tomi023 Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 épül a garázs essetleg segíteni valaki :lol: itthon vagyok, sör van. Joee köszi a fejszét tuskó kint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 épül a garázs essetleg segíteni valaki :lol: itthon vagyok, sör van. Joee köszi a fejszét tuskó kint :lol: Igazán nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Igazán nincs mit. Emberfaragó kézikészülék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Szép volt az ifjú pár, ma délután! :lol: Jó volt a esküvős-felvonulós buli... :lol: végig dudálhattuk a város úgy, hogy nem büntettek érte :lol: sőt rendőri felvezetés volt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Gratula nekik! Képeket nem csináltatok? Sok opel volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Szép volt az ifjú pár, ma délután! :lol: Kár érte.Rendes gyerek volt....... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Képeket nem csináltatok? Sok opel volt? sajnos nem... vittem gépet,de nem néztem meg az elemeket, és le voltak merülve...de gondolom, Joee csinált, meg fog csinálni. :lol: Volt 1 pár cali, meg opel, "mi" 4 autóval képviseltük a klubbot: Joee, JOhnny Udi és én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Kár érte.Rendes gyerek volt....... :lol: :lol: :lol: :lol: Neki se legyen jobb.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Neki se legyen jobb.... :lol: :lol: Pontosan.Széép rituális öngyilok volt, le a kalappal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 szerkezetkész a garázs 2. Holnap rakjuk a tetőt. utána már csak az oldalfal, meg a villanyszerelés és ha ezek készen vannak, ajzatbeton és ajtó. nem is olyan sok...kb 6-8 munkanap de legalább tető alatt lesz Gabi új autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 szerkezetkész a garázs 2. Holnap rakjuk a tetőt. utána már csak az oldalfal, meg a villanyszerelés és ha ezek készen vannak, ajzatbeton és ajtó. nem is olyan sok...kb 6-8 munkanap de legalább tető alatt lesz Gabi új autója. Ja, hogy ez most Katonatelepen lesz? Én meg lapáltoltam tovább tegnap, és megint találtam, utánfutókereket, fémdobozt, pulóvert, stb.. Nem tud valaki termőföldet fű alá, olcsón? 13000-ért már hoznának Ifával, de én attól lényegesen olcsóbbra gondoltam. Az is jó ha valaki alapot ásat, és nem tudja hova tenni a földet, 2-3 kocsival kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Na, most értem haza Kkfházáról, haza vittem Udit.Kisi bajok vannak az FX-szel, ma nem is kezdtünk neki.Holnap be kell szerválni hozzá néhány alkatrészt. Haza felé kisit megkergettem óvatos duhaj módára a zőődet.Csak hogy érezze a törődést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Na, most értem haza Kkfházáról, haza vittem Udit.Kisi bajok vannak az FX-szel, ma nem is kezdtünk neki.Holnap be kell szerválni hozzá néhány alkatrészt. Haza felé kisit megkergettem óvatos duhaj módára a zőődet.Csak hogy érezze a törődést! :lol: megvan a műhold? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 megvan a műhold? Hátt nem volt 1Xű, de meglett.Eljött Udi, Bazsi, majd Johnny is csatizott a csapathoz, és közös erővel beállították a tányért! :lol: 1000 hálás THX nekik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hátt nem volt 1Xű, de meglett.Eljött Udi, Bazsi, majd Johnny is csatizott a csapathoz, és közös erővel beállították a tányért! :lol: 1000 hálás THX nekik. :lol: Vettél te is kütyüt? Beszéltem a kárszakival: gtk-s lett a gép. Árat majd délután tud mondani. Baranyi Feri holnap nézi meg a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Beszéltem a kárszakival: gtk-s lett a gép. jöhet az új autó. Mi lenne ha beszámítattnád egy újba, pl 700.000 egy fordba csak példa nem kell kövezni. De lehet tudok valakit akinek pont kellene egy kereskedésbe betólható négykerekű akár üzembentartóival. Ha érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Mi lenne ha beszámítattnád egy újba, pl 700.000 egy fordba csak példa nem kell kövezni. LátTOM korán van, és hülyeségeket beszélsz... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Beszéltünk róla telón, annyira nem hülyeség a dolog. Viszont én tuti opelt veszek ha csere lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 vegyél Mantat, ennyiböl klimásra is futja!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Beszéltünk róla telón, annyira nem hülyeség a dolog. Viszont én tuti opelt veszek ha csere lesz. Azért ezt gondold át még1X....... :lol: Szét kell nézni. :lol: A tidet meg max. 3K-ért tudod így eladni ahogyan van.Szal inkább csináltasd meg, és használd tovább, mert kb. ugyancsak 3K-t fogsz kapni így, hogy GTK-s lett.6K meg semmire nem elég, fizetnivaló meg gondolom bőven van nálatok is. Na nem okoskodok tovább, be is fejeztem a pénztárcádban turkálást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 vegyél Mantat, ennyiböl klimásra is futja!!!!! Nem én mondtam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Azért ezt gondold át még1X....... :lol: Szét kell nézni. :lol: A tidet meg max. 3K-ért tudod így eladni ahogyan van.Szal inkább csináltasd meg, és használd tovább, mert kb. ugyancsak 3K-t fogsz kapni így, hogy GTK-s lett.6K meg semmire nem elég, fizetnivaló meg gondolom bőven van nálatok is. "bólogatós smájli" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Beszéltünk róla telón, annyira nem hülyeség a dolog. van 1-2 lehetőség meg mémi jogi csavarás és lehet csinálunk belőle egy nagyköbcentis opelt...de még várok visszahívást. minden esetre beszéltem az emberemmel aki megmondja a frankót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hiába aki Don, az Don! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts