tomi023 Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Na beadtam a vasat az M5-be. 770-ért raktuk ki, aztán majd meglátjuk.... akkor menjünk felverni az árat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 akkor menjünk felverni az árat? Megelékszek vele, ha ennyiért elmenne, Múlt héten ment el egy 680 körül. Mondjuk az fehér volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Na beadtam a vasat az M5-be. 770-ért raktuk ki, aztán majd meglátjuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ehol van-e ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ehol van-e ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ehol van-e ! Azért a matrinyákat leszedhetted volna... sztem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Azért a matrinyákat leszedhetted volna... sztem... :lol: Lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 meg nem ártott volna új pedálgumi esetleg váltószoknya mondjuk ez egy 2000 Ftos beruházás...ja és a rendszámkeret :lol: de így legalább mindenki láthatja mi is ez :lol: sok sikert, ha mondanak egy árat add oda és kész!!! ne matekoljá sokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 meg nem ártott volna új pedálgumi esetleg váltószoknya mondjuk ez egy 2000 Ftos beruházás...ja és a rendszámkeret :lol: de így legalább mindenki láthatja mi is ez :lol: sok sikert, ha mondanak egy árat add oda és kész!!! ne matekoljá sokat Nem fogom szarért-húgyért odaadni. Nem igazán foglalkoztam pedálgumival meg stb-vel, mivel az órát sem tekergettem vissza. Ha így nem kell senkinek, akkor még lehet tekergetünk meg cserélgetünk és dobok egy próbát úgy is, de majd meglátjuk. Hallottam mennyiért ment el a veki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 van mantád, lesz csajod :lol: :lol: :lol: A dátum: 2320. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Idő kérdése, és Udinak is klímás lesz az FX.Gyorsan végeztünk ma a donorral! :lol: Viszont találtunk tutijó C14SE beszerzési forrást, egészen baráti áron....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Losinak és J0hnnynak köszönöm a mai kora reggeli klímabontást....végre megint szétszedtem egy műszerfalat ( még 3 bontás és meglesz a jubileumi 10). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Losinak és J0hnnynak köszönöm a mai kora reggeli klímabontást... Ahogyan egy ismim mondaná: Apróság! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Viszont találtunk tutijó C14SE beszerzési forrást, egészen baráti áron....... :lol: mi az a baráti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hallottam mennyiért ment el a veki :lol: erről inkább nem is beszélnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Udi! Alapíthatjuk a vadásztársaságot! Tegnap éjszaka sikeresen telibe találtam egy őzet.... Jobbról az árokból ugrott, esélyem sem volt. bal sárvédő, lámpa, index, hűtőmaszk, hűtő, ventillátor, zárhíd, alul az amibe a hűtő lábai vannak. A motorháztetőn karcolás sem, és a lökhárítón sem láttam semmit, habár töksötét volt. Este 11 kor tréler, 36 000 ért hazavitt, az autót meg a karoszériáshoz. Holnap biztosító, mert szerencsére van casco. Egyébként a vadveszély tábla végig kinn volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Udi! Alapíthatjuk a vadásztársaságot! ez derék, neked érzéked van a kártevéshez. nem lehet hogy le kéne cserélni a vasat egy tankra, abba nehezebb kárt tenni és az ablakait sem kell sötétíteni. sajnálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 mi az a baráti? Jelen esetben 70e.ft, váltóval, köteggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 erről inkább nem is beszélnék :lol: Eladtad a Vectrát? :lol: Akkor most megveszed Feri kis pirosát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Na üdv emberek! Elhúztúnk Bükfürdőre 1 hétre. Legyetek rosszak addig is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Azér' ez szívás..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Na üdv emberek! Elhúztúnk Bükfürdőre 1 hétre. Legyetek rosszak addig is :lol: Jó pihenést, érezzétek jól magatokat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mindenkinek ajánlom legyen óvatos a városon kívül. Tegnap este a ladánybenei úton előttünk ugrott őz egy Fityó Tipó oldalába...... :lol: Elég csúnyán összetörte magát is meg a Fityót is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mindenkinek ajánlom legyen óvatos a városon kívül. Tegnap este a ladánybenei úton előttünk ugrott őz egy Fityó Tipó oldalába...... :lol: Elég csúnyán összetörte magát is meg a Fityót is.... :lol: Hiába.Itt a vadászidény! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Én előző héten majdnem minden este elcsaphattam volna egy rókát, ha nem figyelek. Egyet sikerült is, nem tudom hogyan, de átfért a Corsa alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts