Kacsero Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Vadkerti strandon volt valaki mostanában? Érdekelne, hogy érdemes-e lemenni oda fürdeni. Még július első 7végéjén voltunk ott, Morgó & Johnny család, és Losiékkal... szerintem jó volt, és érdemes lemenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Még július első 7végéjén voltunk ott, Morgó & Johnny család, és Losiékkal... szerintem jó volt, és érdemes lemenni... Ha az idő is engedi, akkor vasárnap lemegyünk egy kollégámékkal. Esetleg ha van kedve valakinek nyugodtan csatlakozhatna :lol: Már aki nem megy repülőnapra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ha az idő is engedi, akkor vasárnap lemegyünk egy kollégámékkal. Esetleg ha van kedve valakinek nyugodtan csatlakozhatna :lol: Már aki nem megy repülőnapra :lol: Mikor indulnátok? Holnap jössz meetre? Mert akkor majd, beszéljünk róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mikor indulnátok? Holnap jössz meetre? Mert akkor majd, beszéljünk róla :lol: Indulás szerintem kb 9-10 körül lenne, de nincs fix dátum. Meet-re szeretnék menni, de 7 körül megyünk a ma hazaérkezett francia rokonokhoz. Remélem 8-ra max 9-re végzek velük és akkor elszaladok, ha másnem annyi időre hogy megbeszéljük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Indulás szerintem kb 9-10 körül lenne, de nincs fix dátum. Meet-re szeretnék menni, de 7 körül megyünk a ma hazaérkezett francia rokonokhoz. Remélem 8-ra max 9-re végzek velük és akkor elszaladok, ha másnem annyi időre hogy megbeszéljük :lol: :lol: ha nem jössz, akkor majd összecsörgünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 gyalogos http://www.youtube.com/watch?v=_LGn-6oB5O0...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Tegnap a Budai kapunál álltam a zebránál, és vártam a zöldet. Haladtak a kocsik, és valaki dudált, mintha Popejt láttam volna. Elvileg olyan este 17:30-18:00 között volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 No magamhoz vettem a gépet. Nem makulátlan,lesz mit rajta csinálni,de tetszik. A feeling corsás! :lol: Nem szedi rosszul a lábát. Vettem hozzá pár cuccot(fék,szűrők,olaj,gyertyák)megszervizeljük. Ha lemegy a nyári mizéria kiviszem Ferihez kasztnizni. Gázbowdent és kuplung bowdent cserélni kell,bár most adtam neki wd40-et,jobb lett. Piszok jó,hogy ugyan olyan az ülés és a kormány benne mint Dezsőben. :lol: A hifi egész jól szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 No magamhoz vettem a gépet. ... :lol: Király. Kíváncsi leszek rá élőben is. Ezek a sport változatok amúgy sem csúnyák. Úgy látszik nem is vagy reménytelen eset, mert mégsem vagy "megrögzött dízeles" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Vettem hozzá pár cuccot(fék,szűrők,olaj,gyertyák)megszervizeljük. Majd délután megszakértem.Lehet, szólok Morgónak is, nehogy megharagudjon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 No magamhoz vettem a gépet. szevasz korzás :lol: Losi Te is vegyél egyet :lol: itthon vagy? nem dolgozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Losi Te is vegyél egyet :lol: itthon vagy? nem dolgozol? Losi nem vesz.Mást vesz. :lol: Johnny meg melózik a fűrészfogasban, a Pannon boltban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Losi nem vesz.Mást vesz. :lol: Johnny meg melózik a fűrészfogasban, a Pannon boltban. :lol: és ott a corsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 és ott a corsa? Sztem igen.Elvileg azzal ment melózni, aztán azzal megy pöstre vissza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Losinak és GT-nek köszönöm a reggeli segítséget...sport hátsódob kicserélve, katalizátor átmenetileg kiszedve sajnos változatlanul forralja a vizet igaz most már tovább bírja....tehát termosztátcsere fog következni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 változatlanul forralja a vizet igaz most már tovább bírja....tehát termosztátcsere fog következni. :lol: Eh.....akkor lehet, az volt a gatya? Milyen dobot tett fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Sztem igen.Elvileg azzal ment melózni, aztán azzal megy pöstre vissza. :lol: pestre megyek most...korzateszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Inkább Pöst. Jobban hangzik, hogy pösti köcsög, mint pesti kecseg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 itthon is vagyok a teszt sikeres volt, 160-170 nel szépen hasít csaknem húzódnak le előlem...ez furcsa :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Gepard van Kecskeméten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 :lol: ha nem jössz, akkor majd összecsörgünk... Hát nem mentem, mert most estünk haza. Marad az összecsörgés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Na tessék! Már meg is volt az első racsingoló a budafokin befelé ma este. 1.3 ignis Tök nyugisan jöttem be 70-nel,erre lámpánál mellém álltak és néztek át,meg cipőzgették.Kövi lámpától csak a corsa seggét látták. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Johnny: Gartula a kisBüszkéhez! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Hát nem mentem, mert most estünk haza. igen, ezt észrevettük...de már hozzászoktunk, hogy sosem érsz oda... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Na tessék! na, mégiscsak felmentél még az éjjel? hát kellet ez Neked? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts