Hagalex Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ösvájn!! Ezt most mivégre is idézted be nekünk ide?? :) Gyerekek gáz van!! :lol:( Nekem jöttek ma a Bethlen körúton! :lol: Pont az Opel Tormási dolgozója...céges Opellel. Hátsó lökhárító csere lesz...úgy néz ki. ...De azért talira megyek!! :D ..hova is kell menni?? Tesco parkoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ösvájn!! Ezt most mivégre is idézted be nekünk ide?? :) Gyerekek gáz van!! :lol:( Nekem jöttek ma a Bethlen körúton! :lol: Pont az Opel Tormási dolgozója...céges Opellel. Hátsó lökhárító csere lesz...úgy néz ki. ...De azért talira megyek!! :D ..hova is kell menni?? Tesco parkoló? Akkor nem te voltál hibás? domus parkoló amúgy 14.00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 ....Ösvájn!! Ezt most mivégre is idézted be nekünk ide?? :)....Azért, mert már nem a talival kapcsolatos csevegés volt. Valahol meg kell húzni a határvonalat, jelen esetben ezek már "túl voltak rajta" :wink: Gyerekek gáz van!! :lol:( Nekem jöttek ma a Bethlen körúton! :lol: Pont az Opel Tormási dolgozója...céges Opellel. Hátsó lökhárító csere lesz...úgy néz ki. ...De azért talira megyek!! :D.... Sajnálom :roll: Jó, hogy nem vette el a kedved hétvégi talitól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ösvájn!! Ezt most mivégre is idézted be nekünk ide?? :) Gyerekek gáz van!! :lol:( Nekem jöttek ma a Bethlen körúton! :lol: Pont az Opel Tormási dolgozója...céges Opellel. Hátsó lökhárító csere lesz...úgy néz ki. ...De azért talira megyek!! :D ..hova is kell menni?? Tesco parkoló? Kicsit eltértünk a témától.De nem nagyon ám!!! Azért remélem, hogy a lökösért elég borsos árat kérsz majd, és hogy más nem ment el azon kívül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Lököshárítóban van valami habszivacs, azt cserélni kell, de valószínűleg nem szórakoznak, kicserélik az egészet kompletten. Azt mondták, ha le lesz szedve megnézik a hátfalat is, de nem hinném, hogy ahhoz hozzá kéne nyúlni... ippeg csak picit csúszott rám. Nem is látszik első nekifutásra semmi sérülés, csak ha kinyitom az 5. ajtót akkor felülről van megrepedve a fényezés kissé. A szervízben meg korrektek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Hát akkor mák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Hogy is volt ez a dolog, hogy összegyűltünk,mint a buborékok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 biztosito vagy fizeti tormasi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Tormási felvette kárfelvételit, intézi biztosító felé teljeskörűen, és megcsinálja a kasznis szekciója!!! :) Ha már összetörte.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Tormási felvette kárfelvételit, intézi biztosító felé teljeskörűen, és megcsinálja a kasznis szekciója!!! :) Ha már összetörte.... akkor rendesek :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nnna! Mi az ennyire leült a topik?? Csak nem a hétvégi találkozóra gyűjtitek a póvert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Szerintem a vasakat fényezik, hogy csilli villi legyen az adott napon. Haga a tieddel mi újság, javítják már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ma kialtam a garazsbol :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ma kialtam a garazsbol :!: :)Jó neked, van garázsod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Jó neked, van garázsod. berelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akkor esetleg nem lehetne összegezni, hogy kik is jönnek... :?: :roll: holnap... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Ez holnap 12:30 kor a Lurdynál kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Szóval elkészült a verda, úgyhogy megyek én is.... :wink: kocsival...és nem busszal... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Szóval úgy néz ki, hogy összejöttünk 5-en. A három új belépővel megvan a szekció. Már csak a domain névben kellene megyegyeznünk, persze a klubtól is jöl jönne ebben némi segítség. A matrica elvileg nem gond, szinte percek alatt megoldható., de ehhez kéne tudni a domaint. tippeket erre 1 www.kecskemet.opelclub.hu 2 www.kmet.opelclub.hu 3 www.hiros.opelclub.hu 4 www.opel.kecskemetclub.hu 5 www.kmet.opel.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 A kecskemetklub.hu domain nincs még regisztrálva Az opel.hu az az Opelé De különben is egységesen valami.opelclub.hu -s oldalak vannak.. C-vel !!! pl. gsi.opelclub.hu Szerintem jó lenne, ha nem térnetek el ettől, hogy egységes legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Jómagam a 2. verzióra szavaznék ha lehetséges.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Részemről 2-3. version.De kell hozzá még három bólintás. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ha meg van a döntés írjatok mailt és intézkedem weblaptémában. Ha van köztetek webmaster kedvű szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ha van köztetek webmaster kedvű szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 2-es verzio talan a legszimpibb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts