindenkinek ! Hazaérkeztünk mi is... :lol: Helló, Kollega!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Apa kezdődik! :lol: V.mit tseszni kell a kipuffoddal... Csere? sport-kipuff? :lol: Véletlenül, tudok 1-et... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Gepard van Kecskeméten? Van, csak most kevesebbet tud fórumozi (készül a ház, meg a kocsi), majd felhívlak, ha jöttök haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 1-2 kép... Ladikunk messziről... :D A parancsnoki híd.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 1-2 kép... http://kepfeltoltes.hu/080816/SN851279.JPG...ltoltes.hu_.jpg Legalább nektek összejött, kicsit irigy is vagyok.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Csere? sport-kipuff? :lol: Véletlenül, tudok 1-et... :lol: Sztem nem csak a végdob a hunyó.Előrébb is vannak gondok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Csütörtöki érkezés a Blitzre (eminensek és türelmetlenek - pááárííípííípőől! ): 1. Gepard. (beugrik a Manta család helyett, ha befér valamelyik corsa-ba) Szerintem, csak hozzám férsz be, mert ugye a "teherautó" csak 2 személyes... :lol: Abba majd a cuccokat rakjuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Csere? sport-kipuff? :lol: Véletlenül, tudok 1-et... :lol: Köszi,de nem akarok dörmögő hangot hátulra.Engem zavar. Katalizátor lesz kivágva szerintem,az lesz összeomolva belülről. Viszont rájöttem,hogy hifi se nagyon kell,mert imádom azt a szívó hangot,ami erről jön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Viszont rájöttem,hogy hifi se nagyon kell,mert imádom azt a szívó hangot,ami erről jön. :lol: Megrögzött dízeles, mi? :D :lol: :lol: Csabi, akkor lehet, hogy élnék a lehetőséggel, és a Gsi-be ülnék be. Grillrácsot vigyünk? Akarunk sütögetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Csabi, akkor lehet, hogy élnék a lehetőséggel, és a Gsi-be ülnék be. Rendben... Jó lenne összefutni, hogy akkor megbeszéljük, hogy is legyen az indulás, stb... Ma Tomival taliztam (thx a gyors segítségét), és úgy beszéltük, hogy csütörtökön délután 2 körül el kellene indulni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Valaki volt ma délelött a malom P1-en... ott állt az utóm, és mikor visszaértem a hátsó ablaktörlőm ki volt hajtva... gondolom jelzés volt, hogy ismerős járt arra... de ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Köszi,de nem akarok dörmögő hangot hátulra.Engem zavar. Pont azért raktam rá ezt a dobot ami fent van, mert a másiknak nem volt hangja,azért is ajánlottam fel Neked.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Tegnap este a zőőd elköltözött Bp.re. Nemkisit sajnálom, de abban viszont biztos vagyok, hogy jó kezekbe került. Legalább ennyi vigaszom maradjon... :lol: Az új szerzeménnyel pedig nem mejek BW-re.Majd elmesélitek, hogy milyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ... Az új szerzeménnyel pedig nem mejek BW-re.Majd elmesélitek, hogy milyen volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Az új szerzeménnyel pedig nem mejek BW-re.Majd elmesélitek, hogy milyen volt. Azért, mert off autó, még nyugodtan eljöhetnél... más is lesz ott nem OPEL-al... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Azért, mert off autó, még nyugodtan eljöhetnél... más is lesz ott nem OPEL-al... :lol: Majd meglátjuk.Sztem nem fogunk menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Tegnap este a zőőd elköltözött Bp.re. Nemkisit sajnálom, de abban viszont biztos vagyok, hogy jó kezekbe került. Legalább ennyi vigaszom maradjon... :lol: Az új szerzeménnyel pedig nem mejek BW-re.Majd elmesélitek, hogy milyen volt. Testvérem nagyon örült neki.......régen láttam ennyire boldognak. A riasztó használatiját hol találom a neten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 BW-re sajnos én sem tudok menni.... :lol: Johnny: hiába vágod ki a katit ha nem cserélsz hátsó dobot...előre meg "sport betét" is kellene. :lol: :lol: Coupe: Riasztó használatiját este eltudom küldeni neked e-mailben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Az új szerzeménnyel pedig nem mejek BW-re.Majd elmesélitek, hogy milyen volt. :D :D :D :D nemisopeles :lol: én legalább az maradtam igaz egy hajszálon múlt :lol: ma is pesten voltam a kicsivel, megint nagyon ment ma telitankpltam, kijött 5.5-re a fogyi :lol: ilyen még sosevolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Coupe: Riasztó használatiját este eltudom küldeni neked e-mailben. :lol: köszönöm :lol: coupe(kukac)gsiclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Testvérem nagyon örült neki.......régen láttam ennyire boldognak. Használja egészséggel, és persze sok balesetmentesen megtett km.t kívánok neki. :lol: Én még mindig szomorkodom picit, és az is rossz lesz, hogy az életem most egy darabig nem az autók körül fog forogni. Talán jobb lesz így.Remélem... :lol: :D :D :D :D nemisopeles :lol: Nem.Költséghatékonyabb megoldást választottam.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts