J0hnny Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 én azért csak olyat keresnék mi klímás... Nem feltétel a klíma.Nekem annyira nem hiányzik. Az olasz kapcsolattal hétvégén beszélek személyessen Losi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Ez is megvan még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Ez is megvan még... Nem rossz, csak ezzel az a baj, hogy ugyanolyan színű, mint Dezső... aztán majd nem tudod, melyikell is mész :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Nem rossz, csak ezzel az a baj, hogy ugyanolyan színű, mint Dezső... aztán majd nem tudod, melyikell is mész :lol: :lol: Tudod mi a durva? Nézegetem a kocsikat és az jut eszembe,hogy ennyi híg szar között az enyém mennyit érne? :lol: Nagyon fog hiányozni Dezső,már előre érzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Tudod mi a durva? Nézegetem a kocsikat és az jut eszembe,hogy ennyi híg szar között az enyém mennyit érne? :lol: Nagyon fog hiányozni Dezső,már előre érzem. Akkor ne cseréld le... ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Akkor ne cseréld le... ennyi :lol: Ha TD lenne soha nem tenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Nézelődtem egy kicsit: Ez még mindig szimpi képről,lehet kimegyek megnézni... Ez sem rossz... Ez meg helyben van... Nem ezt láttuk vasárnap Udi az útról? Ez mitől ilyen drága? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Úgy néz ki mégsem tudok menni Blitzre,nem lesz mivel. Dezső nem lesz,péntek este meg már senki nem lesz itthon,hogy levigyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 hát Jh0nny akkor átjöhetsz hozzám busszal kasztnizni mer nem kész a reki se, már csak egy hétvége van oszt még mindig tuskón ül vagy esetleg lemehetünk péntek este pestről fijattal ha megkapom kőccsibe Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 persze még azon meg még ki kell cserélni a kézifékbowdent, mer' mikor leszakadt a kipuff leégette oszt most nincs kézifék meg még a talpast ki köll hegggeszteni, megint elszállt nemtom mit rodeózik vele ez a lány, minden évben talpascsere, szinte hihetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ja: ma a sorin elment mellettem egy insignia fura, annyira nem markáns a kinézete, mint vártam nagyonhasonlít a passátra, csak az orra olyan búbosmercis Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Úgy néz ki mégsem tudok menni Blitzre,nem lesz mivel. veszel te autót addigra ahogy ösmerlek.Az a m.kovácsházi pedig feltehette volna volna kisit hamarabb is, mert Szegedről érdemes lett volna elmenni érte.Onnan nincs olyan messze.Amiket belinkeltél, azok közül nekem egyedül a zöld Sedan tetszett.A hátránya annyi, hogy nagyon gyorsan meg fog rajta látszani minden kosz. Pipóval meg érdemes lenne beszélni, mert Fecó tuti nem vesz gány verdát.Hátha neked is hoznának v.mi faxát.Amúgy mi Timivel szombaton mejünk, ha gondolod, gyere velünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Úgy néz ki mégsem tudok menni Blitzre,nem lesz mivel. Dezső nem lesz,péntek este meg már senki nem lesz itthon,hogy levigyen. veszel te addigra...de majd megoldjuk a lejutásod. már olyan sokat linkeltél, hogy követni nem tudom. De szerintem vedd meg az a fehéret a fa kapu előtt van fényképezve. És alkudj kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 veszel te autót addigra ahogy ösmerlek.Az a m.kovácsházi pedig feltehette volna volna kisit hamarabb is, mert Szegedről érdemes lett volna elmenni érte.Onnan nincs olyan messze.Amiket belinkeltél, azok közül nekem egyedül a zöld Sedan tetszett.A hátránya annyi, hogy nagyon gyorsan meg fog rajta látszani minden kosz. Pipóval meg érdemes lenne beszélni, mert Fecó tuti nem vesz gány verdát.Hátha neked is hoznának v.mi faxát.Amúgy mi Timivel szombaton mejünk, ha gondolod, gyere velünk. :lol: Szerintem johny neked ez nem lessz pálya mert tegnap derült ki nekem is hogy 2 hónap mire talán rendszámos lessz a verda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Szerintem johny neked ez nem lessz pálya mert tegnap derült ki nekem is hogy 2 hónap mire talán rendszámos lessz a verda. :lol: A bürokrácia útvesztői........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 itt a corsa, most megyek félegyházára rendszámért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 itt a corsa, most megyek félegyházára rendszámért :lol: SZTAR-1 CSF-001 :lol: Úgy néz ki mégsem tudok menni Blitzre,nem lesz mivel. Ha az enyém kész lesz addig akkor velem jöhetsz, de ha korábban kész akkor lehet, hogy hamarabb lemegyek, de akkor családostul. Mondjuk e hét péntektől elvileg lent kéne lennünk, de szerintem nem jön össze (még a lakás sincs teljesen összerakva). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 SZTAR-1 CSF-001 :lol: ... DON-001 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 DON-001 :lol: A Don Tom hangzásáról mindig a dumdum jut eszembe a Halásos Fegyverből Joe Pesci-vel. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Akkor Tominak is írjunk a kórlapjára végbéltükrözést? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Akkor Tominak is írjunk a kórlapjára végbéltükrözést? :lol: Sztem lazán........elvégre Corsás lett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Sztem lazán........elvégre Corsás lett! :lol: az. LFL a céges flotta így a corsa LFL-926 a Toyota LFL-471 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Ma futottam egy kört én is. A kereskedők azt mondták, hogy még várjunk egy kicsit a matricák leszedésével stb, mert az augusztus nagyon halott. Mindenki szabin van, nyaral stb, nagy a pangás. Szerintük nem áruljuk sokért a kocsit. Kérdeztem máshol, hogy mennyibe számítanák be, hát elég nevetséges árat mondtak.... (500 körül) Hát annyiért biztos nem adom oda. Szóval arra jutottam, hogy legvégső esetben várok szeptember végéig, aztán ha nem viszik el így ahogy van, akkor megmarad. Nem szedegetem én le a matricákat, meg nem veszem ki a rugókat, mert ha nem megy el, akkor marad (és akkor már így maradjon ahogy van :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Úgy néz ki mégsem tudok menni Blitzre,nem lesz mivel. Dezső nem lesz,péntek este meg már senki nem lesz itthon,hogy levigyen. :lol: vazzzze... a cuccodat bepakolod hozzám, vagy a Tomi kisteherjébe,ha most itthon leszel 7végén... és pénteken lejössz valami tömgközlekedési eszközzel...én ki is megyek Érted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 CSF-001 :lol: :lol: ez minek is lenne a rövidítése? :lol: LFL a céges flotta így a corsa LFL-926 Én már láttam is élőben...elsőre nem néz ki rosszul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts