Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szóval úgy néz ki, hogy összejöttünk 5-en. Már csak a domain névben kellene megyegyeznünk. A matrica elvileg nem gond, szinte percek alatt megoldható, de ehhez kéne tudni a domaint. szavazatok, és tippek a névre: 1 www.kecskemet.opelclub.hu 2 www.kmet.opelclub.hu Warwolf, Joee, Gepard + Hagalex (leendő tag) 3 www.hiros.opelclub.hu Warwolf 4 www.opel.kecskemetclub.hu 5 www.kmet.opel.hu Már csak J0hnny és Tomi023 szavazata kell és mehet a buli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 a www miért kell elé???? olyan hülyén néz ki azzal :? sztem az elso lenne a legjobb de szigoruan a www nélkül....maradjanak a matricák valamennyire egységesek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Na akkor vesézzükk ki! Sztem az 5. egyértelműen nem jó mert abba akár még Tormásiék is beleköthetnek. Az 1. és a 2. a legéletképesebb. Olyan szempontból az 1. szerintem is jobb, hogy talán nem mindenki tudja "Kmet" -tet azonosítani Kecskeméttel!! Mivel remélhetőleg keresztbe - hosszába bejárjuk kis hazánkat jó lenne az egyértelműségre törekedni! www. vagy nem www. ?? Ez itt a kérdés... Ha nem ftp cím akkor én kardoskodnék a www. mellett, mert ugye nem mindenki net guru... amúgy pedig az egységesség is fontos, bár ha a betűformák, meg a dizájn azonos akkor nem gondolom, hogy külön klubnak hisznek bennünket!! Kérdés, hogy a matricák legyártásánál okoz -e ez valamilyen gondot! Amúgy meg ha rám hallgattok akkor aztán nekem teljesemn mindegy!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 www. vagy nem www. ?? Ez itt a kérdés... Ha nem ftp cím akkor én kardoskodnék a www. mellett, mert ugye nem mindenki net guru... amúgy pedig az egységesség is fontos, bár ha a betűformák, meg a dizájn azonos akkor nem gondolom, hogy külön klubnak hisznek bennünket!! Kérdés, hogy a matricák legyártásánál okoz -e ez valamilyen gondot! Amúgy meg ha rám hallgattok akkor aztán nekem teljesemn mindegy!! :lol: nem www mert pont az aki nem net guru az lazán beveri a brózerbe "meglátjuk mi lesz alapon" aki meg net guru az nem foglalkozik ezzel :) kmet az semmiképpen ne legyen mert még azok a klubbtagok sem fogják tudni hogy mit jelent akik nem fórumoznak :D :lol: nemhogy a kivülállók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 hirös.opelklub.hu Hiszen melyik várost hívják Hírös városnak?Hm?(hogy miért azt ne kérdezzétek, mert én nem vagyok idevalósi!) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 hirös.opelklub.hu Hiszen melyik várost hívják Hírös városnak?Hm?(hogy miért azt ne kérdezzétek, mert én nem vagyok idevalósi!) :) :D :lol: :lol: Esetleg néhány kevésbé intelligens ember Szegedre is gondolhat. Akkor így? kecskemet.opelclub.hu vagy így? kecskemet.opelclub Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Ott csak őőőőőőőőőőőznek nem?(De még hogy hogy?? :shock: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szerintem legyen a Redline -nek igaza! Tehát monnyuk: kecskemet.opelclub.hu Igygondoltad Red?? :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Igazat adok Redline-nak. Valoban nem mindenki tudhatja hogy a "kmet" minek a roviditese es az a www nem olyan letfontossagu az elejen. kecskemet.opelclub.hu -ra szavazok szinten Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szerintem legyen a Redline -nek igaza!szerintem is kecskemet.opelclub.hu Igygondoltad Red?? :) :?: igy...de végül is döntsetek Ti 1., a "kecskemet" mindenképp legyen kiírva, a rovidítéseket nem mindenki érti, vagy nem azonnal vágja le miről van szó ha épp csak egy pillanatra látja 2., azért kapálózok ilyen hevesen a www ellen mert szeretném ha egységes lenne az arculat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Ha mindenki áldását adja akkor: kecskemet.opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Részemről bólintás! :wink: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Akkor erősítsétek meg ezt!! kecskemet.opelclub.hu 1.Én erre szavazok! Redline: Kis segítséget lécci! Feltenném a képeket én is a netre, de az oldalon nem jönnek be a képek! Pedig a könyvtárban ott vannak! (nem csak az én gépemen) AcdSee -vel generáltattam, és ahogy elkészítette, 1 az egybe fel is tettem. Mi lehet a baj? Képek a lenti linken (lennének)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Amúgy ki vállalja webmaster szerepét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Látom lemaradtam! :)) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 vagy így? kecskemet.opelclub mellesleg ennek lennének némi technikai akadályai is :) :D vagy a mote már akkora hogy a Sanyi el tudja intézni hogy regeljenek nekünk egy uj tld domaint? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Nem tul sok jelentkezo van a webmaster szerepre. Sajna en sem vagyok tul profi ebben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Joee írta:Nem tul sok jelentkezo van a webmaster szerepre. Sajna en sem vagyok tul profi ebben Én szívesen csinálnám, de csak akkor ha van szakmai segítség, mert mint a fentebbi hozzászólásomból is látszik nem minden megy ám nekem sem. pl. szkriptből nem tok linkeltetni, meg sajna képből sem mindíg.. És még ki tudja mi mindent nem tudok! :)) De a problemák ugye azért vannak, hogy megoldjuk őket!! Ha Redline cartárs bevállalja a mentor, dajka, konzultáns, segítő, stb... szerepét akkor én szívesen vesződök vele. Persze ha van valaki igazi profi akkor nem állok az útjába!! :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Tomi023 elvileg vágja a témát, de majd közli az álláspontját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Idézek: "mellesleg ennek lennének némi technikai akadályai is vagy a mote már akkora hogy a Sanyi el tudja intézni hogy regeljenek nekünk egy uj tld domaint?" ....by Redline Red!!! Most akkor a kecskemet.opelclub.hu az jó lesz, vagy van valami akadálya a használatának?? ...már teknikailag értem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 Most akkor a kecskemet.opelclub.hu a kecskemet.opelclub nem lenne jó a kecskemet.opelclub.hu az jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Jaja...leesett már közben nekem is!! :wink: sztemha .com vagy .net is igen tisztességes lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Heminek, már megírtam, hogy stipistopizzuk a kecskemet.opelclub.hu-t innét kezdve erről nincs több vita, max, ha nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 öhhöm...vágom! Jó is lesz az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tomi, Joee! Mi 3-an meg leszünk a sedan szekció a szekción belül. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts