tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 már nagyon várom, egy kicsit enyhítené a helyzetet ha lenne itt egy amivel mehetnék addig pár kört :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 már nagyon várom, egy kicsit enyhítené a helyzetet ha lenne itt egy amivel mehetnék addig pár kört :lol: Te aztán tényleg nagyon türelmetlen vagy :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 már nagyon várom, egy kicsit enyhítené a helyzetet ha lenne itt egy amivel mehetnék addig pár kört :lol: Addigis keress Omega hangot. Hátha... :lol: Kicsit belehalgattam. Hát, a fene vigye az összes digó meg Jürgen verdát! A Camaro úgy duruzsol és üvölt, hogy nincs rá szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 esetleg egy Merci Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Izompolóval és még a tesók is befogadnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 kell egy vastag fux és máris nagyon vállalkozós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Über######a pendrive! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 már nagyon várom, egy kicsit enyhítené a helyzetet ha lenne itt egy amivel mehetnék addig pár kört :lol: Az eladó felhív, ha nála a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Az eladó felhív, ha nála a gép? jah bár többen várják :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 jah na mi van? mégsem mentél fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 egyedül nem akartam... de jobb lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 egyedül nem akartam... de jobb lett volna. még nem késő... 40 perc alatt ott lehet lenni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 menjek érted? indulunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 menjek érted? indulunk? kérdés helyett indulj bakker. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 menjek érted? indulunk? sajnos nem jó... ha nem kellene mennem reggel, akkor nem lenne gond.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 meg mintha délután beszorult volna az ujjad valami szűk helyre :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 meg mintha délután beszorult volna az ujjad valami szűk helyre :lol: :lol: :lol: bár úgy lett volna... :lol: de sajnos,az alapanyag vágott bele, és csontig szétnyílt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 jah bár többen várják :lol: :lol: :lol: Kitalálom.Sokan jelentkeztek már rá mi? :lol: Régiduma rlz! :D bár úgy lett volna... :D de sajnos,az alapanyag vágott bele, és csontig szétnyílt... :lol: Munkahelyi baleset?100% táppéz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Látom termeltetek rendesen. Kadi, én is vennék kabriót, tehát szurkolok neked. A gyerek dolog és a megkomolyodás..... hát... bagoly mondja........ :lol: :lol: Losi, az ilyen napokat nem hiányolom, de valószínű, hogy egy kis meló rámférne, mert az utóbbi napokban nagyon kivagyok. Persze meglesz a látszatja, de addig melós a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Losi, az ilyen napokat nem hiányolom, de valószínű, hogy egy kis meló rámférne, mert az utóbbi napokban nagyon kivagyok. Persze meglesz a látszatja, de addig melós a dolog. Nem fogsz unatkozni, lévén a raktárajtó előtti kijárat felét felszántották.ma a Mátrametál Kft.-t 32rl-al a TÖVÁL mögött szedtem le, majd átvonatoztam a raktárba.Faca volt....élveztem nagyon...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 ..... hát... bagoly mondja........ :lol: :lol: a szög a zsákból, vetté csempét :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 kell egy vastag fux és máris nagyon vállalkozós :lol: Az új verdához nagyon lecsó lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tomi, a 2.5 V6 nem megy úgy, mint ahogy a Vectrád ment szerintem. :lol: Ha már V6, akkor én MV6-ra szavazok. Különben pedig Baján is van 2-3 eladó darab. Na meg a szomszédos műhelyben 3 héten keresztül javítottak egy ilyen 2.5 V6 Omegát. Minden nap mókoltak valamit a motortérben, utána próbaút, aztán megint mókolás. És ez minden nap. :lol: De a hangja, az nagyon szép volt! :lol: Már komolyan gondolkodtam rajta, hogy átmenjek és megkérdezzem, hogy mi a baj. :lol: Egyébként pedig elég gyakran hallani automata váltó meghibásodásról is ezeknél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2008 Megoszt Elküldve Július31, 2008 Tomi, a 2.5 V6 de omega a szívem vágya évek óta! most itt a lehetőség, ne keserítsetek el, hanem inkább szerezzetek be tartalékalkatrészt hozzá :lol: :lol: Persze tetszik az MV6 hátsó ülésfűtés meg minden :lol: de nem tudok belőle jót. egy szakadék 2.5 van a tormásinál is. Nézz nekemvalót, dupla digit klíma autómata és max 800ezer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts