tomi023 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Johnny bszod korzás lettél? cépótó Losi miket hallok? De nem kiabálom el. Még egy gyerek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Losi jegyek oké? vagy kell intéznem reggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 köszönöm a felajánlást, de előbb gumit vennék, de pénteken beszélünk róla, úgy is ragasztunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Jegyeket holnap intézi muterom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Johnny bszod korzás lettél? cépótó Ez van!Már csak egy C20XE kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Johnny bszod korzás lettél? cépótó Ez van!Már csak egy C20XE kell! :lol: Megadjam Demó számát? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 Megadjam Demó számát? :lol: :lol: :D Azt hiszem megvan valahol Peti száma! De látod milyen egy gecl a Peti?Csak corsás lettem én is! :lol: Losival úgy megfertőzött minket,hogy...sőt...még Tomit is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 János fiam, Nem kellett volna Korzát venned, hogy ott legyél BW4-en :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 János fiam, Nem kellett volna Korzát venned, hogy ott legyél BW4-en :lol: :lol: :D :lol: A kettőnek semmi köze egymáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2008 :lol: A kettőnek semmi köze egymáshoz. :lol: Ismered a szmájlik fogalmát, csak értelmezni nem tudod őket ugye ? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 http://img230.imageshack.us/img230/4483/morzsajp3.png Istenem!Mivé leszek? :lol: Kezdhetem előröl az autépítést! Gratula! :D Széép ótót vettünk neked! :lol: Nem makulátlan, de nem is fiatal.Viszont a korához képest jól néz ki, ennyi péézet meg megért :D Losi miket hallok? De nem kiabálom el. Lesznek változások....sajnos..... Amúgy ma reggel a Csáktornyairól kikanyarodó busz elütött egy robogóst.Vérnyom nem volt, remélem nem lett komolyabb baja a kollégának.De a robi a busz alatt elég szomorú látvány volt....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 ...sőt...még Tomit is! egy Vectrát adtam érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 egy Vectrát adtam érte :lol: Tegnap ahogy megnézegettem, nem csináltál rossz boltot sztem..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Borzasztó ez a sok Corsás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 kéne valami kerék a korza alá de nem találok jót. inkább vennék alut de nincs R15 185/55 vagy valami ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Borzasztó ez a sok Corsás... :lol: Én nem is állok be a sorba :lol: Csak lenne már kész az autóm. De apróbb nyüanszok mindig vannak.Kisebb illesztési probléma miatt ismét padra került. Cserébe kezd már összeállni. J0hnny, megvetted a feketét? Gratula! Te is veszel ledes lámpát? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 J0hnny! Csalódtam benned...köcsög pesti Corsás lettél...gratula!!! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Tomi, oda tudom adni asportlemezeket az asconarol köccsibe ha gondolod vagy a rekiröl a manta gsi felniket szintén köccsibe rossz guma van rajt, de vehetsz rá újat, kifizetem ugyis kell rájuk valami 15-185/60 kéne rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Borzasztó ez a sok Corsás... :lol: Szaporodnak mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 J0hnny! Csalódtam benned...köcsög pesti Corsás lettél...gratula!!! :P :lol: :lol: :D Ez mekkora beszólás :D :D :D Szaporodnak mi? :D de tényleg... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Tomi köszi Zoli! ma vettem négy új barum gumit és kész. Vettel tanksapkát, motorháztetőtartópálcatartót, és megkérdeztem a gyári antennát, 20.000 Ft bmeg inkább lopok egyet a parkolóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Én meg kihoztam a büszkét a kereskedésből, mivel úgyfest a Losi gépe elmegy máshová. Nem merek másik öreg verdába beleugrani, fiatalabra meg nincs az idén pénzem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Vadkerti strandon volt valaki mostanában? Érdekelne, hogy érdemes-e lemenni oda fürdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Amúgy ma reggel a Csáktornyairól kikanyarodó busz elütött egy robogóst.Vérnyom nem volt, remélem nem lett komolyabb baja a kollégának.De a robi a busz alatt elég szomorú látvány volt....... :lol: Nem semmi... :lol: Busz vs motoros baleset Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Ez van! Gratula az új autóhoz... üdv, a corsások táborában.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts