warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 van 1-2 lehetőség meg mémi jogi csavarás és lehet csinálunk belőle egy nagyköbcentis opelt...de még várok visszahívást. minden esetre beszéltem az emberemmel aki megmondja a frankót Létezett gyári C20XE Astra Sedan, CDX felszereltséggel......Ha erre gondoltok. 96'-ban gyártottak egy szériát belőle....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Megvárom hogy mennyi pénzt ígér a kárszakértő, és akkor jobban látjuk, majd a helyzetet. (ezt ma 16:00 után fogom tudni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Megvárom hogy mennyi pénzt ígér a kárszakértő, és akkor jobban látjuk, majd a helyzetet. (ezt ma 16:00 után fogom tudni) Középeurotax-60%.Ennyi.Számolj utána.Tehát a verdád piaci árának 60%-át kapod meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 620 a középárfolyam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 620 a középárfolyam. Akkor ki tudod számolni..... Amit kapsz majd, max a javítás elvégézésre lesz elegendő, semmi másra. Mondjuk v.mi ilyesmi beleférne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 A szemtanúkat próbáltuk eltüntetni, de egy-kettő biztos maradt. :lol: Ma megyek Kalocsára. Keresek tárgyi bizonyítékokat. :lol: Majd a Blitz-en eldöntjük egy sör mellett a rettegés okát. :lol: Mi a helyzet bizonyíték ügyben ? :lol: 2 főre 1 sör ? Ennyire jól bírjátok a piát ? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Na akkor ide is. Számla nélküli javításra kapnék 300.000-t Számlásra 500-at (szerintem ha holnap meg tudunk egyezni a Feriékkel akkor ez lesz) Gtk-ra- 350-400-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Na akkor ide is. Számla nélküli javításra kapnék 300.000-t Számlásra 500-at (szerintem ha holnap meg tudunk egyezni a Feriékkel akkor ez lesz) Gtk-ra- 350-400-at. Ha GTK-nál megkapnád számla nélkül a 4K-t, 1nek jó lehet.A számlás sem rossz, Feri tuti ügyes gyerek.Meg ugye 5K-ba baromi sok dolog belefér, mint pl. akár tárcsás hátsó híd és tsai, a többi cserés dolog pedig alap, meg ugye 2 új gumma hátra, 2 új teló, miegymás..... Sztem szűken 3K-ból talpra áll a géped..... Nem is meséltem, ma sikerült reggel 110km/h-ról állóra fékeznem egy balga őzbanda miatt.Érdekes volt, meg főleg az, hogy szinte semmi nyikkanás, csak a racsni a talpam alatt, és úgy megálltam mint a szög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 No alakul a szobám nekem is. :lol: Beszereltem a tv-t,felkábeleztem neki a másik szobából,lopott kábel tv RLZ! :lol: Beszereltem a szobába az 5.1-es hangcuccot is,ha már lúd... Kiporszívóztam,meg minden,szal mostmár nyugi lesz egy ideig. Pisti!Azzal ugye tisztában vagy,hogy ha számlás lesz,akkor neked kell állni a lovét,aztán majd ha méltóztatik a biztosító fogani a számláidat,akkor majd esetleg fizetnek.Mondjuk 500E-vel jól fogsz kiszállni ebből. Losi!Azért ahogy odaértem,kb 10percre rá müködött a digi.Hiába!Antennás kéz kellett oda! :lol: Ma megint csak délben kezdtünk melózni,nem kapkodunk,kaja aztán a meló! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Nem is meséltem, ma sikerült reggel 110km/h-ról állóra fékeznem egy balga őzbanda miatt.Érdekes volt, meg főleg az, hogy szinte semmi nyikkanás, csak a racsni a talpam alatt, és úgy megálltam mint a szög. Én szombaton hajnalban néztem farkasszemet a 44-esen egy őzzel,arra sem volt időm,hogy reagáljak,csak megkönnyebültem,hogy nem a kocsi elé ugrott. :lol: Amúgy murva jó volt az éjszakai fürdő cserkén,szervezhetnénk egy szexciós fürcsit oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Nem is meséltem, ma sikerült reggel 110km/h-ról állóra fékeznem egy balga őzbanda miatt.Érdekes volt, meg főleg az, hogy szinte semmi nyikkanás, csak a racsni a talpam alatt, és úgy megálltam mint a szög. Pont a minap volt erről szó a Tv-ben... ha őzet csapsz el, nem is biztos hogy fizet a biztosító, mert Neked kell bebizonyítanod, hogy megfelelő sebességgel mentél... nameg, ha nem, akkor még akár az őz értékét is ki kell csengetni :lol: jah, és ráadául,nem elég a rendőrséget értesíteni, hanem a vadásztársaságit is... :lol: érdekes dolog ez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 most légtelenítik a kuplungot a hiace-ban kicsit akadva veszi az 1et. persze ez megint csak nekem nem gond. az meg egyenesen bicskanyitogató, hogy tól sokan akarnak beleszólni abba, hogy kivel mikor és hol. én asszem inkább bíztatni szoktam másokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 tegnap lemostam a Trabantom, ma elviszem zöldkártyára, és a Vectra-ról leveszem a matricákat. Kiporszívózom és mehet a kereskedésbe. Én meg Trabantolok :lol: Majd ha eladják a Vectra-t keresek valami csodaverdát...nem biztos, hogy Opel lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Majd ha eladják a Vectra-t keresek valami csodaverdát...nem biztos, hogy Opel lesz Na ne már.... :lol: Mondjuk egy DON- nak söfőrös kocsi dukál.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mondjuk egy DON- nak söfőrös kocsi dukál.... :lol: Már nem is Don ... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Már nem is Don ... :lol: :lol: azért a szívemben még igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 azért a szívemben még igen Na jó... :lol: :lol: Télleg, Tomi! Matrinya ragasztást mikor csináljuk meg? Mikor menjek be Hozzád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Na jó... :lol: :lol: Télleg, Tomi! Matrinya ragasztást mikor csináljuk meg? Mikor menjek be Hozzád? ebéd után mert most értem vissza zöldkártyáról, és mennem kell kb fél egy felé érek vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 de jöhetsz bármikor, a kollégák felteszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Majd ha eladják a Vectra-t keresek valami csodaverdát...nem biztos, hogy Opel lesz Rászántad magad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 de jöhetsz bármikor, a kollégák felteszik Voltam bent... az embered felrakta! :lol: THX... majd rendezzük az anyagiakat... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Rászántad magad? :lol: Úgy láttam, hogy eléggé... az udvarban a Jókain, már a kék villám állt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Úgy láttam, hogy eléggé... az udvarban a Jókain, már a kék villám állt... :lol: Kivi leszek a kövi verdára...... Udi is most beletolt közel 35e.-t az FX-be......Pedig csak "apróságok" mentek gallyra benne...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Rászántad magad? :lol: teljesen, csak egy kis szerencse kell, hogy hamar elmenjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Úgy láttam, hogy eléggé... az udvarban a Jókain, már a kék villám állt... :lol: bizony, holnap reggel 7re megyek Morgóhoz hebrákolni és onnan egyenesen a kereskedésbe. Szerintem Fortuna...Losinak is bejött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts