warwolf Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 Ha már V6, akkor én MV6-ra szavazok. Különben pedig Baján is van 2-3 eladó darab. Na má' kezdimá' ! :lol:
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 ja és nem akarok több ezer km-t menni míg találok egyet jó ez itt helyben
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 asszem ezt csak felhívom holnap igaz messze van de MV6 :lol:
Demó Elküldve Július31, 2008 Elküldve Július31, 2008 asszem ezt csak felhívom holnap igaz messze van de MV6 :lol: Ha most még bőr Recarok is lennének benne... :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet akkor megnézek pár bajai Omegát neked. :D
warwolf Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Kissé dekoncentrált voltam ma reggel.....1 órába telt, mire eszembe jutott a felhasználónevem és a jelszavam.... :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Lehet akkor megnézek pár bajai Omegát neked. :lol: ha van köztük jó akkor lemegyek én is
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ha Losi mész Kiskőrösre illetve CorsaRLZ ott is van! meg kellene nézni ezt: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 C Corsa teher. made in italy
warwolf Elküldve Augusztus1, 2008 Elküldve Augusztus1, 2008 Ha Losi mész Kiskőrösre illetve CorsaRLZ ott is van! meg kellene nézni ezt: cORSA c van C Corsa teher. made in italy Tomi én Kiskőrösre legközelebb 3 hét múlva mejek majd..... :lol:
Kacsero Elküldve Augusztus3, 2008 Elküldve Augusztus3, 2008 Ma voltam fent pesten, a vasút-modell kiállításon. :lol: Csináltam pár képet, akit érekelt volna, megnézheti miről maradt le :lol: Vasút-modell kiállítás
Joee Elküldve Augusztus3, 2008 Elküldve Augusztus3, 2008 Mi is hazaértünk sajnos. Nagyon rövid volt ez az 1 hét :lol: Csináltunk pár képet erre-arra kishazánkban, majd holnap feltolom őket valahova.
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Tegnap délután Johnnyval és Bazsival lementünk megnézni a Corsa -t. Egész jónak tűnik, és mivel mindketten rábólintottak, meg is vettem. :lol: Most intézem rá a biztosítást aztán az alkatrészeket... köszi...
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Tegnap délután Johnnyval és Bazsival lementünk megnézni a Corsa -t. Egész jónak tűnik, és mivel mindketten rábólintottak, meg is vettem. :lol: Most intézem rá a biztosítást aztán az alkatrészeket... köszi... :lol: olasz rendszáma van? A vámot is Neked kell intézni? Már alktrészt is kell venni??? :lol: Amúgy, meg gratula :lol: Akkor ezek szerint mégiscsak opel ótóval jöhetsz a blitzre... :lol:
Joee Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 :lol: olasz rendszáma van? A vámot is Neked kell intézni? Már alktrészt is kell venni??? :lol: Amúgy, meg gratula :lol: Akkor ezek szerint mégiscsak opel ótóval jöhetsz a blitzre... :lol: Tehergépkocsira nincs regadó ha jól tudom, legalábbis 1-2 éve nem volt. Akkor apósnak is úgy jött a peugeot-ja.
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Tehergépkocsira nincs regadó ha jól tudom, legalábbis 1-2 éve nem volt. Akkor apósnak is úgy jött a peugeot-ja. én nem tudom, ezért is kérdeztem :lol: De majd jön DonTom...oszt jól megmondja :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 jah reg adó nincs, de én már magyar rendszámmal kapom. Teljesen honosítva.
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Kell majd egy középső visszapillantó tükör. Ferinek már jeleztem :lol: Meg kell majd alá ültetés és 16-os kerék. Valami szép felnivel! Meg sötétítés, meg könyöklő meg első ködlámpa ja és full gsi optika :lol: :lol: :lol: :lol:
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 Kell majd egy középső visszapillantó tükör. Teherautóba nem kell középsű tükör :D (jah, amúgy, ha érdekel, nekem van 1+ elfekvőben...) Meg kell majd alá ültetés és 16-os kerék. Valami szép felnivel! Meg sötétítés, meg könyöklő meg első ködlámpa ja és full gsi optika :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 (jah, amúgy, ha érdekel, nekem van 1+ elfekvőben...) a teherautóm körbeablakos, és én szeretnék bele. Nekem adod? az elfekvő tükröd? :lol:
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 asszem ilyen is kell majd nana... nem utánozni... :lol:
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 .... Nekem adod? az elfekvő tükröd? :lol: jó pénzé mindent :lol: :lol:
Kacsero Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 hozd! most megyek dolgozni, de akkor holnap délelött beugrok vele... :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2008 Elküldve Augusztus4, 2008 most megyek dolgozni, de akkor holnap délelött beugrok vele... :lol: oké bár most is hozhatod, de mind1 mert autóm még úgy sincs
Recommended Posts