Stefan Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 nekem is okoz ám pár álmatlan éjszakát... Te csak maradj a Mantánál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 nekem is okoz ám pár álmatlan éjszakát... Legalább lenne 1 normális autód, amihez nem kellene már hozzányúlni... :lol: :lol: :lol: Szóval, sztem is inkább a corsa, mint az általad belinkelt astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 nekem is okoz ám pár álmatlan éjszakát... Sokan vagyunk ám ezzel így.Amúgy azzal az ótómatával az lesz a baj, hogy véleményem szerint nem fog enni 10L alatt.Főleg ha pl. klímázol is, márpedig fox. Fecó Corsája....... :lol: :lol: De ugye elég célirányos autó. Ha pedig Corsa, akkor B v. C és persze GSi! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Közben kicseréztem a Lambdát.nem volt nehéz, könnyen kijött, csak kisit meleg volt a kipuff! :lol: Most várom a fogyicsökkenést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 éppen elkésve nem vagyok, a vectra csak 9én megy el, meg van egy trabantom is... de jó lenne már tudni mi lesz a jövő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 éppen elkésve nem vagyok, a vectra csak 9én megy el, meg van egy trabantom is... de jó lenne már tudni mi lesz a jövő... ........akár........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 de jó lenne már tudni mi lesz a jövő... megmondom Neked! :lol: lentebb ... Holnap csütörtök lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 éppen elkésve nem vagyok, a vectra csak 9én megy el, meg van egy trabantom is... de jó lenne már tudni mi lesz a jövő... Segítek jó ? Holnap csütörtök lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 A digitklíma sajnos nincs benne az pedig ugye az egyik feltétel. Csatlakozom a névnapi jókívánságokhoz mindkét családnál! És nem győzök hálálkodni a klubtársaknak az irányamban nyújtott segítőkész hozzáállásukért. Nem írok listát, de sokan vagytok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 2 ilyen pihent agyút! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ........akár........ ez nem jó, mert nem autómata... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Segítek jó ? Holnap csütörtök lesz :lol: :lol: Bocsi, Pííísta... beelőztelek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 sziasztok sürgős lett az autó keresés mert tegnap óta teherautó sofőr vagyok és úúútááálooom szörnyen érzem magam benne szóval nekem most igenis megoldást jelentene egy ideális autó, hogy kiszabadulhassak a tranzit connectből, olyan nőietlen, teljesen lerombolja a személyiségemet és pszichológiai problémákat okoz. még mindig a korábban leítrakat keresem, mert én korábban jártam röid ideig egy régi golf gti cabrioval és imádtam!!! klíma nem kell mert van a teherautóban is meg volt a focusban is de inkább letekerem az ablakot. ha valaki tud olyat amit én keresek, szóljon légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ez nem jó, mert nem autómata... :lol: :lol: Szerencsére pééztárcakímélőbb.......lenne...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 És nem győzök hálálkodni a klubtársaknak az irányamban nyújtott segítőkész hozzáállásukért. Nem írok listát, de sokan vagytok. nyugi, majd megadjuk a számlaszámunkat, ahova lehet utalni ... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Bocsi, Pííísta... beelőztelek :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Király :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 És nem győzök hálálkodni a klubtársaknak az irányamban nyújtott segítőkész hozzáállásukért. Nem írok listát, de sokan vagytok. Írd a többiehez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Örülj neki bazzegh, hogy ma nem voltál bent.Egy pszichopata sofőrrel gyűlt meg a bajom.Nemkicsit volt mentálisan zavart a fickó.Ultragázzz volt. Nem adtam neki RL csrét, mert Ő sem adott a felrakónál.Erre teljesen kikelt magából.K.né mondta, hogy legyek vele óvatos, mert korábban is volt már itt. Kiakadt, aztán azzal fenyegetőzött cinikus hangon, hogy ha nem adok neki cserét, felnyom a főnökömnél, hogy árulom a RL-ot. Na ekkor kezdtem el röhögni.Mondtam, csak nyugodtan.Na erre mégjobban kiakadt. Miután elhúzott, jeleztem ezt a telepvezetőnél, ill. a Mátyusnál.Valszeg többet nem kell bejönnie a telep területére...... És ilyenek vezetnek teherautót.Egyszerűen hihetetlen........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Szeva " vidéki srác" :lol Ha jössz pénteken, lécci hozd már el az elemeket a fényképezőből... :lol: THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ........akár........ Hát ez sem gurul el 10 lityi alatt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 A digitklíma sajnos nincs benne az pedig ugye az egyik feltétel. csak autómataváltó, a klíma lehet manuál de jobb a digit. És nem győzök hálálkodni a klubtársaknak az irányamban nyújtott segítőkész hozzáállásukért. Nem írok listát, de sokan vagytok. nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Hát ez sem gurul el 10 lityi alatt.... :lol: Meg kell kérdezni Futó doktort, neki is ez a kombó van benne....... (X20SE) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ha senkinek semmi ötlete lehet hogy behozatok egyet, legalább kint van választék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ... hogy behozatok egyet, legalább kint van választék hajrá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 hajrá... :lol: de az nagyon macerás, nem akarom. csak már végső kétségbeesésemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts