Kacsero Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Kivi leszek a kövi verdára...... :lol: Na jah... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 bizony, holnap reggel 7re megyek Morgóhoz hebrákolni és onnan egyenesen a kereskedésbe. Szerintem Fortuna...Losinak is bejött Ha reális áron lesz kint a gép, viszonylag gyorsan el fog menni.Azért azt kérdezd meg, hogy mennyiért érdemes kitenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ha reális áron lesz kint a gép, viszonylag gyorsan el fog menni.Azért azt kérdezd meg, hogy mennyiért érdemes kitenni. rájuk bízom az árat nekem a hitel után maradjon 7-8 K és akkor jó ez kb 1,2 - 1,3 M et jelent eladásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 rájuk bízom az árat nekem a hitel után maradjon 7-8 K és akkor jó ez kb 1,2 - 1,3 M et jelent eladásban. Jónak tűnik az ár... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fluffy Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mi a helyzet bizonyíték ügyben ? :lol: 2 főre 1 sör ? Ennyire jól bírjátok a piát ? :lol: :lol: :lol: :D Mindenki eltűnt, bizonyíték nincs, de az idő szép volt, lehetett volna plusz pontokat gyűjteni gyorsan, bár rendőr most nem volt egy sem. :lol: A megfelelő levezetéssel egy sör épp elég lesz :D: "Egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, egy sör nem sör... " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tomi023! Ha holnap mész Morgóhoz feltudnád ragasztani az FX-re a matricát? Losi! 35 eFt csak a "kezdet" volt jelenlegi helyzet szerint 105100 Ft-nál járok ha beleszámolom azokat a dolgokat is amiket én hoztam és hozni fogok. :lol: Elég ha annyit mondok, hogy a hosszbordás szíj rövid lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ...Elég ha annyit mondok, hogy a hosszbordás szíj rövid lesz... :lol: hoppá, újabb lovak kerülnek az FX-be? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tomi023! Ha holnap mész Morgóhoz feltudnád ragasztani az FX-re a matricát? Losi! 35 eFt csak a "kezdet" volt jelenlegi helyzet szerint 105100 Ft-nál járok ha beleszámolom azokat a dolgokat is amiket én hoztam és hozni fogok. :lol: Elég ha annyit mondok, hogy a hosszbordás szíj rövid lesz... :lol: igyekszem nem elfelejteni :D klímásítassz vagy szíjhajtásos turbót szerelsz be :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mindenki eltűnt, bizonyíték nincs, de az idő szép volt, lehetett volna plusz pontokat gyűjteni gyorsan, bár rendőr most nem volt egy sem. :lol: A megfelelő levezetéssel egy sör épp elég lesz :lol:: "Egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, egy sör nem sör... " :lol: :D :D Mókás lesz, ahogy Stefánnal egymás elől menekültök sörrel a kezetekben :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 :lol: :lol: :D Mókás lesz, ahogy Stefánnal egymás elől menekültök sörrel a kezetekben :lol: :lol: Ááá, azt nem kockáztatjuk meg. Még a végén kiborul a sör. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fluffy Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Max. 4 keréken kergethet. A futás öl, butít és nyomorba dönt. :lol: http://www.videoplayer.hu/videos/fullscreen/122772 Stefan? Jönnél pincérnek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ... Stefan? Jönnél pincérnek? :lol: Gyalog? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Turbó helyett inkább kompresszor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fluffy Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Gyalog? :lol: :lol: Én nem mernék szaladni a sörrel. :lol: Inkább meginnám, mielőtt utolérnek. Megrendezhetnénk autóval. Kinek marad a végén több sör a poharában. :lol: Tudsz jó kárpittisztítót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Megrendezhetnénk autóval. Kinek marad a végén több sör a poharában. :lol: Benne vagyok! Viszont nem célom a győzelem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Gyalog? :lol: :lol: Ilyen szerkóban jobban menne ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ilyen szerkóban jobban menne ? :lol: :lol: :lol: http://www.mediaman.com.au/profiles/bailey_rollergirl.jpg Az attól függ, hogy a szerkónak melyik oldalán vagyok és mit kell csinálni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fluffy Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ilyen szerkóban jobban menne ? :lol: :lol: :lol: http://www.mediaman.com.au/profiles/bailey_rollergirl.jpg Egy ilyen sör után már érdemes kicsit szaladni. :D A rucinak meg majd keresünk gazdit. Rám biztos nem lenne jó. :lol: Sanyi: Nem ér mesterségesen csökkenteni a korsó tartalmát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sanyi: Nem ér mesterségesen csökkenteni a korsó tartalmát. :lol: Ki mondta, hogy mesterségesen? Én a lehető legtermészetesebben csökkenteném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ....Egy ilyen sör után már érdemes kicsit szaladni. :lol: A rucinak meg majd keresünk gazdit. Rám biztos nem lenne jó. :lol:.... Stefánnal egymás elől menekültök sörrel a kezetekben és közben még a ruhába való csajt is hajkurászni fogjátok ? :D :D :D Ez egyre jobb, lehet be kellene vésni ezen látnivalót a hivatalos programok sorába :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fluffy Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ez egyre jobb, lehet be kellene vésni ezen látnivalót a hivatalos programok sorába :lol: :lol: :lol: Még lesz egy kis autómosás, http://portal.martincaraudio.hu/upload/kep...72118533641.jpg Utána megyünk fagyizni, http://huh.hu/pic.php?ne_igy_linkeld_a_kep...9ycmFzdDs=& Este egy gyorsulási. :lol: Utána kávé, hogy bírjuk az esti bulit is. :lol: Jöhetnek a jelentkezések. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 A fagyis link random képeket nyom. A többiben benne vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Épp a héten jöttem rá, hogy mióta kész a Corsa, még nem is voltam fent vele Kecsón. Lehet egyik pénteken felugranék. Szokott lenni még történés éjjel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ....Jöhetnek a jelentkezések. :lol:.... Mármint ha lesz elgendő jeletkező a programokra, akkor prezentálod a csajokat ? :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mármint ha lesz elgendő jeletkező a programokra, akkor prezentálod a csajokat ? :lol: :lol: :lol: :D :D Szerintem akkor nem a jelentkezéseken fog múlni a dolog. Az lesz bőven. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts