Kacsero Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Kivi leszek a kövi verdára...... :lol: Na jah...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 bizony, holnap reggel 7re megyek Morgóhoz hebrákolni és onnan egyenesen a kereskedésbe. Szerintem Fortuna...Losinak is bejött Ha reális áron lesz kint a gép, viszonylag gyorsan el fog menni.Azért azt kérdezd meg, hogy mennyiért érdemes kitenni.
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Ha reális áron lesz kint a gép, viszonylag gyorsan el fog menni.Azért azt kérdezd meg, hogy mennyiért érdemes kitenni. rájuk bízom az árat nekem a hitel után maradjon 7-8 K és akkor jó ez kb 1,2 - 1,3 M et jelent eladásban.
warwolf Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 rájuk bízom az árat nekem a hitel után maradjon 7-8 K és akkor jó ez kb 1,2 - 1,3 M et jelent eladásban. Jónak tűnik az ár... :lol:
fluffy Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Mi a helyzet bizonyíték ügyben ? :lol: 2 főre 1 sör ? Ennyire jól bírjátok a piát ? :lol: :lol: :lol: :D Mindenki eltűnt, bizonyíték nincs, de az idő szép volt, lehetett volna plusz pontokat gyűjteni gyorsan, bár rendőr most nem volt egy sem. :lol: A megfelelő levezetéssel egy sör épp elég lesz :D: "Egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, egy sör nem sör... "
Udi Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Tomi023! Ha holnap mész Morgóhoz feltudnád ragasztani az FX-re a matricát? Losi! 35 eFt csak a "kezdet" volt jelenlegi helyzet szerint 105100 Ft-nál járok ha beleszámolom azokat a dolgokat is amiket én hoztam és hozni fogok. :lol: Elég ha annyit mondok, hogy a hosszbordás szíj rövid lesz... :lol:
Stefan Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 ...Elég ha annyit mondok, hogy a hosszbordás szíj rövid lesz... :lol: hoppá, újabb lovak kerülnek az FX-be? :lol:
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Tomi023! Ha holnap mész Morgóhoz feltudnád ragasztani az FX-re a matricát? Losi! 35 eFt csak a "kezdet" volt jelenlegi helyzet szerint 105100 Ft-nál járok ha beleszámolom azokat a dolgokat is amiket én hoztam és hozni fogok. :lol: Elég ha annyit mondok, hogy a hosszbordás szíj rövid lesz... :lol: igyekszem nem elfelejteni :D klímásítassz vagy szíjhajtásos turbót szerelsz be :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Mindenki eltűnt, bizonyíték nincs, de az idő szép volt, lehetett volna plusz pontokat gyűjteni gyorsan, bár rendőr most nem volt egy sem. :lol: A megfelelő levezetéssel egy sör épp elég lesz :lol:: "Egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, egy sör nem sör... " :lol: :D :D Mókás lesz, ahogy Stefánnal egymás elől menekültök sörrel a kezetekben :lol: :lol:
Stefan Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 :lol: :lol: :D Mókás lesz, ahogy Stefánnal egymás elől menekültök sörrel a kezetekben :lol: :lol: Ááá, azt nem kockáztatjuk meg. Még a végén kiborul a sör. :lol:
fluffy Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Max. 4 keréken kergethet. A futás öl, butít és nyomorba dönt. :lol: http://www.videoplayer.hu/videos/fullscreen/122772 Stefan? Jönnél pincérnek? :lol:
Stefan Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 ... Stefan? Jönnél pincérnek? :lol: Gyalog? :lol: :lol:
fluffy Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Gyalog? :lol: :lol: Én nem mernék szaladni a sörrel. :lol: Inkább meginnám, mielőtt utolérnek. Megrendezhetnénk autóval. Kinek marad a végén több sör a poharában. :lol: Tudsz jó kárpittisztítót? :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Megrendezhetnénk autóval. Kinek marad a végén több sör a poharában. :lol: Benne vagyok! Viszont nem célom a győzelem. :lol:
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Gyalog? :lol: :lol: Ilyen szerkóban jobban menne ? :lol: :lol: :lol:
Stefan Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Ilyen szerkóban jobban menne ? :lol: :lol: :lol: http://www.mediaman.com.au/profiles/bailey_rollergirl.jpg Az attól függ, hogy a szerkónak melyik oldalán vagyok és mit kell csinálni :lol: :lol:
fluffy Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Ilyen szerkóban jobban menne ? :lol: :lol: :lol: http://www.mediaman.com.au/profiles/bailey_rollergirl.jpg Egy ilyen sör után már érdemes kicsit szaladni. :D A rucinak meg majd keresünk gazdit. Rám biztos nem lenne jó. :lol: Sanyi: Nem ér mesterségesen csökkenteni a korsó tartalmát. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Sanyi: Nem ér mesterségesen csökkenteni a korsó tartalmát. :lol: Ki mondta, hogy mesterségesen? Én a lehető legtermészetesebben csökkenteném. :lol:
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 ....Egy ilyen sör után már érdemes kicsit szaladni. :lol: A rucinak meg majd keresünk gazdit. Rám biztos nem lenne jó. :lol:.... Stefánnal egymás elől menekültök sörrel a kezetekben és közben még a ruhába való csajt is hajkurászni fogjátok ? :D :D :D Ez egyre jobb, lehet be kellene vésni ezen látnivalót a hivatalos programok sorába :lol: :lol: :lol:
fluffy Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Ez egyre jobb, lehet be kellene vésni ezen látnivalót a hivatalos programok sorába :lol: :lol: :lol: Még lesz egy kis autómosás, http://portal.martincaraudio.hu/upload/kep...72118533641.jpg Utána megyünk fagyizni, http://huh.hu/pic.php?ne_igy_linkeld_a_kep...9ycmFzdDs=& Este egy gyorsulási. :lol: Utána kávé, hogy bírjuk az esti bulit is. :lol: Jöhetnek a jelentkezések. :D
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 A fagyis link random képeket nyom. A többiben benne vagyok! :lol:
Demó Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Épp a héten jöttem rá, hogy mióta kész a Corsa, még nem is voltam fent vele Kecsón. Lehet egyik pénteken felugranék. Szokott lenni még történés éjjel? :lol:
mélykék76 Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 ....Jöhetnek a jelentkezések. :lol:.... Mármint ha lesz elgendő jeletkező a programokra, akkor prezentálod a csajokat ? :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Demó Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Mármint ha lesz elgendő jeletkező a programokra, akkor prezentálod a csajokat ? :lol: :lol: :lol: :D :D Szerintem akkor nem a jelentkezéseken fog múlni a dolog. Az lesz bőven. :lol: :lol:
Recommended Posts