Gepard Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Szóval úgy néz ki, hogy összejöttünk 5-en. Már csak a domain névben kellene megyegyeznünk. A matrica elvileg nem gond, szinte percek alatt megoldható, de ehhez kéne tudni a domaint. szavazatok, és tippek a névre: 1 www.kecskemet.opelclub.hu 2 www.kmet.opelclub.hu Warwolf, Joee, Gepard + Hagalex (leendő tag) 3 www.hiros.opelclub.hu Warwolf 4 www.opel.kecskemetclub.hu 5 www.kmet.opel.hu Már csak J0hnny és Tomi023 szavazata kell és mehet a buli!
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Elküldve Február7, 2005 a www miért kell elé???? olyan hülyén néz ki azzal :? sztem az elso lenne a legjobb de szigoruan a www nélkül....maradjanak a matricák valamennyire egységesek
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Na akkor vesézzükk ki! Sztem az 5. egyértelműen nem jó mert abba akár még Tormásiék is beleköthetnek. Az 1. és a 2. a legéletképesebb. Olyan szempontból az 1. szerintem is jobb, hogy talán nem mindenki tudja "Kmet" -tet azonosítani Kecskeméttel!! Mivel remélhetőleg keresztbe - hosszába bejárjuk kis hazánkat jó lenne az egyértelműségre törekedni! www. vagy nem www. ?? Ez itt a kérdés... Ha nem ftp cím akkor én kardoskodnék a www. mellett, mert ugye nem mindenki net guru... amúgy pedig az egységesség is fontos, bár ha a betűformák, meg a dizájn azonos akkor nem gondolom, hogy külön klubnak hisznek bennünket!! Kérdés, hogy a matricák legyártásánál okoz -e ez valamilyen gondot! Amúgy meg ha rám hallgattok akkor aztán nekem teljesemn mindegy!! :)
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Elküldve Február7, 2005 www. vagy nem www. ?? Ez itt a kérdés... Ha nem ftp cím akkor én kardoskodnék a www. mellett, mert ugye nem mindenki net guru... amúgy pedig az egységesség is fontos, bár ha a betűformák, meg a dizájn azonos akkor nem gondolom, hogy külön klubnak hisznek bennünket!! Kérdés, hogy a matricák legyártásánál okoz -e ez valamilyen gondot! Amúgy meg ha rám hallgattok akkor aztán nekem teljesemn mindegy!! :lol: nem www mert pont az aki nem net guru az lazán beveri a brózerbe "meglátjuk mi lesz alapon" aki meg net guru az nem foglalkozik ezzel :) kmet az semmiképpen ne legyen mert még azok a klubbtagok sem fogják tudni hogy mit jelent akik nem fórumoznak :D :lol: nemhogy a kivülállók :lol:
warwolf Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 hirös.opelklub.hu Hiszen melyik várost hívják Hírös városnak?Hm?(hogy miért azt ne kérdezzétek, mert én nem vagyok idevalósi!) :) :D :lol: :lol:
Gepard Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 hirös.opelklub.hu Hiszen melyik várost hívják Hírös városnak?Hm?(hogy miért azt ne kérdezzétek, mert én nem vagyok idevalósi!) :) :D :lol: :lol: Esetleg néhány kevésbé intelligens ember Szegedre is gondolhat. Akkor így? kecskemet.opelclub.hu vagy így? kecskemet.opelclub
warwolf Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Ott csak őőőőőőőőőőőznek nem?(De még hogy hogy?? :shock: )
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Szerintem legyen a Redline -nek igaza! Tehát monnyuk: kecskemet.opelclub.hu Igygondoltad Red?? :) :?:
Joee Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Igazat adok Redline-nak. Valoban nem mindenki tudhatja hogy a "kmet" minek a roviditese es az a www nem olyan letfontossagu az elejen. kecskemet.opelclub.hu -ra szavazok szinten
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Elküldve Február7, 2005 Szerintem legyen a Redline -nek igaza!szerintem is kecskemet.opelclub.hu Igygondoltad Red?? :) :?: igy...de végül is döntsetek Ti 1., a "kecskemet" mindenképp legyen kiírva, a rovidítéseket nem mindenki érti, vagy nem azonnal vágja le miről van szó ha épp csak egy pillanatra látja 2., azért kapálózok ilyen hevesen a www ellen mert szeretném ha egységes lenne az arculat
Gepard Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Ha mindenki áldását adja akkor: kecskemet.opelklub.hu
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Akkor erősítsétek meg ezt!! kecskemet.opelclub.hu 1.Én erre szavazok! Redline: Kis segítséget lécci! Feltenném a képeket én is a netre, de az oldalon nem jönnek be a képek! Pedig a könyvtárban ott vannak! (nem csak az én gépemen) AcdSee -vel generáltattam, és ahogy elkészítette, 1 az egybe fel is tettem. Mi lehet a baj? Képek a lenti linken (lennének)!
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Elküldve Február7, 2005 vagy így? kecskemet.opelclub mellesleg ennek lennének némi technikai akadályai is :) :D vagy a mote már akkora hogy a Sanyi el tudja intézni hogy regeljenek nekünk egy uj tld domaint? :lol:
Joee Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Nem tul sok jelentkezo van a webmaster szerepre. Sajna en sem vagyok tul profi ebben :)
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Joee írta:Nem tul sok jelentkezo van a webmaster szerepre. Sajna en sem vagyok tul profi ebben Én szívesen csinálnám, de csak akkor ha van szakmai segítség, mert mint a fentebbi hozzászólásomból is látszik nem minden megy ám nekem sem. pl. szkriptből nem tok linkeltetni, meg sajna képből sem mindíg.. És még ki tudja mi mindent nem tudok! :)) De a problemák ugye azért vannak, hogy megoldjuk őket!! Ha Redline cartárs bevállalja a mentor, dajka, konzultáns, segítő, stb... szerepét akkor én szívesen vesződök vele. Persze ha van valaki igazi profi akkor nem állok az útjába!! :smt043
Gepard Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Tomi023 elvileg vágja a témát, de majd közli az álláspontját.
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Idézek: "mellesleg ennek lennének némi technikai akadályai is vagy a mote már akkora hogy a Sanyi el tudja intézni hogy regeljenek nekünk egy uj tld domaint?" ....by Redline Red!!! Most akkor a kecskemet.opelclub.hu az jó lesz, vagy van valami akadálya a használatának?? ...már teknikailag értem......
redline Elküldve Február7, 2005 Szerző Elküldve Február7, 2005 Most akkor a kecskemet.opelclub.hu a kecskemet.opelclub nem lenne jó a kecskemet.opelclub.hu az jó!
Hagalex Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Jaja...leesett már közben nekem is!! :wink: sztemha .com vagy .net is igen tisztességes lenne... :)
Gepard Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Heminek, már megírtam, hogy stipistopizzuk a kecskemet.opelclub.hu-t innét kezdve erről nincs több vita, max, ha nem megy.
Gepard Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 Tomi, Joee! Mi 3-an meg leszünk a sedan szekció a szekción belül. :) :D :lol:
Recommended Posts